Şimdi Ara

Artes i708 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sathacker

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-I9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0
    bu site açıkcası güvenilir mi bilmiyorum sıkıntı çıktığında ilgilenecekler mi mesela daha önce ben tableti hepsiburada dan aldım sıkıntılı çıktığıdan dolayı iade ettim koşulsuz iade aldılar. bu site güvenilir mi ? bilmiyorum.

Siteden almadan önce bende inceleme yapmıştım. Garanti koşulları altında 7 gün içinde tüketici hakkı olarak iadesini sağlayabiliyorsun. Ama sen yinede ara bir görüş derim iade koşulları hakkında.

• http://www.sanalpazar.com/Artes-I708-7-8gb-Multitouch-Android-4.0-Siyah__isp3836172 i708 almay düşünenler için güvenilir bir site peşin fiyatına taksit imkanı
    http://www.dijitall.com/urun/artes-i708-beyaz-tablet-bilgisayar.aspx bu site güvenilir mi bilmiyorum ama fiyatlar süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sathacker -- 25 Haziran 2012; 23:49:49 >

• tavsiye ederim ben bugün 265 tlye aldım.

-herhangi bi sorun yok
    -sensörler iyi
    -game loft bi tane indirdim ama açmadı daha sonra başka oyunları indirip inceleyip yazarım
    -internette surf ve download hızı gayet güzel
    -wiriless güzel evin her köşesinden ii çekio
    -1080p film attım kendi media oynatıcısıyla bile başarılı kasma donma yok
    -menü geiçlerinde ve uygulamalarda daha kasma görmedim henüz
    -arkadaşlar şarjda problem oluyo yazmış ama ben şarjdayken bi sürü şey yaptım bi sorun görmedim.
    -ekran gayet güzel çözünürlük bakımından
    -firma oldukça ilgili soruları hemen cevaplıyolar.
    -vın yok o yüzden deneyemedim.

eksileri-----
    -kutu içeriği zayıf uyduruk bi kulaklık çıkıyo,otg kablo,usb kablo bide sarj aleti çıkıyo.hdmı vs kılıf felan beklentin olmasın.
    -kasa sanki biraz kalın gibi geldi bana
    -bide sanki rom sıkıntısı çekecez gibi ama hadi hayırlısı

kısacası bu fiyata çinle felan uğraşmaya gerek yok gibi.bunlar ilk incelemelerim kullandıkça gördüklerimi paylaşırım.

EDİT:sabah bi kalktım daha önce başka bi arkadaşında bahsettiği gibi ekran alt kısımdan açılmış sabah sabah sinirlerim bozuldu bi günlük mü ömrü vardı yaw kasanın !
    Aşağıdaki resimdeki gibi birebir aynısı bende de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcupe -- 26 Haziran 2012; 12:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: venom88

quote:

artes i9701 almayı düşünüyordum dün hepsiburada.com da fiyatı 536 tl idi bugün baktım 541 tl fiyatlar sabit durmuyor.

Merhaba benim arkadaşa burdan aldık bende i708 aldım fiyatları gayet iyi tavsiye edebilirim. Ama i708 de genel olarak şarjdayken dokunmatik sapıtması var onu bilerek almıştım gerçi benim için np :)

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18897/9-7-ARTES-I9701-IPS-16GB-MULTITOUCH-ANDR-4-0

Böyle bir sıkıntı yok arkadaslar anlayamıyorum
    Bir iki arkadas daha söyledi birileri bilgisayar USBsinden şarj ederken problem yok diyor birileri elektrikten şarj ederken diyorlar ama genel olarak şarjdayken kullanılmama hatası yok. Elektrik kaynaklı bir probleminiz var mı bilmiyorum ama

İstanbulda iseniz müsait bir vaktinizde cihazı getirir sapmayı gösteririm. Bizde yeni tablet kullanıcısı değiliz herhalde. Orjinal elektrik şarj cihazıyla şarj ederken sıkıntı oluşturuyor. Ama klavyeyi farklı klavye olarak yükledim. Şimdilik bir sorun yok.
    Gerçekten fiyatına göre alınabilecek cihaz tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: busy

Artes i708 modelimiz mi hangi model lütfen getirin kontrol edelim böyle bir sorun varsa giderelim
    Bu standart bir problem degil
    Evet İstanbul'dayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 26 Haziran 2012; 9:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper cihaz bu fiyata her işi yapması gerçekten süper

http://pcdepo.com/artes-i708-siyah-tablet-pc-urun7986.html
  • arkadaslar vınn ı deneyeniniz varmı ???
  • selamlar, bir kaç saat önce; işe gidiş gelişlerde başta kitap okuma olmak üzere hafızasından film dizi izleme, internette dolaşma (telefonumun internetine tabletten wifi ile bağlanarak) işlemleri için makul fiyatla can sıkmayacak (root, rom vs gibi şeylerle uğraşmayacağım) bir tablet aramaya başladım.

7" sürekli yanımda taşıdığım el çantama sığacak bir boyut, bu yüzden 7 " olmalı,
    fiyat olarak araştırmalarım sonucunda 250-400 tl fiyat aralığında cihazlar var benim bütçemde bu aralıkta
    oyun oynamayacağım
    şarj konusu galiba hepsinde belli bir standartta ama sürekli kullanmayacağım için 3-4 saati bulsa yeter (ki galiba hemen hepsi bu şartı sağlıyor)
    ayrıca kalem ile not alma konusu olsa çok iyi olur, bir nevi not defteri gibi kullanabilir miyim, bu tarz cihazları?
    Birde ağırlıklı olarak pdf okuyacağım, dik konumda okuma muhtemelen sıkıntılı olabilir yatay duruma getirdiğimde herhangibir sıkıntı olur mu, bunu deneyen var mı?
    Andorid markette uygun uygulama bulmak konusunda nasıldır, uygulamalar iş amaçlı olacak, ofis, word excel sunum ve belli başlı e book formatlarını okutacak programlar örneğin?

bütün bunların ışığında i708 bana makul geldi ancak sizlerin yorumlarınız ne olur? Başka önerileriniz olur mu?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 26 Haziran 2012; 12:00:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Artes i708
     Artes i708

ekranın kenarındaki siyah kısmın sol tarafında ive orta tarafındaşaretli kısımdan bastırınca esneme yapıyor sanki yapışmamış gibi ,sağ tarafında yok.normalmidir bu.pek normal gelmedi.

merhabalar bende dün aldım cihazı ilk gün izlenimlerim iyiydi ama sabah kalktım ekranda sizinki gibi bi esneme var çevirdim bi baktım alttan açılma yapmış diğer bi değişle şişmiş sabah sabah canım sıkıldı bi günlük mü ömrü varmış yaww yok mu bunun çaresi servise mi gönderecez şimdi 1 günlük ürünü?

• artesi i708'in detaylı kutu açılımı vs. incelemesi var mıdır ? Türkçe olursa daha iyi olur. Veya birisi yapabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcupe

quote:

Artes i708
     Artes i708

ekranın kenarındaki siyah kısmın sol tarafında ive orta tarafındaşaretli kısımdan bastırınca esneme yapıyor sanki yapışmamış gibi ,sağ tarafında yok.normalmidir bu.pek normal gelmedi.

merhabalar bende dün aldım cihazı ilk gün izlenimlerim iyiydi ama sabah kalktım ekranda sizinki gibi bi esneme var çevirdim bi baktım alttan açılma yapmış diğer bi değişle şişmiş sabah sabah canım sıkıldı bi günlük mü ömrü varmış yaww yok mu bunun çaresi servise mi gönderecez şimdi 1 günlük ürünü?

gerçekten can sıkıcı.Ama firma oldukça ilgili gözüküyor.Yarın bişi çıkmazsa götürücem.Muhtemelen bu tip çin üretimlerde üretim sürecinde elle yapıştırma gibi bişi olduğu için çinli işçi ablamız 404 ü az sürmüştür.Değişir muhtemelen

• Bir hafta içinde böyle bir arıza olması durumunda aldığınız yer yakınsa aldığın yerden değilse bizden tüm aksesuarları ile birlikte satın aldığınız gibi gönderirseniz birebir değişimi yapılacaktır.
    Eğer bize kargo ile gelecek ise sizden ricam sorunun tam olarak içine yazılması adres ve iletişim bilgilerinin de eksiksiz olarak tarafımıza gönderilmesi.
  • artes i9701 siparişini yarın vermeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi ?
  • quote:

Artes i708
     Artes i708

Aynı sorun bende de var ve bendeki açıklık biraz daha çok. yarın ürün değişimi için tableti yollayacağım sırf bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: busy

İstanbulda iseniz müsait bir vaktinizde cihazı getirir sapmayı gösteririm. Bizde yeni tablet kullanıcısı değiliz herhalde. Orjinal elektrik şarj cihazıyla şarj ederken sıkıntı oluşturuyor. Ama klavyeyi farklı klavye olarak yükledim. Şimdilik bir sorun yok.

Gerçekten fiyatına göre alınabilecek cihaz tavsiye ediyorum

Evet bende bugün uzun süre test ettikten sonra buldum, ekrandaki sapmayı daha cok klavyede iken ve sürekli basili tuttuğunuzda ekranda karışmalar oluyor. Tüm modellerde bu var, kullanımı engellemiyor ama azda olsa ekranda yanlış algılamalar oluşuyor

Uyarınız icin teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 26 Haziran 2012; 21:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende artes i9701 almayı düşünüyorum bu cihazdada şarj daki sorunlar ve ekran sorunu varmı bilen arkadaş yardımcı olabilirmi. bu cihazların oyun performansı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldhard

arkadaşlar bende artes i9701 almayı düşünüyorum bu cihazdada şarj daki sorunlar ve ekran sorunu varmı bilen arkadaş yardımcı olabilirmi. bu cihazların oyun performansı nasıl

bende bu cihazı almayı düşünüyorum bu cihaz onda vi40 elite ile aynı araştırdığım kadarıyla güzel bir cihaz piyasada bulabileceğin en iyi cihazlardan birisi diyebilirim ben de sipariş vereceğim internet üzerinden bu cihaza yapılan yorumlar olumlu şimdiden hayırlı olsun derim sizin için.
  • quote:

bu site açıkcası güvenilir mi bilmiyorum sıkıntı çıktığında ilgilenecekler mi mesela daha önce ben tableti hepsiburada dan aldım sıkıntılı çıktığıdan dolayı iade ettim koşulsuz iade aldılar. bu site güvenilir mi ? bilmiyorum.

Bu siteden aldım.İnanmazsın ama hepsiburadadan daha çok yardımcı oluyorla.Aldığım ürününü bataryasında problem wardı siteye mail attım bana hemen teknik servisle görüştüklerini değişim yapacaklarına dair mail attılar.Ufuk bey diye birisinin numarasını verdiler.Bende tableti gönderdim.Şuan yenisi gelecek onu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

artesi i708'in detaylı kutu açılımı vs. incelemesi var mıdır ? Türkçe olursa daha iyi olur. Veya birisi yapabilir mi ?

Ben yapacaktım ama aletin bataryada sorun olunca yapmadım.Direk teknik servise gönderdim.Değişim yapılacak.Ama batarya sorunu sadece bende çıktıysa göz kapalı alınabilecek bir ürün.

Teknik servisten bu yana sıkıntınız olmasın.Arayınca ilgileniyorlar.Ben memnun kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.