Şimdi Ara

Artes i708 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet fiyatına göre gerçekten çok güzel dokunmatiği olsun wifi çekim gücü olsun oldukça iyi. kamerasıda 0,3mp olmasına rağmen beklenenden iyi bence.
    Tek problem ekrandaki açıklık bunun için artes tekniğe pm attım servise göndermeyi düşünüyorum.
    Ama 300tl bütçem var hangisini alayım diyen birisine kesinlikle Artes i708 i tavsiye ederim. Sadece teknik servisinin ilgili olması bile çok büyük artı bence.
    Bi arkadaşa daha alcağız bakalım umarım onda böyle bir açıklık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_19

quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

quote:

Bende bugün http://www.sanalpazar.com/Artes-I708-7-8gb-Multitouch-Android-4.0-Siyah__isp3917020 den 245 liraya aldım. İnşallah bir sorunla karşılaşmam, herhalde pazartesi elime ulaşır.
    Fiyat çok uygun gözüküyor. Pazertesi elime ulaşınca tekrar yorum yazarım, alacaklar içinde bi fikir olur.

Bence doğru karar vermişsin kardeş. Ben de aynı tableti aldım ve memnum kaldım. Fakat benim tablet şarj almıyordu. O yüzden iade ettim. Ama şunu söyleyebilirim ki müthiş bir tablet. Bendeki şarj sorunu nadir rastlanan bir sorun olsa gerek. Onun dışında tableti ben çok beğendim. Benim tablette açıklık sorunu da yoktu. İnşallah senin tabletin de sapasağlam eline ulaşır .

Teşekkür ederim kardeş. Tablet gerçekten güzel 1 saattir kurcalıyorum herhangi bi problem yok gibi. Şarjıda güzel gibi duruyor.
    Bitek herkeste olan açıklık sorunu var. Servise göndermek istemiyorum bu aralar lazım bana, umarım bi sorun çıkarmaz.
    Bu sorundan dolayı servise gönderen oldumu acaba?

Önemli değil kardeş. Ben yollamadım ama açıklık sorunu giderilmiş. Duyduğuma göre servise yollayınca düzeltiyorlarmış

• ben alalı bi haftayı geçti ilk başta açıklık falan yoktu şuan birazcık esneme var ama çok rahatsız edici değil, tabletin herşeyinden memnunum almak isteyenlere şiddetle vasiye ediyorum :D açıklık artarsa teknik servise göndercem ama ilk hali daha güzeldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    oldukça kısıtlı olan bir bütçe ile tablet bilgisayar almak durumundayım ve görüşlerinizi bekliyorum
    türkiye fiyatı 270 TL yi geçmeyecek önerebileceğiniz en iyi tablet hangisidir.
    ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duran.yanci

ben alalı bi haftayı geçti ilk başta açıklık falan yoktu şuan birazcık esneme var ama çok rahatsız edici değil, tabletin herşeyinden memnunum almak isteyenlere şiddetle vasiye ediyorum :D açıklık artarsa teknik servise göndercem ama ilk hali daha güzeldi :D

Benim dün elime geçti bugün servise gönderdim aslında çok büyük bir problem değil ama ilerde sorun çıkarmaması için baştan gönderdim servise.
    Bence bu tabletin en güzel yönü servisiyle iletişime geçmek kolay ve forumdada görüldüğü kadarıyla oldukça ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthink

Merhaba,
    oldukça kısıtlı olan bir bütçe ile tablet bilgisayar almak durumundayım ve görüşlerinizi bekliyorum
    türkiye fiyatı 270 TL yi geçmeyecek önerebileceğiniz en iyi tablet hangisidir.
    ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Kardeş ben bu tableti sadece bir gün kullandım şimdi ekran açıklığı sorunundan dolayı servise gönderdim. Ama tavsiye ederim aynı fiyattaki diğer tabletlere göre ekran çözünürlüğü yüksek.
    Wifi çekim kalitesi 2 duvar arkası 6,7 metreye kadar rahat bağlanabildim.
    Dokunmatiği güzel hızlı.
    Şarjı ilk kullanımım olmasına rağmen nette dolaşırken 4 saate yakın gitti.
    Kamerası 0,3mp olmasına rağmen görüntü tatmin edici.
    Servisinden bir kişi forumda olduğu içinde sorun çıktığında kolay iletişeme geçebiliyorsunuz.
    Kısaca ben tavsiye ederim ama yinede burda tablet konusunda çok bilgili arkadaşlar var onların yorumlarıda senin için yol gösterici olacaktır.

• Bendede var wifi ekran kalitesi iyi ama internette veya bir program acmada cihazi biraz sikistirinca bekle yada kapat cikiyor stabil degil o kadar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: couldhard

Bendede var wifi ekran kalitesi iyi ama internette veya bir program acmada cihazi biraz sikistirinca bekle yada kapat cikiyor stabil degil o kadar bence

Dogrudur kardeş dediğim gibi ben sadece bir gün kullandım servise gönderdim ama o gün boyunca kardeşim nette epey oyun falan oynadı bi sorun olmadi.
    Ama siz daha uzun süredir kullanıyosunuz sizin yorumunuz daha dogrudur tabiki.
  • Androild işletim sistemli tabletlerde flash desteği kaldırılıyormuş tableti alacağız elimizde mi kalacak bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Artesin servisi çok kötü 2 3 kere mail attim hala geri dönmediler!
  • merhaba arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum pek cok kullanıcı esnemeden şikayetci tabi ne cıkcagını bilmeden bunuda göze alarak almayı düşünüyorum.servise veren arkadslar acaba ne zamn geri aldılar ve srounları giderildi mi birde artesteknik beye bir sorum var mağaza satıs noktanız yok mu acaba elden alabileceğim bir yer?şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskeyufa

merhaba arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum pek cok kullanıcı esnemeden şikayetci tabi ne cıkcagını bilmeden bunuda göze alarak almayı düşünüyorum.servise veren arkadslar acaba ne zamn geri aldılar ve srounları giderildi mi birde artesteknik beye bir sorum var mağaza satıs noktanız yok mu acaba elden alabileceğim bir yer?şimdiden teşekkür ederim

En yakın zamanda servise gönderen benim herhalde kardeş, Çarşamba günü kargoya verdim perşembe saat 2 de ellerinde oldu. Pazartesi geri gönderirler diye umut ediyorum ama bakalım ne zaman gelecek. Geldiği zaman sorunun ne kadar giderildiğiyle ilgilide yorum yaparım.

• 2 ay kullanımdan sonra sorunlar benim tablette büyümeye başladı birincisi şarjı full dolduruyorum tableti açınca %70 olarak gösteriyor ve şarj dolayısıyla daha az gidiyor,ilk açılmada ekran kilidini açarken 5 -10 saniye donuk kalıyor,2 veya 3 uygulama acınca donmalar kasmalar cogaldıilk aldıgımda boyle değildi,bir program açınca 1-3 dakikalık kullanım yaparken donuyor ve bekle yada kapat uyarısı çıkıyor ama tüm uygulamalarda bu çıkıyor yani çok berbat bir durum herkezde olan acıklık bendede var servise yollayacagım ama nasıl ne şekilde yollıcam içine kağıda arızalarını yazıpta mı yollıcam bilemiyorum bu tür sprunlarla karsılasan varmı yoksa sadece bendemi
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum pek cok kullanıcı esnemeden şikayetci tabi ne cıkcagını bilmeden bunuda göze alarak almayı düşünüyorum.servise veren arkadslar acaba ne zamn geri aldılar ve srounları giderildi mi birde artesteknik beye bir sorum var mağaza satıs noktanız yok mu acaba elden alabileceğim bir yer?şimdiden teşekkür ederim

En yakın zamanda servise gönderen benim herhalde kardeş, Çarşamba günü kargoya verdim perşembe saat 2 de ellerinde oldu. Pazartesi geri gönderirler diye umut ediyorum ama bakalım ne zaman gelecek. Geldiği zaman sorunun ne kadar giderildiğiyle ilgilide yorum yaparım.

teşekkür ederimama sanırım d821 alıcam onun hakkında pek yorum yok ama özellik acısından cok daha iyi oldugu kesin umarım bunda herhangi bir sorun cıkmaz

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederimama sanırım d821 alıcam onun hakkında pek yorum yok ama özellik acısından cok daha iyi oldugu kesin umarım bunda herhangi bir sorun cıkmaz

Evet sabah bende gördüm onu daha güzele benziyor eğer i708 almasaydım şuanda onu alırdım bende büyük ihtimalle.
    İnşallah herhangi sorun yaşamazsın, benim tercihimin en büyük sebebi servisiyle ilgili yazılan olumlu şeylerdi alır almaz servise gönderdim zaten bu hafta içerisinde az çok servisinin nasıl olduğunu anlamış olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sabah bende gördüm onu daha güzele benziyor eğer i708 almasaydım şuanda onu alırdım bende büyük ihtimalle.
    İnşallah herhangi sorun yaşamazsın, benim tercihimin en büyük sebebi servisiyle ilgili yazılan olumlu şeylerdi alır almaz servise gönderdim zaten bu hafta içerisinde az çok servisinin nasıl olduğunu anlamış olurum.

evet bende bu sorunları bilmeme rağmen göze aldım çünkü alan herkes teknik servisten cok memnun hele bi arkadas ekranı catlatmıs sadece 65 liraya sorununu halletmişler büyük firmalar hiç böyle değil samsungtan 450 liraya aldıgım ürünün ekranı catlamıstı (2 ay bile olmamıstı)benden istedikleri ücret ise 400 liraydı gercekten saka gibi yeminliyim samsungtan bişey almam artık

• Ben bu tableti almayı düşünüyorum ama benim için öncelik oyun yani hareket sensörü nasıldır belli açılarlamı dönüyor yoksa gerçek direksiyonu çevirirmiş gibi azıcık çevirsenizde algılıyorum örn asphalt 7

• quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

Ben bu tableti almayı düşünüyorum ama benim için öncelik oyun yani hareket sensörü nasıldır belli açılarlamı dönüyor yoksa gerçek direksiyonu çevirirmiş gibi azıcık çevirsenizde algılıyorum örn asphalt 7

yaptığım araştırmalara ve edindiğim bilgilere göre artesin tüm modellerinde g sensör (hareket sensörü) sorunsuz diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengri1919

Artesin servisi çok kötü 2 3 kere mail attim hala geri dönmediler!

Hangi adrese mail attınız? Mailiniz belki ulaşmamış olabilir. İsterseniz pm den masaj atın size yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Artesin servisi çok kötü 2 3 kere mail attim hala geri dönmediler!

Hangi adrese mail attınız? Mailiniz belki ulaşmamış olabilir. İsterseniz pm den masaj atın size yardımcı olmaya çalışayım

25 Eylül 2012; 10:07:03

quote:

quote:

quote:

quote:

Ücreti 30$+kdv dir.

merhaba hocam,
    Ben ürünü exa dan almıiştım. Şimdi tableti nereye yollamam lazım yaptırmak için? Ve 30 dolar + kdv olacağı kesin mi? Daha yüksek masraf çıkarmazlar dimi?

Tableti Teknik Servisimize göndermeniz gerekiyor. Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Sizin bahsettiğinize göre sadece Toucpad kırılmış görünüyor. Teknik Servisimize tabletiniz geldiği zaman zaten sizi arayıp bilgi vereceklerdir.

Adım adım ne yapcağı mı yazar mısın hocam? Şimdi tableti yurt içi kargoya götürdüm, orada istanbul avrupa da hangi adrese yollayacağım?
    Ve karşıdan ödemeli olarak mı yollayacağım?

isterseniz info@artescorp.com adresine mail atınız. Arkadaşlar tabletinizi nasıl göndereceğiniz hakkında size bilgi versinler.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.