Şimdi Ara

Artes i708 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enzonza

yada sizin alışveriş yaptığınız ve Artes i708 tabletini satan güvenilir bir site var mı ?

www.ucuzcity.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

quote:

yada sizin alışveriş yaptığınız ve Artes i708 tabletini satan güvenilir bir site var mı ?

www.ucuzcity.com

O siteyi bende biliyorum ama çok pahalı. En son verdiğim linkteki sitede 236 lira. Başka bildiğin güvenilir bir site var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

www.ucuzcity.com

O siteyi bende biliyorum ama çok pahalı. En son verdiğim linkteki sitede 236 lira. Başka bildiğin güvenilir bir site var mı ?

ucuzcity de de 236TL

• quote:

Arkadaşlar daha önce başka bir link paylaşmıştım ama şimdi yenisini buldum. Bu siteden alışveriş yapan var mı ? Varsa güvenilir mi ? Çünkü fiyatı çok uygun .http://www.tektoptan.com/Kampanyalar/Artes-i708-8Gb-Multitouch-Android-40-Tablet-PC-Siyah.aspx?ref=akakce&v=1.56.6#.UEHwhbUf5k4

Merhaba

Ben dün gittigidiyordan site ile aynı adı taşıyan bir dükkandan aldım. 269 lira ama şuan world karta %10 puan kampanyası var. Muhtemelen gittigidiyor satıcıdan %10 komisyon aldığı için kendi sitesinden tableti daha uygun fiyata satıyorlar. Puanı da eklediğimizde 243 lira gibi düşünebiliriz. 5tl için de ben güvenli alışveriş yapın gittigidiyordan alın derim. Link

Gittigidiyor Artesi708

• quote:

Orijinalden alıntı: venom88

quote:

quote:

quote:

www.ucuzcity.com

ucuzcity de de 236TL

Ben de şimdi farkettim ama normal fiyatı 278 lira. 10 Eylül'e kadar 236 lira. Ama ben daha sonraki bir zamanda alabilirim tahminen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELMAS-007

bende i708 artes aldım bende internet wifii yok ancak 3g internet var
    elimde kartalcell 3G usb modem (zte mf190 modem ) var bir türlü 3g yi kurup çalıştıramadım
    modem win ve mac tabanlı program var android işetim sisteminde çalışmıyor kartal cell nasıl çaıştıracağım

Avea Kartalcell Zte mf190 3g modem uyumlu olmadığı için çalışmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkinali52

Selamlar

Bende bu cihazı almayı ciddi ciddi düşünüyorum. sarjda iken ekran sıkıntısını kablosuz mause ile çözebilirmiyiz vede vınn ile çalışıyor mu

Esenlikler
    Huawei E176G Modem ile çalışıyor yalnız pin kodunu kaldırmak gerekiyor ve şarjı 1,5 saat gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynax91 -- 6 Eylül 2012; 9:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

elimde kartalcell 3G usb modem (zte mf190 modem ) var bir türlü 3g yi kurup çalıştıramadım
    modem win ve mac tabanlı program var android işetim sisteminde çalışmıyor kartal cell nasıl çaıştıracağım

hangi 3G lerde çalışıyor modemimi yoksa hattımı degiştirmem gerkiyor
  • quote:

quote:

quote:

3G MODEMINIZI DAĞITIN 3G WİFİ ROUTER
    ile çalışırmı kartalcell

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/3g-modeminizi-dagitin-3g-wifi-router-63133954

Artes i708

Artes i708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELMAS-007 -- 8 Eylül 2012; 17:11:21 >

• bende tablet almayı düşünüyorum ama artesin dual core modellerinin piyasaya çıkmasını bekliyorum eğer çıkmazsa sanırım ainol alacağım.
  • arkadaşlar ben ainol tornados veya mobee s1200 almayı düşünüyordum.araştırmalarım bu yöndeydi şimdi artes i708,ide ekledim hepsinin fiyatı aynı aşağı yukarı 230-240 lira civarı

artes i708 ,ü incelediğimde sadece artı olarak 1024x600 çözünürlüğü var. mobee s1200 ve aionol tornados ise 800x480 çözünürlükte. ama araştırdığım kadarıyla mobee ve ainolun rom desteği baya fazla gibi

sırf cözünürlüğü fazla diye artes,i mi tercih etmem lazım 1024*600 cözünürlük ile 800x480 arasında çok fark varmı. birde artes,in kasa kalınlığı fazla gibi geldi mobee ve ainol,a göre lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.. Ben bir tablet bilgisayar almaya karar verdim. Tabiki birkaç alternatifim var. Bunlardan biri Artes i708 diğeri ise Ainol Novo Elf 2. Bu iki tablet içinde sipariş edebileceğim birer site buldum. Artes i708 için =>http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH bu site , Ainol Novo Elf 2 için de =>http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/221-ainol-novo-7-elf-tablet-bilgisayar.html bu site. Fakat Gördüğüm kadarıyla Ainol Novo Elf 2 sadece bu sitede bu kadar ucuz. Diğer sitelerde ise 300 liranın üstünde. Şimdi bununla ilgili birkaç sorum olacak. Eğer Ainol Novo Elf 2 almaya karar verirsem bu site güvenilir midir ? Ainol Novo Elf 2 Artes i708'den iyi midir ?

tabletburada ve teknofark sitelerinde ainol elf 2 diğer sitelere göre 70-80 lira ucuzdur çünkü 2 sene garantisi yoktur ve peşin alınır

yanlış isem arkadaşlar düzeltsin

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar ben ainol tornados veya mobee s1200 almayı düşünüyordum.araştırmalarım bu yöndeydi şimdi artes i708,ide ekledim hepsinin fiyatı aynı aşağı yukarı 230-240 lira civarı

artes i708 ,ü incelediğimde sadece artı olarak 1024x600 çözünürlüğü var. mobee s1200 ve aionol tornados ise 800x480 çözünürlükte. ama araştırdığım kadarıyla mobee ve ainolun rom desteği baya fazla gibi

sırf cözünürlüğü fazla diye artes,i mi tercih etmem lazım 1024*600 cözünürlük ile 800x480 arasında çok fark varmı. birde artes,in kasa kalınlığı fazla gibi geldi mobee ve ainol,a göre lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de bu konuda pek bilgili değilim ama ben sana Artes i708'i öneririm. Çünkü dediğin gibi hem çözünürlüğü yüksek hem de teknik servisi çok ilgili. Evet kasası biraz kalın ama bence bu pek bir sorun teşkil etmiyor. Rom konusuna gelince bence çok rom yüklemeye gerek yok . O yüzden rom desteği fazla diye diğerlerini seçmek biraz yanlış olabilir. Yeniden söylüyorum ben pek bilgili değilim ama yine de Artes i708'i öneririm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzonza -- 9 Eylül 2012; 17:55:28 >

• quote:

quote:

quote:

Turkcell ve Vodafone aşağıda belirtilen 3g Modemleri çalışıyor.
    Turkcell Huawei E176G
    Turkcell Zte Mf 190
    Vodafone K3520

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar ben ainol tornados veya mobee s1200 almayı düşünüyordum.araştırmalarım bu yöndeydi şimdi artes i708,ide ekledim hepsinin fiyatı aynı aşağı yukarı 230-240 lira civarı

2 aydır artes kullanıyorum.rom yükleme ihtiyacı duymadım.Şuan fiyatı 240 lira civarında ve çoğu tablette bulunmayan 1024 600 çözünürlük var.Bunu yabana atmayın çok fark ediyor.Kasa kalınğı normal.Bundan incesi işin fantazi kısmı hocam.

Mobee dokunmatik değil basmatiktir.Hayatınızın hatası olur.Ainol elf 2 öneririrm dual core model ama size teknik servis desteğini artes kadar övemem.

• Selamlar,

Bende buradaki yorumlara dayanarak Artes i708 tablet aldım açıklık bendede vardı pek önemsemedim ama iki sorunla karşılaştım çok canım sıkıldı.
    1 batarya problemi batarya % 45 - 50 den sonra birden boşalıyor
    2 cihazı kapattığımda yüklenmiş bütün uygulamalar gidiyor yani sıfırlanıyor
    bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar varmı çözüm için ne önerirsiniz.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriozer

Selamlar,

Bende buradaki yorumlara dayanarak Artes i708 tablet aldım açıklık bendede vardı pek önemsemedim ama iki sorunla karşılaştım çok canım sıkıldı.
    Saygılar

Sizin sorunları bende yaşadım.Tabletin teknik servise gitmesi lazım.sorunları bir kağıda yazın kutunun tam içeriği ile gönderin.

Açıklık olayı ve batarya problemi hallolur.Ama diğer sorunu teknik servise sormanız lazım.Onu yaşamadım.

İyi günler.
  • 3G MODEMINIZI DAĞITIN 3G WİFİ ROUTER ile
    kartalcell 3G usb modem (zte mf190 modem )
    çalıştırsam wifi ile çalışmazmı çalıştırısa 3G MODEMINIZI DAĞITIN 3G WİFİ ROUTER almayı düşünüyorum yoksa cihaz hiç işime yaramıyor iade ede bilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim cep 0536 4150316

Artes i708
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriozer

Selamlar,

Saygılar

Cihazı Teknik Servise getirebilirseniz Arkadaşlar hemen bakılıp sorunu gidereceklerdir.
  • Teşekkürler.
    Bugün uğradım arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar yanlız batarya sorunu devamediyor gibi bugün yarın bir kontrol edeceğim.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.