Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92825345&p=1#92825345
    20 ay garantili sadece 200TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 1 Ağustos 2014; 21:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion kullanıcısına yanıt
    iyi fiyat... alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet sarj olmuyordu servise gonderdim bayramdan onceki carsamba hala ne aradilar ne sordular servisi ariyorum cevap veren yok

• ARTES Q812 SATILIK

SORUNSUZ TERTEMİZ CİHAZDIR 1.5 YIL GARANTİSİ VARDIR SİYAH RENKTİR KARGO ÜCRETSİZDİR HDMI KABLO VERİLECEKTİR KUTU İÇERİĞİ MEVCUTTUR

FİYAT 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semoniok -- 14 Ağustos 2014; 23:16:40 >
  • Daha önce cm11 yükleyen oldum mu

• ARKADAŞLAR CyanogenMod YÜKLEYEN VARMI ACABA VARSA LİNK VE KURULUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: semoniok

ARKADAŞLAR CyanogenMod YÜKLEYEN VARMI ACABA VARSA LİNK VE KURULUM

Yükledim hocam performans 4.4 onda rom gibi düşüyor. Samsung s3 portu sanırım.

• LİNKİNİ VERİRMİSİNİZ ACABA VE KURULUM NASIL
  • quote:

LİNKİNİ VERİRMİSİNİZ ACABA VE KURULUM NASIL

http://www.slatedroid.com/topic/97866-custom-rom-cyanogenmod-11-442-for-allwinner-a31-by-christiantroy-update-2014-04-19/

• HANGİSİNİ İNDİRMELİYİZ BİR SÜRÜ VAR VE KURULUM NASIL ACABA
  • Root Nasıl atıcaz acaba ?
  • Dün akşamdan beri Q812 açılmaz oldu:(( Malesef garanti kapsamında kargo ile ARTES SERVİSE gönderdik.Umarım fazla bir sorun yoktur çünkü oldukca keyifle kullandığımız bir üründü.Servis ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edicem....
  • Bendeki cihazda cok yavasladi. Sadece haber okumaya ve forum icin kullaniyorum. Acilirken tskiliyor bazen yada gec islem yapiyor. Neden olabilir @gladiotürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 14 Eylül 2014; 16:20:25 >
  • Farklı marka üzerinden örnekler ve arıza tespitleri yapılsada işleyiş tüm tabletlerde hemen hemen aynıdır. Root, yazılım (rom), yazılım yükleme videoları, arıza tespiti gibi konularda daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.
  • iyi bayramlar arkadaşlar faturalı bir yıl sigortalı 2 yıl garantili olarak aldıgım yaklaşık 7 ay olan artes Q812 8 inç olan tabletimi satıyorum 250 tek fiyat beyaz renk tablette hiç bir sorun yoktur istanbul içi elden teslim edilir alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun irtibat için pm atabilirsiniz
  • quote:

ARTES Q812 4.4 ORJİNAL HİÇ EL DEĞMEMİŞ FİRWARE KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN LİNKLER

https://mega.co.nz/#!DUxnUbqK!FFFP2zwqxYCfaHqa4GLa7lS6beAp8SXpuzFjeY2Acuw

bu FİRWARE yi denedinizmi kardeş nasıldır performansı filan android 4.2 ye göre. bi sıkıntı sorun varmı romda biraz açıklama yaparmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat2167

quote:

ARTES Q812 4.4 ORJİNAL HİÇ EL DEĞMEMİŞ FİRWARE KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN LİNKLER

https://mega.co.nz/#!DUxnUbqK!FFFP2zwqxYCfaHqa4GLa7lS6beAp8SXpuzFjeY2Acuw

bu FİRWARE yi denedinizmi kardeş nasıldır performansı filan android 4.2 ye göre. bi sıkıntı sorun varmı romda biraz açıklama yaparmısın.

Büyük olasılıkla onda romu dur. 4.2 ye göre performans düşüşleri mevcut ben fazla dayanamadım geri döndüm 4.2 ye

• merhabalar

ocak ayında hediye gelen tabletimi apple tv almak için satacağım.
    ilk bir iki ay kullanıldı aylardır evde duruyıor, tüm aparatları kutusu garantisi vs eksiksiz, ürün siyah.
    fiyat 250 TL.
    İlgilenen olursa yardımcı olmak isterim.
  • 4.2 sürümünde nasıl ekrangörüntüsü alınır. Programla de nedim siyah ekranda artesq812yazisi cikiyor kaydedilmiş görüntülerde hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 12 Ocak 2015; 2:37:34 >
  • Ekrandaki ses kısma ile kilit tuşuna basın. Birkaç denemede yaparsınız

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.