Şimdi Ara

Artes i708 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanahitabe

yenisi geldi bana. Artık sıfır ürünün bile o açıklık olacak kısmı iyice bastırmışlar birdaha açılmasın diye :)

Bastırsanda o açıklık hayatımda gördüğüm en değişik açıklıklardan biri. Hop düdük gibi gene zıplıyor.Bide zıplarken çıt çıt ses çıkarıyor sen ne kadar uğraşsanda ben burayı kapatmam dayı der gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3ladyor -- 27 Temmuz 2012; 11:43:43 >
  • selam bende Artes i708lendim.Çok memnunum.Gerçi bu tablette çok yeniyim.Hala şu kısayolları istediğim yere sürükleyemiyorum oyunları bi yere toplamak istiyorum da...Neyse öğrenicez...Şu batara bi yetmiyo bana durmadan kullanıyorum...
    Tavsiye ederim.
  • eksenden aldıam ben aldıktan sonra stoklardan gitti ayrıca süper hızlı gönderiydi. bunlar iade ürün kitlemesin bana??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

eksenden aldıam ben aldıktan sonra stoklardan gitti ayrıca süper hızlı gönderiydi. bunlar iade ürün kitlemesin bana??

HB den aldığım üç üründe de aynısı olmuştu ama iade ürünü yollamamışlardı :D
  • Az önce kargoyla yeni ürün geldi o bölgeyi kontrol ettim buda digeri gibi hafif bastırdıgında milimle yapıştırılmış izlenimi var ancak cihaz temiz cihazın kasasını yapan çinli mühendisin kurbanı olduk artes teknike teşekkür ederim servis olarak süper hızlılar ve müşteriyle ciddiyetle ilgileniyorlar
  • tablet iyi çıktı dokunmatik hassasiyeti güzel o kadar kurcaladım banamısın demedi hiç kasmadı
  • tablet kablosuz ağı az çekiyor. Google play i açınca kablosuz bağlantı kopuyor genellikle. Google play yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum. Daha iyi bir google play yazılımı yuklenebiliyormu acaba bu tablete
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanahitabe

tablet kablosuz ağı az çekiyor. Google play i açınca kablosuz bağlantı kopuyor genellikle. Google play yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum. Daha iyi bir google play yazılımı yuklenebiliyormu acaba bu tablete

Kablosuz ağ gücü bence tatmin edici.Sizin modemde sıkıntı olmasın?
  • artesg711 modeli aldım ve çok beğendim ama root olmuyor.eski romlara dönmek istiyorum rom bulamıyorum.bilgisi olan var mı
  • Arkadaşlar opera mobil kullanıyorum ama flash video fln açmıyor bu sorunu nasıl hallederiz

Bir de google Earth google voice search markette desteklemiyor. Bunların apklarını bulabileceğiniz bir site var mı?
  • Ainol Elf II 8GB ile bu tablet arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpacino55

Ainol Elf II 8GB ile bu tablet arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım

bu 260 lira o 330 lira.
    Onda dual core işlemci ve ekran kartı var.
    Garantisi ve servisi artes gibi olur mu bilmem.
    70 tl fark açıkcası verilir ama dediğim gibi servis olayı güzelse artes almak biraz bağnazlık olur.
  • hepsiburadan.com alıcam orda Artes i708 303tl Ainol Elf II 8GB 7 329tl fiyat farkı fazla yok dedigin gibi Aniol işlemcisi çift çekirdekli sırf bu yüzden onu almayı düşünüyorum Artes i708 güzel bir ürün
  • quote:

hepsiburadan.com alıcam orda Artes i708 303tl Ainol Elf II 8GB 7 329tl fiyat farkı fazla yok dedigin gibi Aniol işlemcisi çift çekirdekli sırf bu yüzden onu almayı düşünüyorum Artes i708 güzel bir ürün

Hepsiburada da artes i708 fiyatı pahalı.Daha uygun siteler var. ben 1 ay önce 270 tl ye temin ettim.Hepsiburada da her ürün uygun satılmıyor maalesef
  • diger sitelere güvenmiyorum o yüzden hepsiburada.com alıcam sanırım Ainol Elf II 8GB 7'da türkçe dil destegi yokmuş sanırım biraz daha araştırıp Artes i708 8GB 7 yada Ainol Elf II 8GB 7 ikisinden birini alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpacino55 -- 30 Temmuz 2012; 17:10:13 >
  • ve beklenen oldu tablet pc ler de dual core işlemci dönemi nihayet Türkiye de satıştahttp://www.hepsiburada.com/liste/ainol-aurora-ii-16gb-7-wifi-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300827&categoryId=29014004 ben yinede artesi bekliyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sathacker

ve beklenen oldu tablet pc ler de dual core işlemci dönemi nihayet Türkiye de satıştahttp://www.hepsiburada.com/liste/ainol-aurora-ii-16gb-7-wifi-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300827&categoryId=29014004 ben yinede artesi bekliyeceğim.

dostum 418 lira çok para ben bu tablete 260 lira verdim beklentilerimin çok üstünde.Parası olana gene birşey demem

• Selam arkadaslar, bende hafta sonu 702 ! Siparisi verdim yanlislikla. Uyku sersemi 708 yerine 702 beyaz istemisim. Ben fark sadece renk zannediyordum oysaki ekran cozunurlugu de farkliymis. Simdi urun sirketime ulasmis ama ben sehir disindayim. İstanbula donunce (cuma gecesi) inceliycem cok rahatsiz olursam ucuzcity den degistiricem heralde cihazi. Sizce fiyat ayni olan bu iki cihaz arasin beni kahredecek kadar fark var midir sonucta sadece ekran cozunurlugu farkli galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

diger sitelere güvenmiyorum o yüzden hepsiburada.com alıcam sanırım Ainol Elf II 8GB 7'da türkçe dil destegi yokmuş sanırım biraz daha araştırıp Artes i708 8GB 7 yada Ainol Elf II 8GB 7 ikisinden birini alıcam

www.netsiparis.com firmasında artes i708 daha ucuz akbank axess karta peşin fiyatına 12 taksit yapıyor ben buradan aldım fiyatı 263 tl

yeri profiloya yakın gülbagda 7 tl kargo vermek istemiyorsan firmaya telefonla ayırttır elden teslim ediyorlar ben öyle yaptım ufak bir şirket ama saglam sattıkları ürünler aynı binada depodan teslim ediliyor

http://www.netsiparis.com/detay/38561357004/ARTES-I708-8GB-1GB-7-AND4-0-HDMI-CAM-WIFI-SIYAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 31 Temmuz 2012; 22:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatcet

Selam arkadaslar, bende hafta sonu 702 ! Siparisi verdim yanlislikla. Uyku sersemi 708 yerine 702 beyaz istemisim. Ben fark sadece renk zannediyordum oysaki ekran cozunurlugu de farkliymis. Simdi urun sirketime ulasmis ama ben sehir disindayim. İstanbula donunce (cuma gecesi) inceliycem cok rahatsiz olursam ucuzcity den degistiricem heralde cihazi. Sizce fiyat ayni olan bu iki cihaz arasin beni kahredecek kadar fark var midir sonucta sadece ekran cozunurlugu farkli galiba.

Yerinde olsam değiştiririm.Ekran çözünürlüğü çok fark ediyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.