Şimdi Ara

ARTES I9701ips 16GB 9.7' TABLET İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
7.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu custom rom lar için onda Vi40 ın bir kaç tane versiyonu var sanırım.
    Bizim Artes hangi versiyona karşılık geliyor?
    Batarya probleminiz var mı acaba? Arada bir batarya bir anda %50 lerden %20 lere düşüyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturke -- 16 Ağustos 2012; 19:25:15 >
  • Onda v40 elite için olan romları yükleyebilirsiniz. Her hangi bir batarya sorunu yok. Aniden düşmesinin sebebi romdan kaynaklanıyor. cm9 yüklerken cmw ile wipe battery yaparsanız sorun kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tturke

Şimdi bu custom rom lar için onda Vi40 ın bir kaç tane versiyonu var sanırım.
    Bizim Artes hangi versiyona karşılık geliyor?
    Batarya probleminiz var mı acaba? Arada bir batarya bir anda %50 lerden %20 lere düşüyor.

Teşekkürler

Batarya sorunu bende de vardı serviste değiştirdiler düzeldi ayrıca yeni sürüm yüklediler şu an bende 4.0.4 1.4rc3 20120712 var

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

Onda v40 elite için olan romları yükleyebilirsiniz. Her hangi bir batarya sorunu yok. Aniden düşmesinin sebebi romdan kaynaklanıyor. cm9 yüklerken cmw ile wipe battery yaparsanız sorun kalmaz.

Bu rom yapma işi beni korkutuyor beceremezsem hepten bozmayalım cihazı

• quote:

Onda v40 elite için olan romları yükleyebilirsiniz. Her hangi bir batarya sorunu yok. Aniden düşmesinin sebebi romdan kaynaklanıyor. cm9 yüklerken cmw ile wipe battery yaparsanız sorun kalmaz.

Nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
    cmw root olmayan tabletlere yüklenebiliyor mu?
  • Daha öncede belirttiğim gibi bu tablete room yüklemek ve root etmek için gereken her bilgi onda vi40 konu başlığında var. Bende oradan okuyarak öğrendim.
  • Bu arada artesin sayfasına da Artes I9701 için son romu eklemişler. İlgilenenlere duyurulur.

Artes I9701 4.0.4 1.4rc3 rom

Bundan sonraki güncellemeleri ait romları bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xswordx -- 17 Ağustos 2012; 13:07:27 >
  • önce cmw kurun sonra cm9 yukleyin üstüne birde firefox beta kurun ve rahat edin...

• quote:

önce cmw kurun sonra cm9 yukleyin üstüne birde firefox beta kurun ve rahat edin...

cm9 ile ilgili linki vermiştin ama şu bahsettiğin cmw ne oluyor. Önce cmw üzerine cm9 yükleyin yazmışsın

• cmw nin ne olduğunu bu konunun başındaki 3. mesajda açıklamıştım.

• Arkadşlar ne olur her biriniz her gün özelden mesaj yollayıp aynı soruları sormayın. Hiç mi okumuyorsunuz? Tüm sorularınızın cevabı zaten yazıyor önceki mesajlarimda. Bende sizin gibi daha önce hiç android kullanmamıştım. Gerekli olan tüm bilgiler forumda mevcut...

• quote:

Arkadşlar ne olur her biriniz her gün özelden mesaj yollayıp aynı soruları sormayın. Hiç mi okumuyorsunuz? Tüm sorularınızın cevabı zaten yazıyor önceki mesajlarimda. Bende sizin gibi daha önce hiç android kullanmamıştım. Gerekli olan tüm bilgiler forumda mevcut...

üstat önceki mesajını okudum ama anlamadım demek ki diğer arkadaşlarda anlamamış ki sormuş. Yoksa amacımız sana eziyet etmek değil herhalde.
  • Kılıf olayında artık bir karar vermek gerekiyordu ve aliexpress sitesinden siparişi verdim. Umarım pişman olmam. Kılıf elime geçince sonucu hakkında bilgi veririm. İlgilenenler için linki veriyorum. Üstelik yanında hediyesi de var. Hediye ekran koruyucu veriyorlardı, onun yerine dokunmatik kalem göndermelerini istedim kabul ettiler. Bekliyorum bakalım umarım kalitesiz değildir ;)

Artes I9701ips Kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xswordx -- 24 Ağustos 2012; 14:51:44 >
  • sanrım çift çekirdekleri bekleyeceğim benn
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayparlak

sanrım çift çekirdekleri bekleyeceğim benn

Şu an en mantıklısı bu bence

• Çift çekirdekli alma imkanı olan arkadaşlar kesinlikle yanılıpta tek çekirdekli tablet almasın. Bu benim ilk tabletim. Bir yıldır android sistemli telefon kullanıyorum ve konuya hakimim. İlk günlerde bu tablet ile çok mutlu idim ama zamanla fikrim değişmeye başladı. Sadece internette dolaşacaksanız ve ara sıra film seyredecekseniz gayet iyi. Ama birazcık daha fazla beklentiniz olursa hayal kırıklığı olur. Aldığ ım günden beri denemediğim rom ve tarayıcı kalmadı. Cm9 ve swype son sürüm ve firefox beta. Bu üçü sayesinde tablet kullanılır duruma geldi. 4 pencereden fazlasını açmıyorum ve sadece gerekli programları kuruyorum. Oyun kesnlikle oynamıyorum. Bu haliyle yetiyor. Uzun lafın kısası çift çekirdekli tabletlerden şaşmayın...

• quote:

Çift çekirdekli alma imkanı olan arkadaşlar kesinlikle yanılıpta tek çekirdekli tablet almasın. Bu benim ilk tabletim. Bir yıldır android sistemli telefon kullanıyorum ve konuya hakimim. İlk günlerde bu tablet ile çok mutlu idim ama zamanla fikrim değişmeye başladı. Sadece internette dolaşacaksanız ve ara sıra film seyredecekseniz gayet iyi. Ama birazcık daha fazla beklentiniz olursa hayal kırıklığı olur. Aldığ ım günden beri denemediğim rom ve tarayıcı kalmadı. Cm9 ve swype son sürüm ve firefox beta. Bu üçü sayesinde tablet kullanılır duruma geldi. 4 pencereden fazlasını açmıyorum ve sadece gerekli programları kuruyorum. Oyun kesnlikle oynamıyorum. Bu haliyle yetiyor. Uzun lafın kısası çift çekirdekli tabletlerden şaşmayın...

Cm9 ve swype son sürüm ve firefox beta demişsin dostum.
    Firefox Beta internet tarayıcısı biliyorumda diğerleri Cm9 ve swpe'de neyin nesi.
    Açıkçası Onda Vi40 ve Çin tabletleri konularında bir çok kez Cm9 ve swype ismini duydum ama ne işe yaradığını,nasıl yapılacağını bir türlü anlayamadım.
    Benim tabletim Onda Vi40 16 GB-Elite olanından.Bu söylediklerin benim tabletim içinde geçerliyse Cm9 ve cwype nedir ve onları nasıl benim tablete uyanlayabilirim.
    Teşekkürler.

• Söyldiklerim senin tabletin için geçerli. Birinci sayfadaki mesajları okuduğunda sorularının cevaplarını alacaksın...

• arkadaşım clockworkmod kurulumunu anlatabilirmisin.
  • Siparişimin üzerinden tam 14 gün sonra kılıfım geldi hediye dokunmatik kalem ile birlikte. Kılıf iyi fena değil fakat arka kamera ve hoparlör için yer yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.