Fiat 1.0 Firefly nasıldır?
Selamlar,
1.0 motorlu Egea SW almayı düşünüyorum ama bu motor beni biraz korkutuyor. Daha çıkalı 2 yada 3 sene olmuş motor hiçbir modelde satılmıyor ve konu küçük hacim olunca acaba yapısal bir sıkıntı mı vardı diye düşündürüyor insanı. Motoru deneyimleme memnun olan ya da sıkıntı yaşayan forumdaşlarım vardır illaki diyerek size danışmak istedim.
Motor ve/veya araç hakkında bilginiz öneriniz var mı?
Uzun yokuşlarda (otoyol vs bu motor bayılma vs problemleri yaşar mı?
Uzun ömürlü olur mu sizce? (motor çok yeni ancak bir servis çalışanı vs kronik sıkıntılar deneyimlemiş olabilir diye soruyorum.)
Çok teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba, renault clio aracıma yeni lastik alacağım ancak kararsız kaldım. İzmir için genelde yaz lastiği öneriliyor biliyorum ancak aklımda şehir dışına çıkma durumu olursa ne yapacağım sorusu geliyor. Mesela kasım başı istanbula gitme planım var bu yolda yaz lastiği sorun çıkartır mı? Bu tarz küçük geziler için 4 mevsim almak gerekli mi? 4 mevsim alsam fiyat farkı haricinde ve küçük performans farkı haricinde birşey kaybediyor veya kazanıyor muyum gibi.
Aklımda yaz için;
4 mevsim için de;
Seçenekleri var.
Samsung m23 yorumları
Arkadaşlar merhaba başlıktaki telefonu düşünüyorum ancak forumda anakonusunu veya internette pek bir inceleme bulamadım. Kullananlar var mıdır hiç sıkıntı yaşayan oldu mu genel olarak nasıl bir telefon merak ediyorum. İşlemcisi fena değil gibi duruyor 5g si de var 4500 tllik fiyatla iyi gibi görünüyor.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m23-5g.html
Merhabalar başlıktaki iki bilgisayardan birini mimarlık okuyacak kardeşime almayı düşünüyorum ancak i5 i7 işlemci farkına aradaki 1800 tl vermeye değer mi ne kazanırım gibi sorular var kafamda. Ayrıca asus'un kasa kalitesi daha iyi olabilir diye düşünüyorum yanında çok taşıyacağı için bu bir avantaj olabilir mi monsterlarda kasa klavye kalitesi nasıl bilmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Not: Başka önerileriniz olursa duymayı isterim ancak kardeşim 17.3" istiyor.
hafıza kartı ile iç hafızayı arttırmak istiyorum
|
moto g5 alıp hafızasını arttırmak
|
xiaomi mi a1 mi xperia xa1 plus mı
|
|
|
Dedeme yönelik telefon
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 891
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.359 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar