Şimdi Ara

Artes i708 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagootr

2 ay kullanımdan sonra sorunlar benim tablette büyümeye başladı birincisi şarjı full dolduruyorum tableti açınca %70 olarak gösteriyor ve şarj dolayısıyla daha az gidiyor,ilk açılmada ekran kilidini açarken 5 -10 saniye donuk kalıyor,2 veya 3 uygulama acınca donmalar kasmalar cogaldıilk aldıgımda boyle değildi,bir program açınca 1-3 dakikalık kullanım yaparken donuyor ve bekle yada kapat uyarısı çıkıyor ama tüm uygulamalarda bu çıkıyor yani çok berbat bir durum herkezde olan acıklık bendede var servise yollayacagım ama nasıl ne şekilde yollıcam içine kağıda arızalarını yazıpta mı yollıcam bilemiyorum bu tür sprunlarla karsılasan varmı yoksa sadece bendemi

Tabletinizi Teknik Servisimize yollayabilirsiniz. Nasıl yollayacağınıza dair size pm den mesaj attım

• quote:

Orijinalden alıntı: eskeyufa

merhaba arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum pek cok kullanıcı esnemeden şikayetci tabi ne cıkcagını bilmeden bunuda göze alarak almayı düşünüyorum.servise veren arkadslar acaba ne zamn geri aldılar ve srounları giderildi mi birde artesteknik beye bir sorum var mağaza satıs noktanız yok mu acaba elden alabileceğim bir yer?şimdiden teşekkür ederim

Pm den Bulunduğunuz yeri söyleyebilirseniz oradan size bayimize yönlendirebilirim.
  • tablet bilgiysayar alacağım ama hala karar veremedim 9.7" mi alıyım yoksa 7" mi karar veremedim.Ama son kararı artesin çıkartacağı yeni model 9.7" lik tableti görünce vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

merhaba arkadaslar bende bu cihazı almak istiyorum pek cok kullanıcı esnemeden şikayetci tabi ne cıkcagını bilmeden bunuda göze alarak almayı düşünüyorum.servise veren arkadslar acaba ne zamn geri aldılar ve srounları giderildi mi birde artesteknik beye bir sorum var mağaza satıs noktanız yok mu acaba elden alabileceğim bir yer?şimdiden teşekkür ederim

Pm den Bulunduğunuz yeri söyleyebilirseniz oradan size bayimize yönlendirebilirim.

Evet böyle elden satış noktaları varmı mesela ben izmirde yaşıyorum izmirde böyle bir yer varmıdır elimde inceleyip alabileceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

quote:

quote:

Evet böyle elden satış noktaları varmı mesela ben izmirde yaşıyorum izmirde böyle bir yer varmıdır elimde inceleyip alabileceğim

http://www.tekmarshop.com.tr/Search.asp
    bu firma izmirde buradan temin edebilirsin.

• sayın yetkili,
    dün, yani 01.10.2012 tarihinde izmir'de tekmar bilgisayardan artes i708 tablet pc aldım. teşhir ürününü inceledim, sıfır kutu verdiler. eve gelip tableti kendi şarj aletiyle şarj etmeye başladıktan sonra ekranın alttan kasasından ayrık olduğunu fark ettim. biraz daha zorlasam ekranın altından iç paneli, devreleri falan göreceğim. ekrana bastırınca kapı gıcırtısına benzer sesler çıkarıyor. çok rahatsız edici, üstelik eşimin doğum günü hediyesiydi ve oldukça sinirim bozuldu. forumda benzer yorumları görünce size burdan ulaşmak istedim. sabah aldığım yere götüreyim mi ya da ne yapabilirim, yardımınızı rica ediyorum. saygılarımla.

* ( pm den mesaj attım, henüz yanıt gelmedi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagcanbora -- 2 Ekim 2012; 12:57:54 >
  • bu kadar ekran açıklığı sorunu ile ilgili ileti varken bu durumu bilerek alanlar dışında nasıl hala bu ürün alınıyor anlamış değilim.çok ilginç.
  • laf ebeliği : gereksiz konuşma yapan insanlar için söylenen deyimdir. laf kalabalığı yapan kişilere söylenir.

neden kendi işine bakmıyorsun, neden laf ebeliğiyle uğraşıyorsun ?

gittik aldık, bu benim sorunum, sana ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagcanbora

sayın yetkili,
    dün, yani 01.10.2012 tarihinde izmir'de tekmar bilgisayardan artes i708 tablet pc aldım. teşhir ürününü inceledim, sıfır kutu verdiler. eve gelip tableti kendi şarj aletiyle şarj etmeye başladıktan sonra ekranın alttan kasasından ayrık olduğunu fark ettim. biraz daha zorlasam ekranın altından iç paneli, devreleri falan göreceğim. ekrana bastırınca kapı gıcırtısına benzer sesler çıkarıyor. çok rahatsız edici, üstelik eşimin doğum günü hediyesiydi ve oldukça sinirim bozuldu. forumda benzer yorumları görünce size burdan ulaşmak istedim. sabah aldığım yere götüreyim mi ya da ne yapabilirim, yardımınızı rica ediyorum. saygılarımla.

Tableti aldığınız yerden değiştirebilirsiniz. Eğer ordan sonuç alamazsanız, bana bilgi vermeniz halinde size yardımcı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sathacker

quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

quote:

quote:

http://www.tekmarshop.com.tr/Search.asp
    bu firma izmirde buradan temin edebilirsin.

Yardımın için teşekkür ederim birde bu tabletler ilgili şikayetler nelerdir yani oyun amaçlı alacağım hareket sensörü hassasiyeti nasıldır direksiyonlu bir oyun oynarken belli açılarlamı dönüyor yoksa gerçekmiş gibi süreniliyormuyuz

• quote:

quote:

sayın yetkili,

Tableti aldığınız yerden değiştirebilirsiniz. Eğer ordan sonuç alamazsanız, bana bilgi vermeniz halinde size yardımcı olacağım.

ürünü kargoladım, hadi hayırlısı..

• artes i708 ilewww.ntvspor.net/canliyayin sitesine girip ntvsporu izleyemiyorum ses geliyor ama görüntü yok.bunun çözümünü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginyigit

artes i708 ilewww.ntvspor.net/canliyayin sitesine girip ntvsporu izleyemiyorum ses geliyor ama görüntü yok.bunun çözümünü bilen var mı

CAnlı Tv seyredebileceğiniz uygulamalar var. Play storeden indirip deneyebilirsiniz çalışacaktır
  • Merhaba arkadaslar06.09.2012 faturali ciziksiz-ekranda isik sizmasi falan yok artes i 708 ( 2 Yıl garantili) satiliktir 270 TL lutfentel ediniz 05364150316
  • Arkadaşlar ben aslında d821 alacaktım ancak izmirde elden alabileceğim bir mağazada satılmadığı için bu tablete döndüm bu tabletin oyun performansı nasıldır ağır oyunları çalıştırabilirmi ve direksiyonlu oyunlarda rahat direksiyon hakimiyeti varmı oyun için önerirmisiniz tek çekirdek olduğu için şüpheye düştümde çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equexks -- 7 Ekim 2012; 23:05:47 >
  • Arkadaşlar biri bana cevap verebilirmi

• quote:

quote:

quote:

sayın yetkili,

ürünü kargoladım, hadi hayırlısı..

Ürün çok kısa bir sürede elime ulaştı, gönderip geri almam sadece 4 gün, hızlı bakım için artese teşekkür ederim. Soruna gelince kasa açıklığı giderilmiş. Ben yeni ürün bekliyordum ancak kasayı açıp ekranı içine tekrar oturtmuşlar, şu an herhangi bir açılma, oymana veya esneme gibi sorunları kalmadı, buna da şükür. Şimdilik memnunum, normalde böyle bir hata için ürünü iade eder olay çıkartırdım ama artes tekniğin ilgili olması ve yardım odaklı hareket etmesi
    sonucu iade etmekten vazgeçmiş bulunuyorum.

İnterneti gayet hızlı, yüklü gelen youtube uygulaması sorunsuz oynatıyor, ekran geçişleri iyi, şarjda takılı iken donma ve kasma yaşamadım. Bir tek google playden uygulama indiremiyorum, yükle dedikten sonra bekle ki indirsin, indiriyor diyor ama olmuyor, bir ayarı olabilir mi? neyi yanlış yaptım anlayamadım.

Şimdilik gördüklerim bunlar, herkese selamlar..

• artes i708 aldıgıma pişman olmaya başladım,artık ses simgeleride ana ekranda çıkmıyor hiç bir şekilde,yazılımsal olarak çok berbat durumda kullanamaz oldum nerden aldım bilmemki altta açıklık desen zaten var ekrana bastıgında gacır gucurt sesler cogaldı onu geçtim hiçbir uygulamayı 5 dakikadan fazla kullanamaz oldum ROOT YADA ROM ile düzelirmi dostalr bilen varsa cevap yazsın çıldıracagım garantiye göndermekle ugrasmak istemiyorum root yada rom mudur nedir hiçte anlamam o işlerden düzelir diyen varsa lütfen yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagootr

artes i708 aldıgıma pişman olmaya başladım,artık ses simgeleride ana ekranda çıkmıyor hiç bir şekilde,yazılımsal olarak çok berbat durumda kullanamaz oldum nerden aldım bilmemki altta açıklık desen zaten var ekrana bastıgında gacır gucurt sesler cogaldı onu geçtim hiçbir uygulamayı 5 dakikadan fazla kullanamaz oldum ROOT YADA ROM ile düzelirmi dostalr bilen varsa cevap yazsın çıldıracagım garantiye göndermekle ugrasmak istemiyorum root yada rom mudur nedir hiçte anlamam o işlerden düzelir diyen varsa lütfen yardım etsin

Sizin tabletinizde belirttiğiniz sorunlar yazılımsal gibi görünüyor. Arzu ederseniz Tabletinizi bize gönderin belirttiğiniz sorunları hemen halledip size geri gönderimini yapalım. Pm'den size nasıl göndereceğinizle ilgili bilgisini verdim.

• arkadaşlar bu artes i708 ile artes i702 arasındaki fark nedir ?

bu açıklık var gibi söylentiler var sıkıntı çıkartıyormu olayı açığa döksek :)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.