Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Clean master indirin eğer problem geçmese 4.4.2`yi artesin sitesinden tekrar yükleyin ama yeniden yüklersen herşeyin silinecektir yedeklemende fayda var

clean master yükledim olmadı 4.2 yi tekrar yükledim yine olmadı dil seçme ekranında bile başlata basamıyom heralde dokunmatiği bozuldu bunun garantiye götürsem yaparlar mı ki. Bir de garantiye nasıl gönderecem onuda bilmiyom internetten sipariş etmiştim

Artes firmasının kapıdan kapıya garantisi var. Mail ile yada telefonla iletişime geçip tabletinizi servise gönderebilirsiniz.

info@artescorp.com 0212 552 52 42

hocam benim tableti yurtiçi kargoyla servise gönderdim karşı ödemeli olarak fakat aklıma bi soru takıldı orda yapıldıktan sonra geri bana nasıl gönderecekler ? İçine sorunumu anlatan kağıt yazıp koydum fakat adresi felan koymadım sorun çıkarır mı ki ? Yurtiçi kargoda adresim var ama artes alabilecek mi o adresi ?

Kargoyu gönderirken ustune adresimi yazdım ben onun haricinde birşey yazmadım . Birde belki faturada yazıyodur adres. Sizinde yasıyorsa o adrese gönderirler muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    kargoyu gönderirken adresinizi veriyorsunuz zaten onlar da tekrar aynı adrese yollarlar. Ben 2-3 kere artes servise verdim tabletlerimi hiçbirinde ek olarak adres yazmamıştım merak etmeyin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 17 Haziran 2014; 14:33:14 >
  • peki beyler saolun beklemedeyiz o zaman
  • Arkadaslar tableti kendi sarj aleti ile degil de telefonlaimiz icin kullandıgimiz normal usb uclu sarj aletleri ile sarj ediyor musunuz? Cep telefonlarininki 1 amper cikisli, tabletlere 2 amper lazim dediler. Ben normal sarj aletimi kaybettim, usb uclu samsung sarj aletim ile sarj edemiyorum da, sebebini anlamaya calisiyorum, usb disleri de zarar gormus olabilir aletin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancapekinsanca -- 17 Haziran 2014; 22:49:19 >
  • arkadaşlar merhaba,
    güvenlik kameralarının DVR kayıt cihazlarında bulunan HDMI çıkışını televizyona değil de tabletin HDMI yerine taksam kameraların görüntüsünü tablette görebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

arkadaşlar merhaba,
    güvenlik kameralarının DVR kayıt cihazlarında bulunan HDMI çıkışını televizyona değil de tabletin HDMI yerine taksam kameraların görüntüsünü tablette görebilirmiyim ?

Hayır izleyemezsiniz. Tablette bulunan Hdmı çıkıştır. Televizyonlardaki ise Hdmi giriştir. Ancak güvenlik kamera sisteminizin internet üzerinden izleme özelliği var ise gerekli programı kurarak izleyebilirsiniz.
  • tablette kronik sorun falan varmı?.Kulaklık takınca cızırtı vs?
  • facedeki videolari acamiyorum bu aralar .ancak videoyu yeni sekmede acinca yeni acilan siteden izleyebiliyorum enteresan bir durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Dün tabletimde bir tuhaflık oldu. dokunduğumda 1 cm alt kısma etki yapmaktadır. bunun sebebi nedir ve ne yapmama lazım.

Dokunmatiği göster işaretlediğim de daha net gözükmektedir. Resimlerde de görebilirsiniz,

• selamlar;
    artes q812 tabletimizin (oğlumun yere düşürmesi sebebiyle) dokunmatiği ve ekranı kırıldı.Ne dersiniz tableti servise göndermeye ve masraf etmeye değer mi? Konu hakkında kıymetli görüşlerinizi ve yedek parçasını nerede bulabileceğimi bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrovba

Merhabalar

Dün tabletimde bir tuhaflık oldu. dokunduğumda 1 cm alt kısma etki yapmaktadır. bunun sebebi nedir ve ne yapmama lazım.

Dokunmatiği göster işaretlediğim de daha net gözükmektedir. Resimlerde de görebilirsiniz,

Kilit tuşuna basıp bunu birkaç kere deneyince düzeliyorsa bendede aynı sorun var. Hatda sağlam giden tablet servisten böyle döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

tablette kronik sorun falan varmı?.Kulaklık takınca cızırtı vs?

Evet servise gitti geldi düzelmedi de

• quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

selamlar;
    artes q812 tabletimizin (oğlumun yere düşürmesi sebebiyle) dokunmatiği ve ekranı kırıldı.Ne dersiniz tableti servise göndermeye ve masraf etmeye değer mi? Konu hakkında kıymetli görüşlerinizi ve yedek parçasını nerede bulabileceğimi bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum..

Bir fikri olan?

• quote:

quote:

selamlar;

Bir fikri olan?

Sanırım sadece servisinde bulursun yedek parçasını

• abderalı kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sayın @abderalı tahminimce 260 lira gibi bir masrafı var dokunmatik ve ekran fiyatı olarak. İsterseniz Artes firmasını bir arayın görüşün belki bir öneri sunarlar.

Olmadı yeni bir tablet alırsınız. Kolay gelsin.
  • ürün serviste 20 günü geçerse yeni tablet göndermek zorundalarmış heralde garanti şartlarında öyle yazıyo benimki 16 gündür serviste hala yapılmadı 20 gün içinde de yapılacağını pek sanmıyorum 20 günü geçince istesem sıfırını gönderirler mi aceba 3 aylık tabletti.
  • quote:

ürün serviste 20 günü geçerse yeni tablet göndermek zorundalarmış heralde garanti şartlarında öyle yazıyo benimki 16 gündür serviste hala yapılmadı 20 gün içinde de yapılacağını pek sanmıyorum 20 günü geçince istesem sıfırını gönderirler mi aceba 3 aylık tabletti.

Gönderirler sıkıntı çıkmaz Tabi kullanıcı hatası yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Temmuz 2014; 23:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

ürün serviste 20 günü geçerse yeni tablet göndermek zorundalarmış heralde garanti şartlarında öyle yazıyo benimki 16 gündür serviste hala yapılmadı 20 gün içinde de yapılacağını pek sanmıyorum 20 günü geçince istesem sıfırını gönderirler mi aceba 3 aylık tabletti.

Gönderirler sıkıntı çıkmaz Tabi kullanıcı hatası yoksa.

yok genellikle birçok kişinin karşılaştığı sorun dokunmatiği bozuldu saçmalıyodu tablet. PAzar günleri dahil değilmiş sanırım 20 iş gününe 1 haftaya kadar gelmezse arıcam bakalım

• Arkadaşlar, tabletin üstündeki jelatin resmen öldü, üstü çok çizildi. Üstündekini çıkarıp, yenisini nasıl takacağım; bilgi verebilir misiniz?
  • evet beyler servise giden tabletim geri dönmedi RMA raporu ve faturayı yollamışlar 20 günü geçmiş parça bulamamış stoklardada yokmuş felan yazıyo. Bizdehesaplıya gönderip yenisini isticekmişim heralde fakat bizdehesaplıda q812 yok kaldırmışlar ne yapmam lazım şimdi ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.