Şimdi Ara

Artes i708 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x3ladyor

quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

quote:

quote:

quote:

Tablet servisten geldi...

Ekranın alt kısmındaki açıklık giderilmiş memnun oldum.Ama çizik jelatin değişmemiş.Bu moralimi bozdu.Ayrıca şuan hatta da sıkıntı war.Arıyorum açan yok.

Sonuç olarak teknik servis de tablet gibi.İlgileniyorlar ama ufak tefek eksiklikleri yok da değil...

Onarılmış tabletin hayırlı olsun diyelim Jelatinden kastın ekran koruyucu ise hiç dert etme. Artık Artes 4-5 lira civarı bir fiyatta tabletleri için ekran koruyucu satıyor.

evet o sorunu olan arkadaşlar o açıklığı kapattırabilirler.Ayrıca 4-5 liraya nerde o jelatinler kardeş?

İşte bu sitede ->http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=LP-708 . Site güvenilir mi dersen daha perşembe günü ben sipariş verdim. Şu an kargoda . Ben açıkcası çok memnun kaldım. Daha gelime geçmedi ama güvenilir bir site olduğunu anlamak çok zor değil. Zaten siparişi verdiğinde kısa sürede sen de güvenilir olduklarına kanaat getireceksin. Kargo ücretleri 7 TL . Kapıda ödemek istersen kargo 17 TL oluyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Eyw kardeş.Ama bunlar nerden alıyorlar acaba jelatini.onu merak ettim.

Bir de o jelatin şeffaf mı mat mı? Acıkcası mat ise bedavaya bile almam.Sonuçta elimdeki retina görüntüye sahip ipad değil...

Kardeş onu bilmiyorum. Çünkü ben almadım.

• tşkeler kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz82

tşkeler kardeşim..

Önemli değil kardeş
  • Bende bugün http://www.sanalpazar.com/Artes-I708-7-8gb-Multitouch-Android-4.0-Siyah__isp3917020 den 245 liraya aldım. İnşallah bir sorunla karşılaşmam, herhalde pazartesi elime ulaşır.
    Fiyat çok uygun gözüküyor. Pazertesi elime ulaşınca tekrar yorum yazarım, alacaklar içinde bi fikir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_19 -- 22 Eylül 2012; 18:40:56 >
  • hayır çıkartılamaz :) ssadece cihazın içi açılarak çıkartılabilir saten böle iyi olmuş sesi tabiki tatmin edici ve ses yükseltmek için özell programlar var ben denedm ses neredeyse iki katına çıktı :) internete girme olanağını araştırmadım ama pcye bağlayarak wifi aracığılı ile internete girilebilir eve et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_19

Bende bugün http://www.sanalpazar.com/Artes-I708-7-8gb-Multitouch-Android-4.0-Siyah__isp3917020 den 245 liraya aldım. İnşallah bir sorunla karşılaşmam, herhalde pazartesi elime ulaşır.
    Fiyat çok uygun gözüküyor. Pazertesi elime ulaşınca tekrar yorum yazarım, alacaklar içinde bi fikir olur.

Bence doğru karar vermişsin kardeş. Ben de aynı tableti aldım ve memnum kaldım. Fakat benim tablet şarj almıyordu. O yüzden iade ettim. Ama şunu söyleyebilirim ki müthiş bir tablet. Bendeki şarj sorunu nadir rastlanan bir sorun olsa gerek. Onun dışında tableti ben çok beğendim. Benim tablette açıklık sorunu da yoktu. İnşallah senin tabletin de sapasağlam eline ulaşır .

• quote:

Orijinalden alıntı: hmz_06

hayır çıkartılamaz :) ssadece cihazın içi açılarak çıkartılabilir saten böle iyi olmuş sesi tabiki tatmin edici ve ses yükseltmek için özell programlar var ben denedm ses neredeyse iki katına çıktı :) internete girme olanağını araştırmadım ama pcye bağlayarak wifi aracığılı ile internete girilebilir eve et :)

Kardeş sesi arttıran programların adını söyler misin ? Ben de sesin daha çok çıkmasını istiyorum da
  • artesin 8" dual core modeli piyasada sonunda. 9.7" olanı çıkınca hemen alacağım . işte artes ailesinin yeni model tableti.
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/23901/8-Artes-16-GB-DUAL-CORE-Cortex-A9-Android-4-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sathacker -- 23 Eylül 2012; 22:04:35 >
  • tableti ilk aldıgım da 45 gün falan uygulamaların açılmasında sorun yoktu ama bu aralar tablette yüklü olan uygulamarı geç açıyor ve açınca uygulama kapatılacak bekle yada tamam a bas diyor bütün uygulamalarda çıkıyor bu çok rahatsız edici bir durum tableti sıfırladım resete bastım ama hala aynı sorun devam etmekte nedir bu anlamadım yardımcı olacak varsa yada aynı sorunlarla karşılaşan varsa cevap yazabilirmi şimdiden teşekkürler
  • Merhaba
    Artes i708 tabletimin camı çatlamış. Servise yollarsam kaç paraya patlar bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengri1919

Merhaba

Ücreti 30$+kdv dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagootr

tableti ilk aldıgım da 45 gün falan uygulamaların açılmasında sorun yoktu ama bu aralar tablette yüklü olan uygulamarı geç açıyor ve açınca uygulama kapatılacak bekle yada tamam a bas diyor bütün uygulamalarda çıkıyor bu çok rahatsız edici bir durum tableti sıfırladım resete bastım ama hala aynı sorun devam etmekte nedir bu anlamadım yardımcı olacak varsa yada aynı sorunlarla karşılaşan varsa cevap yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Tabletinizdeki sorun yazılımsal gibi görünüyor. Fakat yinede tam emin olmak ve sorunun giderilmesi için isterseniz Teknik Servisimize gönderin hemen halledelim.
  • artes ürünleri satan bu firma güvenilirmi acaba yardımcı olabilirmisiniz.
    http://www.ebrarbilgisayar.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Merhaba

Ücreti 30$+kdv dir.

merhaba hocam,
    Ben ürünü exa dan almıiştım. Şimdi tableti nereye yollamam lazım yaptırmak için? Ve 30 dolar + kdv olacağı kesin mi? Daha yüksek masraf çıkarmazlar dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sathacker

artes ürünleri satan bu firma güvenilirmi acaba yardımcı olabilirmisiniz.
    http://www.ebrarbilgisayar.net

evet kardeş gönül rahatlığı ile alabilirsin
  • quote:

quote:

Bende bugün http://www.sanalpazar.com/Artes-I708-7-8gb-Multitouch-Android-4.0-Siyah__isp3917020 den 245 liraya aldım. İnşallah bir sorunla karşılaşmam, herhalde pazartesi elime ulaşır.

Bence doğru karar vermişsin kardeş. Ben de aynı tableti aldım ve memnum kaldım. Fakat benim tablet şarj almıyordu. O yüzden iade ettim. Ama şunu söyleyebilirim ki müthiş bir tablet. Bendeki şarj sorunu nadir rastlanan bir sorun olsa gerek. Onun dışında tableti ben çok beğendim. Benim tablette açıklık sorunu da yoktu. İnşallah senin tabletin de sapasağlam eline ulaşır .

Teşekkür ederim kardeş. Tablet gerçekten güzel 1 saattir kurcalıyorum herhangi bi problem yok gibi. Şarjıda güzel gibi duruyor.
    Bitek herkeste olan açıklık sorunu var. Servise göndermek istemiyorum bu aralar lazım bana, umarım bi sorun çıkarmaz.
    Bu sorundan dolayı servise gönderen oldumu acaba?

• quote:

quote:

Teşekkür ederim kardeş. Tablet gerçekten güzel 1 saattir kurcalıyorum herhangi bi problem yok gibi. Şarjıda güzel gibi duruyor.
    Bitek herkeste olan açıklık sorunu var. Servise göndermek istemiyorum bu aralar lazım bana, umarım bi sorun çıkarmaz.
    Bu sorundan dolayı servise gönderen oldumu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ücreti 30$+kdv dir.

merhaba hocam,
    Ben ürünü exa dan almıiştım. Şimdi tableti nereye yollamam lazım yaptırmak için? Ve 30 dolar + kdv olacağı kesin mi? Daha yüksek masraf çıkarmazlar dimi?

Tableti Teknik Servisimize göndermeniz gerekiyor. Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Sizin bahsettiğinize göre sadece Toucpad kırılmış görünüyor. Teknik Servisimize tabletiniz geldiği zaman zaten sizi arayıp bilgi vereceklerdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ücreti 30$+kdv dir.

merhaba hocam,

Tableti Teknik Servisimize göndermeniz gerekiyor. Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Sizin bahsettiğinize göre sadece Toucpad kırılmış görünüyor. Teknik Servisimize tabletiniz geldiği zaman zaten sizi arayıp bilgi vereceklerdir.

Adım adım ne yapcağı mı yazar mısın hocam? Şimdi tableti yurt içi kargoya götürdüm, orada istanbul avrupa da hangi adrese yollayacağım?
    Ve karşıdan ödemeli olarak mı yollayacağım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ücreti 30$+kdv dir.

merhaba hocam,

Adım adım ne yapcağı mı yazar mısın hocam? Şimdi tableti yurt içi kargoya götürdüm, orada istanbul avrupa da hangi adrese yollayacağım?
    Ve karşıdan ödemeli olarak mı yollayacağım?

isterseniz info@artescorp.com adresine mail atınız. Arkadaşlar tabletinizi nasıl göndereceğiniz hakkında size bilgi versinler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.