Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün servise verdim bakalım ne zaman gelecek bu 2. gidişi 6 ay içinde
  • arkadaşlar bu tablete hala 4.4 güncellemesi gelmedimi ne zman gelecek yada gelmeyecekmi bilgisi olan varmı acaba
  • arkadaşlar bu tablete ne zmn 4.4 güncellemesi gelecek haberi olan var acaba
  • Arkadaslar merhaba tabletim 2 gündür acayip kasiyor ve arada bir kendi kendine kapaniyor,sizce sebebi nedir? İcine yükledigim büyük boyutlu dizilerden mi böyle oldu? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burkmoon kullanıcısına yanıt
    Tabletin hafızası aşırı doluysa çalışmasını engeller. Android windows ios tüm cihazlarda böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

arkadaşlar bu tablete ne zmn 4.4 güncellemesi gelecek haberi olan var acaba

Bence artesden 4.4.2 romu beklemeyin

• 3-4 ay önce almıştım bu tableti bu aralar bişeyler oldu kendi kendine hareket ediyo tablet rasgele biyerlere giriyo klavyeyi açıyo hhhhhhhgggg...çççççç şeklinde şeyler yazıyo önceden nadir oluyodu şimdi dokunamıyom bile o derece arttı ne yapmam lazım ?
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Clean master indirin eğer problem geçmese 4.4.2`yi artesin sitesinden tekrar yükleyin ama yeniden yüklersen herşeyin silinecektir yedeklemende fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: burkmoon

Clean master indirin eğer problem geçmese 4.4.2`yi artesin sitesinden tekrar yükleyin ama yeniden yüklersen herşeyin silinecektir yedeklemende fayda var

Slm.

4.2.2 demek istediniz galiba.
  • quote:

clean master yükledim olmadı 4.2 yi tekrar yükledim yine olmadı dil seçme ekranında bile başlata basamıyom heralde dokunmatiği bozuldu bunun garantiye götürsem yaparlar mı ki. Bir de garantiye nasıl gönderecem onuda bilmiyom internetten sipariş etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

clean master yükledim olmadı 4.2 yi tekrar yükledim yine olmadı dil seçme ekranında bile başlata basamıyom heralde dokunmatiği bozuldu bunun garantiye götürsem yaparlar mı ki. Bir de garantiye nasıl gönderecem onuda bilmiyom internetten sipariş etmiştim

Artes firmasının kapıdan kapıya garantisi var. Mail ile yada telefonla iletişime geçip tabletinizi servise gönderebilirsiniz.

info@artescorp.com 0212 552 52 42

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

quote:

Artes firmasının kapıdan kapıya garantisi var. Mail ile yada telefonla iletişime geçip tabletinizi servise gönderebilirsiniz.

aynen bende onu araştırmıştım tam yarın arayacam bakalım

• Arkadaşlar elimde annem kullanır diye aldığım fakat hiç kullanılmayan bir Q812 var. Satıyorum, hiçbir eksiği veya kusuru yok. Ilgilenenler mesaj atsın.
  • Arkadaşlar daha önce cevaplandımı bilmiyorum konu içi arama yapamıyorum sistemsel sorun var;
    sorum şudur ki
    artes Q812 tabletimin kılıfı yırtıldı. yenisini nerden bulabilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

Arkadaşlar daha önce cevaplandımı bilmiyorum konu içi arama yapamıyorum sistemsel sorun var;
    sorum şudur ki

Merhaba. N11 sitesinde artes kılıf yazdım bir sürü sonuç çıktı. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceremy

Arkadaşlar daha önce cevaplandımı bilmiyorum konu içi arama yapamıyorum sistemsel sorun var;
    sorum şudur ki

Merhaba. N11 sitesinde artes kılıf yazdım bir sürü sonuç çıktı. Kolay gelsin.

http://www.n11.com/arama/ara?q=artes%20k%C4%B1l%C4%B1f&sortingType=NUMARA11&categoryId=0&categoryGroup=0&page=1

Teşekkürler Hocam;
    Fakat ordaki ürünlerin hiçbiri Q812 yazmıyor bir çoğu 7 inç sanırım bizim tabletler 8 inç di. 8' olan bir tek şu ürün var
    http://www.n11.com/8-artes-suni-deri-kilif-d821-uyumlu-P17028308
    acaba bu ürün benim tablete uyarmı ? yanlış almakda istemiyorum . birde fiyatı yüksek geldi bana çok kaliteli bir kılıf da değil çabuk yırtıldı hemen .

• ceremy kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kılıf olmaz sanırım. Başka bir modele ait. Siz info@artescorp.com adresine mail atarak nereden temin edebilirim diye sorabilirsiniz. Oldukça hızlı geri dönüş yapıyorlar.
  • quote:

Bahsettiğiniz kılıf olmaz sanırım. Başka bir modele ait. Siz info@artescorp.com adresine mail atarak nereden temin edebilirim diye sorabilirsiniz. Oldukça hızlı geri dönüş yapıyorlar.

Attim hocam .artik cevap vermelerini bekliyeceğim.teşekkür ederim cevabiniz için

• quote:

quote:

quote:

hocam benim tableti yurtiçi kargoyla servise gönderdim karşı ödemeli olarak fakat aklıma bi soru takıldı orda yapıldıktan sonra geri bana nasıl gönderecekler ? İçine sorunumu anlatan kağıt yazıp koydum fakat adresi felan koymadım sorun çıkarır mı ki ? Yurtiçi kargoda adresim var ama artes alabilecek mi o adresi ?

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Siz 3 4 gün sonra arayıp şu şu cihazı servise gönderdim fakat adresimi yazmayı unutmuşum diye arayın karışıklık olmasın 0212 552 52 42 Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.