Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antutu skoru, bu sefer biraz daha düşük çıktı.

Sonuç:

İki tane de fotoğraf örneği: Hem çözünürlük düşük hemde renklere pastel tonlar hakim.. Anormal birşey değil tabi daha fazlası için 1000 Tl nin
    üzerine çıkmak gerekiyorki hiç gereği yok.zaten herkesin cebi günümüzde kompaktlardan bile daha iyi foto çekebiliyor..Örneğin benim kullandığım Nokia 808
    mobil telefonlar içinde foto kalitesiyle hala bir numara o yüzden tabletin foto kalitesine kimsenin takılacağını sanmıyorum.

Sayfanın açılmasını geciktirmemek için fotoları 1600X1200 den 900X675 e düşürdüm.

_________________________________________________________________________________________________

• nodar kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Kamera konusunda hala kral ''Nokia 808'' Dslr makineler ile kapışabilecek bir sensöre sahip Artes Q818 fotoğraf ve video konusunda 2 tık daha üstte diyebilirim Q812'den ancak baskı alacak arkadaşları memnun etmez tabiki. O anı yakalamak için idare eder diyebiliriz. İşin garibi Nokia haricinde bu mobil fotoğraf video işini becerebilen hala yok. Xperia z -- z1-- Lg g2 --İphone 5 ve Lumia925 kullanma ve fotoğraflarını karşılaştırma imkanım oldu. Fotoğraf kısmında hepsi aynı ayarlarda neredeyse ancak Video çekiminde Lumia 925 üstün bariz şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 4 Mayıs 2014; 18:37:24 >
  • Full oyun ve internet kullanımında şarjı ne kadar gidiyor acaba ? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim tek eksiği batarya gibi duruyor cihaz özellik olarak çok güzel.
  • artes teknikten arkadaşlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim servis deki ürünle ilgili çok yardımcı oldular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcelen1905 -- 8 Mayıs 2014; 1:23:00 >
  • Q812 yi 390 Tl ye 10 gün önce almıştım, kısa bir sürede Q972 yi bu fiyatla görünce üzülmem gerekiyor mu,
    gerekmiyor mu anlayamadım?? Ekranın 9,7 inç ve yüksek çözünürlük olması dışında farkı göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

pdf okuyucu değil. bilgisayarlarda pdf yazıcılar var ya. sayfayı pdf olarak kaydetmek için. ben bilgisayarda pdf factory kullanıyorum mesela. onun gibi ama tablet için olanın dan sormuştum.

Demin bazı sitelerde gezinirken Scanbot | PDF Scanner isimli programa rastladım. Umarım işinize yarar

link

• Bugün skype ile çok rahat görüntülü görüşme yaptım.Bursa'da ki asker arkadaşımla görüşürken tabletle evin dışında çıkıp bir test
    yapayım dedim. Yaklaşık 12 mt uzaklaştım ama aynı zamanda araya bu sefer de 3 duvar girdiği için bağlantı koptu..Aslında bence normal
    bir durum, bu fiyat böyle ve bir tablet için!. Evin diğer odalarında sorun yok ama ters tarafa gidince,araya giren duvarlar artınca mesafede
    12 metreyi bulunca kopuyor, şikayetçi felan değilim.

Bu arada tabletin şarj cihazı güme gitti, acilen almam lazım.. Şarj cihazı kaç volt, kaç amperdi? Bilen var mı?
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Artes Q812'nin orjinal şarz aleti 5.2 volt 2.5 amper. Yani standart bir cep telefonu usb şarz aleti ile şarz edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Q812 yi 390 Tl ye 10 gün önce almıştım, kısa bir sürede Q972 yi bu fiyatla görünce üzülmem gerekiyor mu,
    gerekmiyor mu anlayamadım?? Ekranın 9,7 inç ve yüksek çözünürlük olması dışında farkı göremedim.

Slm.
    iki ürün de aynı işlemciler ve gpu ile geliyor. tek farkı ekran boyutu ve çözünürlüğü. q972 yüksek çözünürlükte olduğu için aynı gpu ile q812ye göre biraz daha zorlanabilir. ama genel olarak iki cihaz arasındaki fark ekran boyutundan ibarettir.
    q812 boyutu size tatmin ediyor, keşke biraz daha büyük olsaydı demiyorsanız sorun yok bence.
  • beyler elimde galasy s3 ün kulaklığı var buna uymuyo 1 tane de galaxy y nin vardı o da uymuyo nerden kulaklık alabilirim bu tablete yoksa samsunugun kulaklıklarıyla mı uyumlu değil hepsiburada dan bi kulaklık alsam uyamı acaba

• yani aslında uyuo ama ses sanki uzaktan geliyomuş gibi dandik çıkıyo

• tuncayykc T kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre mikrofonsuz kafa üstü yada kulak içi bir kulaklık takabilirsiniz Artes Q812'ye.
  • Beyler,mesaj kirliliği yapmayın bildiklerinizi soruyorsunuz boş yere kaç kişiye bildirim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Artes Q812'nin orjinal şarz aleti 5.2 volt 2.5 amper. Yani standart bir cep telefonu usb şarz aleti ile şarz edebilirsiniz

Telefonun şarjı uyuyor ama şarj cihazı aşırı ısınıyor.Prizde fazla tutamıyorum.
  • quote:

quote:

Slm.
    Kendi şarj cihazından vazgecmeyin.
    bu akşam telefon şarjı kolayımda diye takıp Digiturk play üzerinden Barcelona maçını izledim.
    maçın sonlarına doğru ekrandaki görüntü gitti. gri tonlarda değişik tonda yatay bloklar gelip gitti hızlıca.Sonra cihaz kapandı. bozuldu diye dusunurken kendi şarjı ile denemek aklıma geldi. cihaz şarj almaya başladı.sonra açtım maçın devamını izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

quote:

Slm.
    bu akşam telefon şarjı kolayımda diye takıp Digiturk play üzerinden Barcelona maçını izledim.
    maçın sonlarına doğru ekrandaki görüntü gitti. gri tonlarda değişik tonda yatay bloklar gelip gitti hızlıca.Sonra cihaz kapandı. bozuldu diye dusunurken kendi şarjı ile denemek aklıma geldi. cihaz şarj almaya başladı.sonra açtım maçın devamını izledim.

Haklısınız, ben de o yüzden orjinal şarjını arıyorum.. Nokia telin şarjı uyuyor ama şarj cihazı öyle bir
    ısınıyorki yanacak diye korkuyorum.. Kendi şarjında hiç ısınma sorunu yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 28 Mayıs 2014; 17:10:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

quote:

Slm.

Haklısınız, ben de o yüzden orjinal şarjını arıyorum.. Nokia telin şarjı uyuyor ama şarj cihazı öyle bir
    ısınıyorki yanacak diye korkuyorum.. Kendi şarjında hiç ısınma sorunu yaşamamıştım.

Artes internet sitesinden şarj cihazını alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolsunlar çok ilgili bir servis hem şarj cihazı hem de mini hdmi kablo siparişi verdim.
  • Artes Q812 ile Artes Q818 ekran karşılaştırması isteyen arkadaşlar için 2 video hazırladım

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.