Şimdi Ara

Artes i708 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: androidJB

beyler onda romunda sensör sorunu var mı bir de pin kodu veya guvenlik kodu gibi herhangi bir kilit konuluyormu markette falan var mı kilit koyma programı

Programa gerek yok.. Ayarlar/Güvenlik/Telefonu şifreleme... Şekilli şifreleme vardır. 3x3 bir karede bir şekil çizersiniz kilidi açmak için :)

Eğer şifre unutursanız sürekli yanlış şifre girince kendili bloke ediyor ve size gmail hesabınızı soruyor. Açıkçası oraya gmail'inizi girince açılması lazım fakat açamayanlar var sanırım.. Rom yada format atıp düzelir sanırım.. Dikkat edin yinede :)

---------

Artık almak istiyorum şu lanet tabletiiiiiiiiiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 21 Temmuz 2012; 11:00:14 >

• Az önce HepsiBurada'dan siparişi verdim.Bekleyelim bakalım.
  • video oynatırken herşey yeşil görünüyor. youtube dahil, dün akşam hiç sıkıntı yoktu, bu sabah böyle oldu, help pls..
  • Tablet elime geçti, biraz kurcaladım, güzel birşey, şimdi rom filan olaylarına giriyorum, birkaç rom buldum deneyicem, daha sonra ihtiyacı olan arkadaşlar için burada bir rom yükleme rehberi de yayınlayabilirim. AOKP ve CM9 romlar şimdilik çalışıyor.
  • tabletin arkasında kamera var mı ? tableti almadan hepsiburada da 2 mp var yazıyordu dün bu saatlerde aldığımda işlemci hızını falan değiştirmişler arka kamera yok yazıyorlardı ürün resimlerinde kamera olduğu gözüküyor ama google da tabletin arka kısmına baktığımda kamera olmadığı görünüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrorl -- 21 Temmuz 2012; 18:53:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ereyon'dan sipariş verdim bende bi kaç güne elime geçer inşallah. geldiğinde rom deniycem bende :) çalışırsa paylaşımı burdan yaparım.
  • Dual core modeller piyasaya çıkmadan tablet almamaya karar verdim.Dual core işlemcili tabletler bir aya kadar Türkiye de satışta olacak araştırmalarıma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sathacker -- 22 Temmuz 2012; 16:31:37 >
  • Bir kaç marka yetkilisi Dual Core modellerinin 1 aya kadar Türkiye de satışına başlıyacağını söylüyor .Ama ben yinede artesin dual core modelinin piyasaya çıkmasını bekliyeceğim. Teknik destek bakımından diğerlerine göre bir adım önde artes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrorl

tabletin arkasında kamera var mı ? tableti almadan hepsiburada da 2 mp var yazıyordu dün bu saatlerde aldığımda işlemci hızını falan değiştirmişler arka kamera yok yazıyorlardı ürün resimlerinde kamera olduğu gözüküyor ama google da tabletin arka kısmına baktığımda kamera olmadığı görünüyor ?

Tabletin arkasında kamera yok hocam. Hepsi buradadaki tanıtım bi acayip. Var da yazıyor yok da. Sonuç olarak kamera yok arkada. Öndeki skype için falan yeterli ben görüşme yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degistirmeler icin artese nasil haber vercez kargoylami yoksa hepsiburadayli mi konuscaz birde ekran acikligi varsa gonderdigimde duzelmis olarak mi gelcek

• quote:

Orijinalden alıntı: enescebeci

degistirmeler icin artese nasil haber vercez kargoylami yoksa hepsiburadayli mi konuscaz birde ekran acikligi varsa gonderdigimde duzelmis olarak mi gelcek

Direk bizimle gorusebilirsiniz
    Daha hızlı olur
    Bütün sorunlarını çözeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: enescebeci

degistirmeler icin artese nasil haber vercez kargoylami yoksa hepsiburadayli mi konuscaz birde ekran acikligi varsa gonderdigimde duzelmis olarak mi gelcek

Artes teknik diye bir üye var mesajlara bakarsanız görürsünüz. Bizzat o değişimi yapıyor..
  • arkadaşlar selamlar biraz araştırma yaparak artes i708 almaya karar verdim dün akşam siparişi verdim salı elimde olur İnşallah sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum nokia x3-02 cep telefonu sahibiyim wifi ve 3g özelliği var anladığıma göre bunu wifi modeme çevirebiliyormuşuz bu çevirimi nasıl yaparım ve arteste kullanabilirmiyim birde cep telefonu için usb girişli araç şarzını bu alette kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo3410

arkadaşlar selamlar biraz araştırma yaparak artes i708 almaya karar verdim dün akşam siparişi verdim salı elimde olur İnşallah sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum nokia x3-02 cep telefonu sahibiyim wifi ve 3g özelliği var anladığıma göre bunu wifi modeme çevirebiliyormuşuz bu çevirimi nasıl yaparım ve arteste kullanabilirmiyim birde cep telefonu için usb girişli araç şarzını bu alette kullanabilirmiyim

Telefonunda hotspot özelliği var mı bunu bir kesinleştir önce. Eğer varsa 3G'deki interneti telefonu modem gibi kullanarak dağıtabilirsin. Ama unutma 3G'yi dağıtabilirsin.

Yüksek ihtimalle kablosuz ağlar gibi bir yerde olur o özellik. Nokia hiç kullanmadıgımdan bilmiyorum nerde olduğunu..

Ağı WiFi olarak dağıtırsın. Yani diğer cihaz WiFi kullanarak bağlanacak telefonuna. Orası kolay kablosuz ağlarda modem olarak görür zaten.. Ordan bağlanırsın modeme bağlanır gibi

• hotspot özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? şu an kabloyla telefondan alıyorum interneti laptopa yani modem olarak kablolu kullanıyorum telefonu ilginize teşekkür ederim
  • quote:

hotspot özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? şu an kabloyla telefondan alıyorum interneti laptopa yani modem olarak kablolu kullanıyorum telefonu ilginize teşekkür ederim

Wifi hotspot özelliği yok sanırım. USB ile internet erişimi yapabiliyorsanız telefonla, tablette de yapabilme şansınız olabilir. Kutu içinden OTG kablo çıkıyor. Micro USB yuvasını USB yuvasına çevirebiliyorsunuz onla. 3G modem bağlama şansı var. O dediğiniz de olabilir belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 22 Temmuz 2012; 19:56:57 >
  • quote:

hotspot özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? şu an kabloyla telefondan alıyorum interneti laptopa yani modem olarak kablolu kullanıyorum telefonu ilginize teşekkür ederim

teknik olarak tether özelliği olmaması için bir neden yok. Bunun için zaten markette yazılımlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Public_Enemy

quote:

teknik olarak tether özelliği olmaması için bir neden yok. Bunun için zaten markette yazılımlar var.

Dağıtmak istediği cihaz android değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

quote:

hiç bir şey anlamadım desem?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

quote:

hiç bir şey anlamadım desem?

Ya diyorum ki şuan telefonunu PC ye nasıl USB ile bağlıyıp internet giriyosan, telefonu aynı şekilde tablete bağlayabilirsin. Ama çalışacağı garantisini veremem :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.