Şimdi Ara

ARTES I9701ips 16GB 9.7' TABLET İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
7.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

arkadaşım clockworkmod kurulumunu anlatabilirmisin.

cwm kurulumu ile ilgili bilgi bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordx

quote:

hayir bulamadim onda vi40 icinde baktim ayrintili bir anlatim yok/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hayir bulamadim onda vi40 icinde baktim ayrintili bir anlatim yok/

Birkaç yerde Google Play üzerinde bulunan ROM Manager ClockWorkMod isminde bir uygulamadan bahsediliyor. Sanırım cwm bu oluyor. Önce bunu kurup yedek alıp sonra diğer güncellemeleri yada custom rom ları kuruyoruz. Malesef bilenlerde şurda yazdım burda yazıyor diyor. Bende henüz tam olarak bir bilgiye ulaşamadım.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xswordx -- 10 Eylül 2012; 12:28:29 >

• Bu tableti satın aldığımda daha önce hiç tablet kullanmamıştım. Android hakkında bilgim vardı ancak onuda google da arayarak okuyarak edindim. Daha öncede belirttiğim gibi bu tablette en çok ihtiyacınız olan program cmw: clockwork mod recovery. Bu program yedek almanızı rom kurmanızı ve yamaları yüklemenizi ayrıca format atmanızı sağlar. Programı internetten bulmanız yaklaşık 5 saniyenizi alır. Google'ye cwm for onda vi40 diye aratmanız gerekirki bunu da daha önce yazmıştım neyse.

Cwm:
    http://www.mediafire.com/?iu97mvefb6vfvdl

Bu adresten cmw yi indirdikten sonra aşağıda yazılanları uygulayın;

1. Installing the ClockWorkMode

1.1 Unzip the CWM.zip file you downloaded.
    1.2 Copy 3 files (install-recovery.sh, reboot-recovery.sh, recovery.img) to the root of your /sdcard directory (use for example root explorer app)
    You can also copy the CM9 files there: ROM, Gapps and Compatibility (zips)
    1.3 Install Superuser.apk from the zip file. Open the app, go to preferences, update the binaries.
    1.4 Install "Android.-.Better.Terminal.Pro.v3.05.apk" from zip file
    1.5 Run the BetterTerminal app, enter these lines into it (press Enter after each line) :

$ su
    #sh /sdcard/install-recovery.sh
    #sh /sdcard/reboot-recovery.sh

1.6 Once you type this, the tablet will boot into recovery, use the HW buttons to move up/down/back and power button as OK.

Cmw kurulumundan sonra 15 ağustosta paylaştığım yazıya bakın;

Rom için cmw kurduktan sonrahttp://www.androidfilehost.com/main/Allwinner_A10_Developers/christiantroy/roms/ adresinden cm9_nightly_20120721.zip'i kurup cm9 'a geçebilirsiniz. Kendi romundan çok daha başarılı. 3 hafta önce yayınlandı ve toplamda 7013 kere indirilmiş. Ancak cm9'u flashladıktan sonrahttp://www.androidfilehost.com/main/Allwinner_A10_Developers/christiantroy/misc/1.2.x/ bu adresten vi40_compatibility_1.2.0.zip'i flashlamazsanız dokunmatik ekran çalışmaz. Bazı romlardada geçerli bu. Uyumluluk yaması olmazsa dokunmatik kesinlikle çalışmıyor.

Buda cm9 kurmanın yolu;

2. Installing CM9

2.1 if you copied the CM9 files in step 1.2 skip this, if not, copy the ROM, Gapps and Compatibility zips into root of your /sdcard directory
    2.2 In CWM recovery select wipe data/factory reset
    -> (if you already have CM9 and you are only installing newer nightly zip, you don`t need to do the whole wipe, just wipe cache and dalvik cache)
    2.3 Select install zip from SD card
    2.4 Select install zip from internal SD card
    2.5 install the zips in this order (important):
    cm9_nightly_20120721.zip
    gapps-ics-20120429-signed.zip
    vi40_compatibility_1.2.0.zip
    2.6 Back to main menu of CWM and select reboot

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

Bu tableti satın aldığımda daha önce hiç tablet kullanmamıştım. Android hakkında bilgim vardı ancak onuda google da arayarak okuyarak edindim. Daha öncede belirttiğim gibi bu tablette en çok ihtiyacınız olan program cmw: clockwork mod recovery. Bu program yedek almanızı rom kurmanızı ve yamaları yüklemenizi ayrıca format atmanızı sağlar. Programı internetten bulmanız yaklaşık 5 saniyenizi alır. Google'ye cwm for onda vi40 diye aratmanız gerekirki bunu da daha önce yazmıştım neyse.

Cwm:

1.2 Copy 3 files (install-recovery.sh, reboot-recovery.sh, recovery.img) to the root of your /sdcard directory (use for example root explorer app)
    1.3 Install Superuser.apk from the zip file. Open the app, go to preferences, update the binaries.
    1.5 Run the BetterTerminal app, enter these lines into it (press Enter after each line) :

$ su

1.6 Once you type this, the tablet will boot into recovery, use the HW buttons to move up/down/back and power button as OK.

Rom için cmw kurduktan sonrahttp://www.androidfilehost.com/main/Allwinner_A10_Developers/christiantroy/roms/ adresinden cm9_nightly_20120721.zip'i kurup cm9 'a geçebilirsiniz. Kendi romundan çok daha başarılı. 3 hafta önce yayınlandı ve toplamda 7013 kere indirilmiş. Ancak cm9'u flashladıktan sonrahttp://www.androidfilehost.com/main/Allwinner_A10_Developers/christiantroy/misc/1.2.x/ bu adresten vi40_compatibility_1.2.0.zip'i flashlamazsanız dokunmatik ekran çalışmaz. Bazı romlardada geçerli bu. Uyumluluk yaması olmazsa dokunmatik kesinlikle çalışmıyor.

Buda cm9 kurmanın yolu;

2. Installing CM9

2.1 if you copied the CM9 files in step 1.2 skip this, if not, copy the ROM, Gapps and Compatibility zips into root of your /sdcard directory
    -> (if you already have CM9 and you are only installing newer nightly zip, you don`t need to do the whole wipe, just wipe cache and dalvik cache)
    cm9_nightly_20120721.zip

sayın muzunman paylaşım için teşekkürler. Benim biraz sitemli yazıma sizde aynı sitemle cevap vermişsiniz ve paylaşımda bulunmuşsunuz. Sizde haklısınız ama olmayınca olmuyor işte :) fakat, bu yazınızla sorunu çözdünüz teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

Bu tableti satın aldığımda daha önce hiç tablet kullanmamıştım. Android hakkında bilgim vardı ancak onuda google da arayarak okuyarak edindim. Daha öncede belirttiğim gibi bu tablette en çok ihtiyacınız olan program cmw: clockwork mod recovery. Bu program yedek almanızı rom kurmanızı ve yamaları yüklemenizi ayrıca format atmanızı sağlar. Programı internetten bulmanız yaklaşık 5 saniyenizi alır. Google'ye cwm for onda vi40 diye aratmanız gerekirki bunu da daha önce yazmıştım neyse.

Cwm:

$ su

Buda cm9 kurmanın yolu;

2. Installing CM9

cm9_nightly_20120721.zip

muzunman merhaba, bu işlemle ilgili birşey daha sormak istiyorum. Bende şu anda Android ICS 1.4rc3 yüklü bunun üzerine cwm kurup sonra cm9 güncellemesini yapıyorum değil mi?

• Dostum yardımcı olma konusunda sıkıntı yok. Bir paylaşımda bulunuyorum hemen bir gün sonra aynı soru sorulunca sinir oluyorum. Bu paylaşımları yapabilmek için saatlerce uğraşıp sayfalar dolusu yazı okudum. Armut piş ağzıma düşten nefret ediyorum. Hiç kimseye hiç soru sormadan sadece google da arama yaparak bu tablet hakkında her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. O da artes yerine onda vi40 diye arama yapacaksınız çünkü bu tablet aslında onda marka. İkincisi birazda ingilizceniz olacak okadar. Neyse;

Cmw'yi canın istediği her roma kurabilirsin ancak iki tane şartı var;
    1. Cmw kuracağın rom mutlaka rootlu olacak. Bizim tablet için olan romların çoğu rootlu zaten ancak Atesin orjinal romu rootlu değil önce root etmen veya silip rootlu rom kurman gerekecek.

2.Kuracağın cmw mutlaka cihazına uygun olan cmw olacak. Atıyorum bir cep telefonu için üretilen cmw senin tabletinde çalışmaz.

Birde bu kadar alıntı yapmaya gerek yok. Kirilikten başka bir şey değil zaten konuya yazı yazan kimse yok..

• Nihayet kurtuldum bu tabletten. Çok şükür. Gittigidiyorda 350 liraya sattım ve kurtuldum. Sizede tavsiye ederim. Sahibinden ve gittigidiyorda ilan açtığınız zaman epeyce alıcı çıkıyor. Kalın sağlıcakla...

• Performans ve kalite anlamında aman aman çok iyi değil fakat, bu fiyata bu özellikler çok da fena değil bence.
  • tablete recovery mode yükledim cihaz recovery modda açıldı recovery menüsünden cıktım cihazı başlat dedim. açılıştaki android simgesinde kaldı cihaz açılmıyor. ne yapmam gerekir.
  • uzun uğraşlar sonunda cm9 yükledim bu seferde açılıştaki cyanogenmod 9 açılış ekranında kalıyor. devam etmiyor.
  • quote:

uzun uğraşlar sonunda cm9 yükledim bu seferde açılıştaki cyanogenmod 9 açılış ekranında kalıyor. devam etmiyor.

recovery modda sdcard hatası veriyor bende bu yüzden cm9 yükleyemedim. Baktım ama tam birşey bulamadım çözüm için sizce ne olabilir bilginiz varmı?
  • quote:

quote:

uzun uğraşlar sonunda cm9 yükledim bu seferde açılıştaki cyanogenmod 9 açılış ekranında kalıyor. devam etmiyor.

recovery modda sdcard hatası veriyor bende bu yüzden cm9 yükleyemedim. Baktım ama tam birşey bulamadım çözüm için sizce ne olabilir bilginiz varmı?

arakadaşım ben uzun uğraşlar sonunda cm9 kurdum. anladığım kadar sen recover modda girmişsin. zip dosyaları yüklemek istediğinde cd kartta böyle bir dosya yok diyor. bunun çözümü, sen dosyaları tablet'in içindeki sdcard'a yüklemişsin. cihaza Harici bir micro cd takacaksın ona yükleyeceksin. senin attığın yerdekiler wipe reset yapınca siliniyor. harici sdcar a yükleyeceksin. aynı sorunu bende yaşadım.

• quote:

quote:

quote:

arakadaşım ben uzun uğraşlar sonunda cm9 kurdum. anladığım kadar sen recover modda girmişsin. zip dosyaları yüklemek istediğinde cd kartta böyle bir dosya yok diyor. bunun çözümü, sen dosyaları tablet'in içindeki sdcard'a yüklemişsin. cihaza Harici bir micro cd takacaksın ona yükleyeceksin. senin attığın yerdekiler wipe reset yapınca siliniyor. harici sdcar a yükleyeceksin. aynı sorunu bende yaşadım.

Evet söylediğiniz gibi Sdcarda attım söylediğinizi deneyeceğim ilginiz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xswordx -- 2 Ekim 2012; 20:09:30 >

• quote:

quote:

quote:

gunebakanweb merhaba, üstat söylediklerini adım adım yaptım işlem sırasında herhangi bir sorun çıkmadı hepsi tamam fakat, ilk açılışta cyanogenmod 9 ekranında kaldı

• merhabalar ben bu tablet pcden almayı planlıyorum acaba bu tabletin yanında sarj aletinden 2 tane daha alabilir miyim sarj aletleri konusunda sıkıntım varda :S hemen bozuluyo bende anlamıyorm nasıl oluyo :S
  • Arkadaşlar merhaba, daha birkaç ay önce aldığım Artes I9701 ips 9.7" 16GB tabletimi satıyorum. Hala garantisi devam ediyor, herhangi bir sıkıntı ve sorunu bulunmuyor, deri kılıf, yedek ekran koruyucusu, dokunmatik kalemi, kutusu ve tüm malzemeleri ile birliktedir. İstanbul içi eldende teslim edilebilir.Hepsi dahil 400TL dir. Vereceğim malzemeleri hesapladığınızda piyasa değeri 500-550 TL civarındadır. İlgilenenler pm gönderebilir. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun

• Tabletin açılış şifresini yeğenler defalarca yanlış girince tablet kilitlendi. Reset atmak istiyorum kabul etmiyor. Kilidi açmak için mail adresine bağlanmak istiyor fakat tablet hep kablosuz bağlandığı için internete kablolu bağlanmak lazım. Nasıl bağlanacağız?
    Yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Tabletin açılış şifresini yeğenler defalarca yanlış girince tablet kilitlendi. Reset atmak istiyorum kabul etmiyor. Kilidi açmak için mail adresine bağlanmak istiyor fakat tablet hep kablosuz bağlandığı için internete kablolu bağlanmak lazım. Nasıl bağlanacağız?
    Yardım lütfen.

Merhaba @maholin79 Pm atmışsınız buradan cevaplıyım.

Tabletinizin desen kilidini çok fazla yanlış girdiğinizde tabletin içerisindeki kayıtlı gmail adresinizi ve şifrenizi soracaktır. Doğru olarak girip onaylarsanız tabletiniz açılacaktır.

Bu yöntem olmuyorsa ''Recovery moddan '' tablete format / Wipe cache data yapmak. Tabletinizdeki tüm bilgiler silinecek, sıfırlanacaktır. (Ses kısma tuşuna ve Power tuşuna 6 - 7 saniye aynı anda basılı tutun)

Tabletinize uygun rom dosyasını tekrar kurarakta tabletinizi sıfırlayabilirsiniz. Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.