Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelixangel28

quadrant skoru kaç acaba ?

Quadrant Standart Sonucu 5117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 21 Nisan 2014; 19:13:18 >
  • arkadaşlar aşağıdaki videoda araba yarışı oynayan arkadaş arabaya tabletin sağına soluna tıklayarak yön veriyo.
    tableti direksiyon gibi sağ sola çevirerek değil.acaba o özellik yok mu bu tablette?

http://www.youtube.com/watch?v=SmiPbD1-aXc
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

arkadaşlar aşağıdaki videoda araba yarışı oynayan arkadaş arabaya tabletin sağına soluna tıklayarak yön veriyo.
    tableti direksiyon gibi sağ sola çevirerek değil.acaba o özellik yok mu bu tablette?

Dediğin gibi kullanılabiliyor. Sensör var çünkü tablette. Adam öyle kullanmış. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

arkadaşlar aşağıdaki videoda araba yarışı oynayan arkadaş arabaya tabletin sağına soluna tıklayarak yön veriyo.

Dediğin gibi kullanılabiliyor. Sensör var çünkü tablette. Adam öyle kullanmış. :)

he tmm o zaman :)

peki genel olarak Artes Q812 yi tavsiye edermisiniz?

şu tablet işlerinden pek anlamıyorum da :)

ileride pişman olurmuyum? teknik servis vs bakımından nası?

yoksa 350 TL civarı daha iyi bi tablet bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 22 Nisan 2014; 17:38:24 >

• SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    Oyundaki seçeneklerden dokunarak yada tableti çevirerek kullanabiliyorsunuz.

Artes firması yerli bir firma kapıdan kapıya garanti sunuyorlar. Servis süresi 2haftayı bulabiliyor arıza tipine bağlı olarak arkadaşlardan okuduğum kadarıyla.

Bu tabletin orjinali Onda V812 yerli yabancı bir sürü kaynak bulabilirsiniz. Şuanki fiyatına göre aynı işleri yapabilen başka bir tablet yok.

Hdmı çıkışı sayesinde tvye bağlayıp Otg desteği sayesinde Kablosuz klavye mouse bağlayabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

he tmm o zaman :)

peki genel olarak Artes Q812 yi tavsiye edermisiniz?

şu tablet işlerinden pek anlamıyorum da :)

ileride pişman olurmuyum? teknik servis vs bakımından nası?

yoksa 350 TL civarı daha iyi bi tablet bulabilir miyim?

Yolda internet lazım değilse. Artes q812 en iyi tercih olacaktır.

• teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
  • tablete kablosuz fare bağlayabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

tablete kablosuz fare bağlayabilen var mı?

Logitech kablosuz fare ve klavye seti otg'yle gayet rahat çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK

tablete kablosuz fare bağlayabilen var mı?

Logitech kablosuz fare ve klavye seti otg'yle gayet rahat çalışıyor.

Hocam nasıl yapabildin? bende logitec 525 fare var çalıştıramadım.

• Facebookta Artes Tablet Kullanıcıları Yardımlaşma Grubunu kurduk arkadaşlar. Tüm modellerden kullanıcılara bu gruptan ulaşabilir sorularınızı sorabilirsiniz

Link
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    doğrudur buralar değerlendirilecek desek yeridir yani hepinizi bekleriz :)
  • q812 kullanan arkadaşlar ekranı q972 ve q1003'e göre çok mu küçük?
  • Q812 nihayet elime ulaştı, bir de şu face de ki sorunu çözebilirsem gruba katılacağım.
  • Merhaba,
    Tablet ile ilgili iki sorunum var.Artesteknik mesaj attım geri dönecektir herhalde.
    Birinci sorunum ekranda bir tane piksel sayfaniin rengine gore renk değiştiriyor.Bunun donanımsal bir sorun olup olmadigini anlamak icin olu piksel testi yaptim.Ornegin kirmizi renkte tableti daha dik konuma getirince kirmizi renk siyaha donuyor.Ayni şey mavi yeşil gibi renklerde de var.
    Sadece siyah renkte fark edemedim
    İkinci sorunum tabletin -forumdaki konusunda test sonçlarına göre-antutudan 20bin quandrant 5 bin civarı almasi gerekiyor.Benim tabletim ise neredeyse yari puanlarini aliyor.

Bu sorunları yaşayanlar var mı? Varsa nasıl çözdünüz? Benim tabletim mi sorunlu acaba?
    Okuduğunuz için teşekkür ederim.
  • Tabletinize Artes firmasının websitesindeki 4.2 romu kurmuşmuydunuz? 20K civarında puan alması gerekli Antutu test programı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Tabletinize Artes firmasının websitesindeki 4.2 romu kurmuşmuydunuz? 20K civarında puan alması gerekli Antutu test programı ile.

Merhaba
    Cevabiniz icin tesekkur ederim.Önceki sayfalarda size fotoğraflar ini yollamistim sanirim hatirlayamadiniz.Artesle iletişime geçtim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76940793&p=57#90021520

Birkaç gün icinde sorun cozulur sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tablet acilmiyor. Alwinner logosunda kalıyor. System rebooting yaptim duzelmedi yine. Ne yapim rom mu atayim. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cs_hack05

Beyler tablet acilmiyor. Alwinner logosunda kalıyor. System rebooting yaptim duzelmedi yine. Ne yapim rom mu atayim. ?

4.2 Romunu tekrar yüklemeyi deneyin. System Rebooting yapınca 3 4 kez açılması gerekli aslında.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.