Şimdi Ara

Artes i708 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün merkezlerine elden götürdüm.Sanırım bu modelde sık karşılaşılan bir durum.Ama hallettiler,ilgi bir tutumları vardı.Hernekadar ilk başta sorun yaşasamda iyiki çinden almamışım en azından sorun olursa muhattap var.Bakalım bir süre kullandıktan sonra nüksetmez umarım.
    Cihaz gerçekten başarılı bir ürün.Ekran çözünürlüğü harika.Cpu perfonmansı yeterli.
  • arkadaşlar merhaba artes i708 aldım bugün elime geçti fakat turkcell vınn çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon28

arkadaşlar merhaba artes i708 aldım bugün elime geçti fakat turkcell vınn çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

Modemin otomatik çalıştır özelliğini kaldırmanız gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

quote:

arkadaşlar merhaba artes i708 aldım bugün elime geçti fakat turkcell vınn çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz

Modemin otomatik çalıştır özelliğini kaldırmanız gerekiyor sanırım

servisi aradım yardımcı oldular turkcell buluyor seçiyorum daha sonra ağ arama diyorum fakat sonra bir hata oluştu diyor bir türlü bağlanmıyor ,
    otomatik çalıştır modu sanırım laptoplar için geçerli androidlerde böyle birşeyi nasıl kapatabiliriz ki detaylı yardımcı olurmusunuz
  • laptopdan kapatmalısınız otomatik çalışmaması lazım tablette.

1-önce modemi, laptop veya pc ye bağlı iken arayüz programından pin doğrulamasını kapatın(bunu yapmazsanız bağlanmaz)
    2-gsm internet ayarlarını yapın ben turkcell wınn ayarlarını veriyorum apn:internet tel no:*99# kullanıcı adı:gprs name:gprs
    Bukadar kolay sadece yukarda vermiş olduğum 2 maddeyi uygularsanız 3g modemle rahatlıkla bağlanabilirsiniz.Anlattığım maddeler diğer gsm şirketlerinin modemleri içinde geçerli sadece ayarları farklı onuda müşteri hizmetlerinden rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

laptopdan kapatmalısınız otomatik çalışmaması lazım tablette.

1-önce modemi, laptop veya pc ye bağlı iken arayüz programından pin doğrulamasını kapatın(bunu yapmazsanız bağlanmaz)
    2-gsm internet ayarlarını yapın ben turkcell wınn ayarlarını veriyorum apn:internet tel no:*99# kullanıcı adı:gprs name:gprs
    Bukadar kolay sadece yukarda vermiş olduğum 2 maddeyi uygularsanız 3g modemle rahatlıkla bağlanabilirsiniz.Anlattığım maddeler diğer gsm şirketlerinin modemleri içinde geçerli sadece ayarları farklı onuda müşteri hizmetlerinden rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhaba ilginiz için çok teşekkür ederim sizden bir ricam olacak eğer müsaitseniz telefon numaranızı pm den yazsanız sizinle 2 dk görüşerek beraber yapsak yardımcı olurmusunuz

• http://www.technotoday.com.tr/detay/6756/Mobee-den-yeni-tablet-serisi bu tablet gerçekten kafa mı karıştırdı artes i9701 ile bu cihaz arasında karar vermekte zorlanıyorum bu cihazın işlemcisi ve 10 nokta dokunmatik ekran teknolojisi gercekten güzel bir özellik .sanınırm fiyatına göre karar vereceğim artes fiyat olarak daha makul
  • sanırım Boxchip işlemciler single core ARMler ise dual core çünkü tüm siteler de araştımama göre ARMler çoklu işlemci yani dual core işlemci olarak anılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sathacker

http://www.technotoday.com.tr/detay/6756/Mobee-den-yeni-tablet-serisi bu tablet gerçekten kafa mı karıştırdı artes i9701 ile bu cihaz arasında karar vermekte zorlanıyorum bu cihazın işlemcisi ve 10 nokta dokunmatik ekran teknolojisi gercekten güzel bir özellik .sanınırm fiyatına göre karar vereceğim artes fiyat olarak daha makul

Ürünlerin arasındaki fark kasasının sekli ve 10 parmak dokunmatik, açıkcası biz 10 parmak tercih etmedik çünkü kullanılabilir bir uygulama bulamadık. Tercih size ait ama artes ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamadıysanız keyif alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sathacker

sanırım Boxchip işlemciler single core ARMler ise dual core çünkü tüm siteler de araştımama göre ARMler çoklu işlemci yani dual core işlemci olarak anılıyor.

ARM aslında tüm tabletlerin işlemci tipidir. Yani 32 bit işlemci 64 bit işlemci tipi gibi.

• merhaba Artesteknik bir konuda yardım rica ediyorum i708 tablet aldım fakat turkcell 3g modemi çalıştıramadım ağ arattırdığımda hata oluştu diyor
  • ARKADAŞLAR ARTES İ708 ALDIM TURKCELL WINN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARMI , YAPTIĞIM İŞLEM AYARLARA GİRİYORUM SONRA DİĞERE GİRİYORUM ORADAN MOBİL AĞLAR DAHA SONRA ERİŞİM NOKTASI ADLARINA GİRİYORUM ORADA TURKCELL SEÇİP GERİ DÖNÜYORUM DAHA SONRA AĞ OPARÖTRLERİNE TIKLIYORUM AĞLARI ARAYA TIKLIYORUM , ARANIYOR DİYOR DAHA SONRA AĞLAR ARANIRKEN HATA OLUŞTU DİYOR
  • Malesef daha önce yaşadığım kasanın esneme sorunu yine nüksetti.Sanırım servisteki yapışkanda tutmuyor.Bilsem kaliteli bir bant alır götürürdüm servise.
    Şimdi tekrar götür getir cihaz açılcak kapancak felan izin zamanı bana zaten bu ay lazım.Evet firma ilgili hakkını yememek lazım ama model sorunlu.Soğudum cihazdan malesef. :(
  • quote:

merhaba Artesteknik bir konuda yardım rica ediyorum i708 tablet aldım fakat turkcell 3g modemi çalıştıramadım ağ arattırdığımda hata oluştu diyor

Kullanmak istediğiniz 3g Modemin modelini pm den veya info@artescorp.com adresine mail atınız.
    Destekleyen Modeller

Zte MF190
    Huawei E176G
    Huawei E173U-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

merhaba Artesteknik bir konuda yardım rica ediyorum i708 tablet aldım fakat turkcell 3g modemi çalıştıramadım ağ arattırdığımda hata oluştu diyor

Kullanmak istediğiniz 3g Modemin modelini pm den veya info@artescorp.com adresine mail atınız.
    Destekleyen Modeller

Zte MF190
    Huawei E176G
    Huawei E173U-1

2 sorum olacak yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1. i708 e dahili modemli iphone telefonum var onu usb den bağlasam internetini paylaştırabilir miyim? Notebook a bağladığım zaman kullandığım gibi yani

2. internet explorer yazılımı kurma şansım var mı? explorer da açılan bazı sayfalar var onlar için soruyorum. yada buna bir çözüm öneriniz olur mu?

• 1-) hayır iPhone USB kablodan bağlayıp kullanabileceğiniz bir yazılım android icin henüz çıkmadı
    Ama wirelessten personal hot spot özelliği ile bağlanabilirsiniz

2-) internet explorer android markette yok ama bir cok browser var mutlaka biri sizin istediğiniz siteyi açacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

1-) hayır iPhone USB kablodan bağlayıp kullanabileceğiniz bir yazılım android icin henüz çıkmadı
    Ama wirelessten personal hot spot özelliği ile bağlanabilirsiniz

2-) internet explorer android markette yok ama bir cok browser var mutlaka biri sizin istediğiniz siteyi açacaktır

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Malesef daha önce yaşadığım kasanın esneme sorunu yine nüksetti.Sanırım servisteki yapışkanda tutmuyor.Bilsem kaliteli bir bant alır götürürdüm servise.
    Şimdi tekrar götür getir cihaz açılcak kapancak felan izin zamanı bana zaten bu ay lazım.Evet firma ilgili hakkını yememek lazım ama model sorunlu.Soğudum cihazdan malesef. :(

Aslında Turkiye den almanın en büyük avantajı bu
    Üründen memnun kalmazsanız iade edebiliyorsunuz
    Siz isterseniz ürünü i702 modeli ile değiştiriniz

• Artes i708 adobe flash player yükleniyor dimi ? Yani internet tabanlı oyunları oynayabilir miyim haxball mesela ?

Bir de ekran kartı mali 400 mü ?
  • bendd artes i708 modelini almayı düsünüyorum ama ekran acılma gibi problemi varsa vazgececegim iyi bir bilgilendirme bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.