Şimdi Ara

Artes i708 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün uğradım arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar yanlız batarya sorunu devamediyor gibi bugün yarın bir kontrol edeceğim.
    Saygılar
  • Bende i708 kullanıyorum hatta şu anda tabletten yazıyorum batarya boşalması bende %68den %19a bir kere oldu şimdi %10-15 lerden %5lere pil boşalıyor. Ayarlar baktığımda pil grafığinde mobil ağ sinyali olarak sistem pil boşalmasının nedenini açıklıyor. Şimdilik çok can sıkıcı değil durum çünkü kullanım süresi normal düzeyde. Ben artesteknikten başka birşey rica edicem. Google Playde bazı uygulamaları model desteklemiyor diye indiremiyoruz. Artesteknik bu uygulamaların apk dosyalarını derleyerek bize sunabilir mi acaba çünkü bu uygulamaları apkdan kurulabileceğini ve çalışacağını düşünüyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maynax91

Bende i708 kullanıyorum hatta şu anda tabletten yazıyorum batarya boşalması bende %68den %19a bir kere oldu şimdi %10-15 lerden %5lere pil boşalıyor. Ayarlar baktığımda pil grafığinde mobil ağ sinyali olarak sistem pil boşalmasının nedenini açıklıyor. Şimdilik çok can sıkıcı değil durum çünkü kullanım süresi normal düzeyde. Ben artesteknikten başka birşey rica edicem. Google Playde bazı uygulamaları model desteklemiyor diye indiremiyoruz. Artesteknik bu uygulamaların apk dosyalarını derleyerek bize sunabilir mi acaba çünkü bu uygulamaları apkdan kurulabileceğini ve çalışacağını düşünüyorum. Teşekkürler

Android 4.0.4 versiyonunda bazı uygulamalar sizinde dediğiniz gibi çıkmıyor. İstemiş olduğunuz uygulamaların bir listesini yaparsanız bu uygulamaları ben toparlayıp hazırlayabilirim.

• Tablette google play dan ucretsiz desteklenmeyen tumm program oyun uygulama indirdim peki bu nasil olucak derseniz aradiginiz uyg sonuna .apk yazip filecrop yada yabanci yada forumlardan apk indirebilirsiniz gta 3 denedim sensor ters hafif kasma var onemli bilgi unutmayinki bir dosya indirirseniz sakin uykuya almayin tableti yormayin uykuda wifii off oluyor mc3denedi. Ozelliikle ganstar rio harikaaa efek ve en onelisi harika sensor isleyisiyle sasirti beni sanki bu tablet icin yapilmis ha su sorun var gagrio acilista gec aciliyor oyun Acilirken sıkılırsaniz oyunu kapatip yeniden acin hemen acilir baska soru varsa soyleyin cevaplayim artes menunnum altta acilik var oda metalin disari kaymasindan dolayi hicbir sorun teskil etmiyor. Sarj konusunda. Sakin aleti sabaha kadar sarjda biakmayin batarya gider ve surekli pcde sarj etmeyin gerektigince arkplan uyg kapatin gereksiz prog indirmryin ve uyg kendisi yuksek olan yg sd tasiyin uyg mesela mc3 10mb ise bu 1hafiza2hafiza1.3gb tir oyunu tamamen sd alirsaniz ta leti uygulama acarken yormassiniz tablet wifi acik gercektende en az 2.5 saat gidiyor kendi halinde3 saat sarj olurken sarj ederek oynarsaniz 6 7 saat buluyor ekran parlakligini min indirin malesef arkada cam yok ama ondekide uygun odaklama ile gusel ve skypekasmadan goruntude degisiklik olmadan calisiyor simdi room tablett icin sakıncası yüklerken hata yapmaniz ve cihazi fisten ckmemeniz gerekiyor ve sarj max olmasi gerekiyor birde usb takiliyken cihaz acik olmuyor yukaridan tuslara basilarak aktif ediliyor ön boart gibi ( tuslar on ayar icin hangi tuslara basiliyor ben birkere bilmeden actim unuttum lutfen bu konda yrdm edermisniz artes teknik ) ses icin mp3 player olarak degisiyor ek olrak ekoly ayarlari onemli kullanmadiginiz kisa sureli durumlarda uykuya alabilirsiniz boylelikle5 y gun gidiyor birde tabletin desen sifresi var unuttugunuz zaman gooogle play icin girdiginiz google hesaini sifresini bilmeniz dogru girmeniz gerekir yoksa tablet acilmaz eger hesab sifresi vb unuttugnuz zaman ise rcden format gerekiyor bunuda tablet kapaliyken yukarda bhsettigim gibi tablet kapali tuslara basip format atmak tabi tablet eski halni alir yukledgz uyg vb gider ext birdey olmaz ama o takili frmt atabilirsiniz bazia arkadaslar tablette wifi az cekme kasma gibi soru sormus eger kapali ala da iseniz ve wifi arasinda duvar varsa artes icin bu cekme sinyali daima azalir acik alanda ise 30 ro m ceker buna bagli modemin verici sinyalide onemli bunu anlamak icin wifi telefon kullanarak sinyalin max nerde cktigi onemli sinyal 3 disten asagi olursa google play vb uyg veri dusuk olur baglanti arada kopablir. Tablette cook uyg acik degilse hiiic kasma olmas. Oyunlarda bilemem ben tableti bizdehesapli.com 265 tl aldim irsaliye fatura +kargo + bank ucreti toplam fiyat ve tablette onemli br sorun ypok ve tableti pazartesi saat 17:30siparis vverdim tablett elime carsamba 16.00 saat sabahin 10 subedeye geldi 1saat sonra dagitima gecti yani siparis veryosun ertesi gun kargoda son derece guvenilir bir site otg kablosundan usb bellek telefob vs taktimsorun yok fakat cihaz.hdma kablosuz gelmesi kotu bu arada ArTES tEKNİk adresteki. İ708 yazilimi pack ve iso kalipli dosya yazilimmi'anlamadim? Bu arada yasakli siteler icin google playdan set dns oneririm operadan flas ayarlari sorunsuz video izlemek icin son surum ayarlardan flas tkin hale getirin gercekten cok hizli'program taryici ise eskisi gibi deil cok yvas diyorsaniz uyg ayarlardan veri ve on bellekleri temizleyin fakat tarayici ilk acilis gibi olur bu butun uyg icin gecerlidir talete kilavye bagladim ama halamgilin almis oldugu concort tablettin kilifindaki kilavye son derece hizli kullanisli fakat concort hic onermem gerek kalite gerek ekran cozulunurlugu olsun kotu bence aygitla verilen kablolar vs adam kandiriyorlar sorsan tablet kac para kdv siz 110 dolar :-). Alali 2 ay oldu hicbir kasma vs sorunum yok uygulamalari oyunlari yndan takilan hafiza kartina tasiyamassiniz bunu yapmak icin sistemi o hafiza kartina root edipbaslatmak buda hafiza kartinicikartirken tableti kullanilmaz hale getirebilir ama su yapilabilir herhalde artes teknik tabletteki icinde takili olan hafiza kartini 8 gb cikartip sizin verdiginiz hafiza kartini takarak yeniden root edip size gonderebilir BU YPİLABİRMi aRTES ? Ayrintili bilgi facebook/hmz06967

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tablet servisten geldi...

Ekranın alt kısmındaki açıklık giderilmiş memnun oldum.Ama çizik jelatin değişmemiş.Bu moralimi bozdu.Ayrıca şuan hatta da sıkıntı war.Arıyorum açan yok.

Sonuç olarak teknik servis de tablet gibi.İlgileniyorlar ama ufak tefek eksiklikleri yok da değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

Tablet servisten geldi...

Ekranın alt kısmındaki açıklık giderilmiş memnun oldum.Ama çizik jelatin değişmemiş.Bu moralimi bozdu.Ayrıca şuan hatta da sıkıntı war.Arıyorum açan yok.

Sonuç olarak teknik servis de tablet gibi.İlgileniyorlar ama ufak tefek eksiklikleri yok da değil...

Onarılmış tabletin hayırlı olsun diyelim Jelatinden kastın ekran koruyucu ise hiç dert etme. Artık Artes 4-5 lira civarı bir fiyatta tabletleri için ekran koruyucu satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzonza

quote:

Onarılmış tabletin hayırlı olsun diyelim Jelatinden kastın ekran koruyucu ise hiç dert etme. Artık Artes 4-5 lira civarı bir fiyatta tabletleri için ekran koruyucu satıyor.

evet o sorunu olan arkadaşlar o açıklığı kapattırabilirler.Ayrıca 4-5 liraya nerde o jelatinler kardeş?

• quote:

quote:

quote:

evet o sorunu olan arkadaşlar o açıklığı kapattırabilirler.Ayrıca 4-5 liraya nerde o jelatinler kardeş?

İşte bu sitede ->http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=LP-708 . Site güvenilir mi dersen daha perşembe günü ben sipariş verdim. Şu an kargoda . Ben açıkcası çok memnun kaldım. Daha gelime geçmedi ama güvenilir bir site olduğunu anlamak çok zor değil. Zaten siparişi verdiğinde kısa sürede sen de güvenilir olduklarına kanaat getireceksin. Kargo ücretleri 7 TL . Kapıda ödemek istersen kargo 17 TL oluyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

• www.bizdehesapli.com yukarida bahsettigim gibi tableti ordan aldim 265 tl kargo+kdv+bnk havalesi hepsi dahil son derece guvenilir
  • yaw arkadaşlar tavsiyeler üzerine artes i708 aldık.hemde 2 adet

inanın merdiven altında tablet üretenler bu artesden daha iyi ekranı kasaya oturturlar.tam orta yerden nerdeyse tabletin içi görünüyor ışık sızması var. vede acaip esneme var camda sanki dışa bombe yapmış gibi
    ve bu durum hiçte göz ardı edilecek kadar değil.çünkü acaip bir şekilde içeriye toz girer okadar bariz yani.inanın acaip morelim bozuldu
    ekranın alt tarafındaki açıklıktan herkes bahs eder olmuş bu artesi satan firma bu rahatsız edici durumu bilmiyorlarmı.kardeşim tabletlerini gözden geçir sonra satıcı firmalara yolla ve son kullanıcıya ulaştır
    şimdi telefon etsem bu durumdan bahs etsem yollayın bakalım diyecekler işmu bu yani.2-3 gün heyecanla tableti beklemişim.elime almışım 2 side morelini bozuyor ondan sonra daha yepyeni hiç kullanmadığın tableti servise yolla 1 haftada öyle geçsin birde gönderirken 10-15 lira kargo öde (geri yollamayı onlar öderler heralde) ne biçim işbu ya

2ci tabletin de sağ üst köşenin dibinde 2 milim kadar cizgi halinde siyahlık var tüy gibi bişey desem değil ölü pixel desem oda değil acaip bişey

kim nederse desin ben gördüğümü bilirim 2 adet sıfır tablet alıyorsunuz ikisindende huzursuzsunuz

yiğenime elf 2 almıştık inanın kasa işciliği bakımından elf 2,nin yanından geçemez ve şunuda ifade edeyim uygulama kurarken elf 2 çok bariz hızlı .öyle milletin dediği hız farkı %15 falan değil .bana göre %30 %40 hız farkı var elf 2,nin

maddi durumu musait olan kardeşlerimiz 60 lira daha versinler elf 2 alsınlar

Artes i708

Artes i708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Eylül 2012; 2:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

yaw arkadaşlar tavsiyeler üzerine artes i708 aldık.hemde 2 adet

inanın merdiven altında tablet üretenler bu artesden daha iyi ekranı kasaya oturturlar.tam orta yerden nerdeyse tabletin içi görünüyor ışık sızması var. vede acaip esneme var camda sanki dışa bombe yapmış gibi
    ve bu durum hiçte göz ardı edilecek kadar değil.çünkü acaip bir şekilde içeriye toz girer okadar bariz yani.inanın acaip morelim bozuldu
    ekranın alt tarafındaki açıklıktan herkes bahs eder olmuş bu artesi satan firma bu rahatsız edici durumu bilmiyorlarmı.kardeşim tabletlerini gözden geçir sonra satıcı firmalara yolla ve son kullanıcıya ulaştır
    şimdi telefon etsem bu durumdan bahs etsem yollayın bakalım diyecekler işmu bu yani.2-3 gün heyecanla tableti beklemişim.elime almışım 2 side morelini bozuyor ondan sonra daha yepyeni hiç kullanmadığın tableti servise yolla 1 haftada öyle geçsin birde gönderirken 10-15 lira kargo öde (geri yollamayı onlar öderler heralde) ne biçim işbu ya

2ci tabletin de sağ üst köşenin dibinde 2 milim kadar cizgi halinde siyahlık var tüy gibi bişey desem değil ölü pixel desem oda değil acaip bişey

kim nederse desin ben gördüğümü bilirim 2 adet sıfır tablet alıyorsunuz ikisindende huzursuzsunuz

yiğenime elf 2 almıştık inanın kasa işciliği bakımından elf 2,nin yanından geçemez ve şunuda ifade edeyim uygulama kurarken elf 2 çok bariz hızlı .öyle milletin dediği hız farkı %15 falan değil .bana göre %30 %40 hız farkı var elf 2,nin

maddi durumu musait olan kardeşlerimiz 60 lira daha versinler elf 2 alsınlar

Artes i708

Artes i708

Kardeşim hemen panikleme . Artes i708 alıp memnun olanlar da azımsanmayacak kadar çok. Zaten buradaki Artesteknik arkadaşımız da Artes ürünleri alanların bütün sorunlarıyla ilgileniyor. Sen şimdi tabletin daha net ve daha fazla sayıda fotoğraflarını foruma yükle biz de ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Ben açıkcası resimlerden sorunu tespit edemedim.

• @enzonza kardeş

tabletleri yiğenlerime yolladım resim çekme imkanım yok artık. ama temsili resimden size anlatayım.işaretlediğim bölümde ekran kasaya oturmamış .tabletin kasasında kavis var yani yamukluk nerdeyse içeriye hiç zorlamadan kartvizit bile sokarsınız.tableti açınca ekran ışığını çok rahat kasa ile ekran arasından görüyorsunuz ışık sızması yapıyor yani bir manada tabletin içi görünüyor

Artes i708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 16 Eylül 2012; 19:29:26 >
  • bu firmada güvenilir bir yer.

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Artes-i708-15GHz-1GB-8GB-7-Siyah-Tablet-pmu181848.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Eylül 2012; 21:41:44 >
  • quote:

bu firmada güvenilir bir yer.

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Artes-i708-15GHz-1GB-8GB-7-Siyah-Tablet-pmu181848.html

22 lira artes 7 inç kılıf

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Artes-Tablet-Kilif-7-Siyah-pmu209956.html

hmm. O açıklık hemen hemen herkeste var ama dediğin kadar fazla bir açıklık olan yoktu. Onu servise gönderebilirsin. Artesteknik arkadaşımız tabletteki açıklığın artık giderildiğini söyledi.

• quote:

quote:

hmm. O açıklık hemen hemen herkeste var ama dediğin kadar fazla bir açıklık olan yoktu. Onu servise gönderebilirsin. Artesteknik arkadaşımız tabletteki açıklığın artık giderildiğini söyledi.

nasıl yani kardeş ben daha yeni aldım tableti .cumartesi kargodan teslim aldım.madem açıklık giderildide niye bende boyle bir durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Eylül 2012; 21:42:09 >

• quote:

quote:

quote:

22 lira artes 7 inç kılıf

http://ebrarbilgisayar.net/Urun/Artes-Tablet-Kilif-7-Siyah-pmu209956.html

nasıl yani kardeş ben daha yeni aldım tableti .cumartesi kargodan teslim aldım.madem açıklık giderildide niye bende boyle bir durum var

senin aldığın firma belki daha Artes ürünlerindeki sorunu giderememiş olabilir. Çünkü her firmanın bir anda sorunu çözmesi kolay değil.

• kardeş bu açıklık madem bir sorun bunu son kullanıcı biliyorda turkiyedeki artes ürünlerini ithal eden firmamı bilmeyecek.benim aldığım firmanın stoğunda hali hazırda yoktuki zaten artes,in firmasından getirtti

ithalatçı firma bilmiyormu satılan veya stoktaki ürünlerin bazısında böyle bir sıkıntı olduğunu

görevlendirecek bir teknik eleman inecek depoya 1 günde hepsini elden geçirir.hangisinde açıklık var hangisinde yok tek tek ürünleri eleyecek.kesinlikle zor bişe değil.

oh ne güzel sat ürünleri.paraya çevir (açıklık olan ürünleri kast ediyorum) ondan sonra müşteri uğraşsın aldığının ilk günü yolla servise bu nasıl bir anlayış nasıl bir hizmettir kardeş

valla kardeş ben yazdım yazacağımı millet okuyor karar vericek olan yine kendileri herkesde akıl var iz-an var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Eylül 2012; 21:53:31 >
  • Bi kac sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Bataryayı takıp cıkarma imkanı varmı yani teknik servis dısında degiştirme yapılabilir mi?
    Teleofonu modem olrak gosterip pc suit gibi bi prgmramla nete girme olanagı varmı?
    Ses cıkışı nasıl tatmin edici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz82

Bi kac sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Bataryayı takıp cıkarma imkanı varmı yani teknik servis dısında degiştirme yapılabilir mi?
    Teleofonu modem olrak gosterip pc suit gibi bi prgmramla nete girme olanagı varmı?
    Ses cıkışı nasıl tatmin edici mi?

Bataryayı çıkaramazsın.İçini açman gerekir.Ozamanda bozarsın zaten.

teli modem olarak kullanıp pc suit gibi bir programlar nete bağlanabilirsin.Ama pc suit programının android versiyonu varsa tabi.

Ses çıkışı tatmin edici mi dersen fazla değil.Ama kulaklıkla bir sorun yok gayet iyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu sitede ->http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=LP-708 . Site güvenilir mi dersen daha perşembe günü ben sipariş verdim. Şu an kargoda . Ben açıkcası çok memnun kaldım. Daha gelime geçmedi ama güvenilir bir site olduğunu anlamak çok zor değil. Zaten siparişi verdiğinde kısa sürede sen de güvenilir olduklarına kanaat getireceksin. Kargo ücretleri 7 TL . Kapıda ödemek istersen kargo 17 TL oluyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Eyw kardeş.Ama bunlar nerden alıyorlar acaba jelatini.onu merak ettim.

Bir de o jelatin şeffaf mı mat mı? Acıkcası mat ise bedavaya bile almam.Sonuçta elimdeki retina görüntüye sahip ipad değil...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.