Şimdi Ara

Artes i708 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geldiğinde ekranı kırık çıkmıştı, geri yolladım 1 haftadır bekliyorum hiç bir haber yok, pişman oldum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanxrap

geldiğinde ekranı kırık çıkmıştı, geri yolladım 1 haftadır bekliyorum hiç bir haber yok, pişman oldum resmen

Merhaba PM den mesaj gönderdim
    Hemen ilgilenelim.
  • volume+ programı yükledim sesi biraz yükseltiyor denedim problem çıkmadı pil sorunum hala devam ediyor yarım saatte %30 - 34 şarj gidiyor
  • Arkadaşlar öncelikle bilgi paylaşımları için teşekkür ediyorum.Forumdaki bilgiler ışığında birazda teknik servisin ilgisine güvenerek Artes i708 ve projeksiyon cihazıma bağlamak için mini HDMI to mini HDMI kablosunu webdenal'dan sipariş ettim.Tek eksiğim kılıf.Stantlı deri kılıflardan bakıyorum.
    1-Sizden ricam kılıf tercihlerinizi ve memnuniyet durumunu paylaşmanız olacak.
    2-Acaba artesin eline kılıf ne zaman gelecek bu konuda artes teknikten cevap alırsak iyi olacak sanırım.
    Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazdr

Arkadaşlar öncelikle bilgi paylaşımları için teşekkür ediyorum.Forumdaki bilgiler ışığında birazda teknik servisin ilgisine güvenerek Artes i708 ve projeksiyon cihazıma bağlamak için mini HDMI to mini HDMI kablosunu webdenal'dan sipariş ettim.Tek eksiğim kılıf.Stantlı deri kılıflardan bakıyorum.
    2-Acaba artesin eline kılıf ne zaman gelecek bu konuda artes teknikten cevap alırsak iyi olacak sanırım.

standlı kılıfı alibaba dan 2haftadan aldım.yanında 2 ekran filmi ve kalemiyle 8 dolara geldi.tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

quote:

Arkadaşlar öncelikle bilgi paylaşımları için teşekkür ediyorum.Forumdaki bilgiler ışığında birazda teknik servisin ilgisine güvenerek Artes i708 ve projeksiyon cihazıma bağlamak için mini HDMI to mini HDMI kablosunu webdenal'dan sipariş ettim.Tek eksiğim kılıf.Stantlı deri kılıflardan bakıyorum.

standlı kılıfı alibaba dan 2haftadan aldım.yanında 2 ekran filmi ve kalemiyle 8 dolara geldi.tavsiye ederim.

alibaba ne başkan

• http://www.ucuzcity.com/asp/product/20811/7-Tablet-icin-Kilif-Siyah-Renk

bu kılıftan aldım i708 için birebir oturdu.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.Yurtdışı spariş pek düşünmüyorum.Ucuzcitydeki kılıf güzel gözüküyor fakat biraz pahalı galiba.Bende 2 alternatif buldum.Yorumlarınızı bekliyorum.
    1-http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-siyah-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40260&categoryId=60000818&SKU=BS40260
    2-http://www.hepsiburada.com/liste/mobee-nett-7-s1200-siyah-ayakli-kilif-tamb-s1200_deri_klf/productDetails.aspx?productId=bs40353&categoryId=60000818&SKU=BS40353
    Özellikle 2. kılıfın tipi daha çok hoşuma gitti.Kullanan varsa cevap yazsın lütfen.
    Hala artes teknikten yanıt gelmedi.Onlara gelecek kılıfları beklemelimiyiz?
  • Bende artes i708 almak istiyorum ucuz city'den almayı planlıyorum lakin burası güvenli bir sitemi.

Şurada bir sürü site var ama hangisine güveneceğimi bilemedim

http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-artes-i708-tablet-bilgisayar-fiyati,800856.html
  • Önümüzdeki hafta sonu artes kılıflar satışta olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafikermurat

Bende artes i708 almak istiyorum ucuz city'den almayı planlıyorum lakin burası güvenli bir sitemi.

http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-artes-i708-tablet-bilgisayar-fiyati,800856.html

Bende ucuzcity den aldım hemen kargoya veriyorlar. Ayrıca oldukça ilgililer.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

quote:

alibaba ne başkan

http://www.aliexpress.com/store/product/G012-ONDA-Vi10-Deluxe-s-accessories-7-Hard-case-1pcs-screen-protector-2pcs-capacitive-stylus-1pcs/200272_542956749.html

• Artes tekniğe cevap için teşekkür ederim.Fakat biraz daha ayrıntı alabilirmiyim.
    Nerede satılacak?
    Kaça satılacak?
    Hangi model?
    Bu arada arayan arkadaşlar için belirteyim NT mağzalarının elinde klavyeli olan standlı kılıflardan mevcut.Fiyat 29 TL.Ben giriş kısmı normal USB olduğu için tercih etmedim.Bilginize.
  • selamlar öncelikle şimdi ben bu aleti direk draw something oyunu için alavağım.. yükleyebilen varmı ya? bide bu tablete uygun kalem flan varmı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafikermurat

Bende artes i708 almak istiyorum ucuz city'den almayı planlıyorum lakin burası güvenli bir sitemi.

Harika bir site ucuzcity, ilgililer ve hizlilar. Ben urunumu degistirdim. Bazi siteler gibi bi maile 3 gunde cevap vermiyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: merrfaruk

quote:

quote:

quote:

quote:

artes i708 az önce ulaştı elime, çok güzel herşey şuanda, fakat opera mini de flash playerı tanımlayamıyorum? nasıl halledeceğim bunu bilen yardımcı olabilir mi acaba?

Flaş player otamatik yüklü geliyor.Eğer yüklü değilse marketten indirebilirsiniz.Opera miniye ek olarak dolphin browser var tarayıcı onu da öneririm.Opera kadar hızlı değil lakin operadan daha canlı ve net yazılar.

bazı uygulamalar desteklenmiyor tablet tarafından bu sorunu nasıl aşabiliriz??

Bazı uygulamalar derken hangi uygulamalar desteklenmiyor? Marketten indireceğiniz şeyde destekleyip desteklemediği yazar zaten.

Eğer net ortamındaki programları oyunları vs diyorsanız onlarında sürümleri versiyonları vs var.

mesela androiod için photoshop sürümü var, instagram, twitter for android bunları desteklemiyor mesela, bn fotografla uğraşıorm, ve genelde blog tarzı ıslerle mesgul olacam grafık ztn fazla onemlı dııl bnm ıcın oyun fln oynamıorm ztn. ama bu programlarda sorun yasayacağımı dusunmemıstm hc

bende bu konuyu merak ediyorum birisi bi açıklık getirebilir mi drawsomething flandamı açılmaz bunda

• merhaba hocam.. artes i708 tablet sipariş ettim teknobiyotik.com'dan. herhalde cihazın genel bir sorunu var.. tablet 3 4 güne kadar ulaşır elime.. bahsettiğiniz o açıklık varsa napayım tavsiyeniz nedir..
  • Merhaba,

Bir hafta önce Hepsiburadadan almış olduğum artes i708 tabletim düşme sonucunda ekranında içten çatlaklar oluştu :(( Tablet açılıyor ancak dokunmatiği çalışmıyor. tamiri mümkün müdür? garanti kapsamına girer mi? Ne yapmak lazım? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba arkadaslar galaxy note aldigim icin 16 temmuz faturali kılcal dahi yok ciziksiz-ekranda isik sizmasi falan yok artes i 708 ( 2 Yıl garantili) satiliktir 260 TL + kilif + stylus kalem hediyemdir. lutfen pm atiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^stark^^

Merhaba,

Bir hafta önce Hepsiburadadan almış olduğum artes i708 tabletim düşme sonucunda ekranında içten çatlaklar oluştu :(( Tablet açılıyor ancak dokunmatiği çalışmıyor. tamiri mümkün müdür? garanti kapsamına girer mi? Ne yapmak lazım? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..

yok mu bilgisi olan ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.