Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Bugün Artes Q812 ile Sony Xperia Z'yi yanyana Antutu Benchmark testi yaptık tabletin sahibi olan arkadaşımla. Xperia Z önce bitirdi testi ancak çıkan sonuç birbirine çok yakın.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

Kullanımda peki xperia z kadar iyi bi performans veriyor mu gerçekten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Benim arkadaşımın tableti açılış ekranın da kalıyor Artes Q812. android yazıyor açılmıyor sürekli aynı yerde kalıyor. Nasıl düzeltebiliriz ve format atmamız gerekirse bilgisayardan mı atmamız gerekecek.

''Home'' butonuna basılı tutup ''Power'' tuşuna basarsanız bir süre ''Reboot'' Menü gelecektir. ''Rebooting'' Seçeneğini seçin ve tablet yeniden başlasın.

Düzelmezse Artes firmasının sitesinden Artes Q812 4.2 Romunu yükleyin tabletinize. Sorununuz çözülür tahminimce. Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 12 Nisan 2014; 16:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim arkadaşımın tableti açılış ekranın da kalıyor Artes Q812. android yazıyor açılmıyor sürekli aynı yerde kalıyor. Nasıl düzeltebiliriz ve format atmamız gerekirse bilgisayardan mı atmamız gerekecek.

''Home'' butonuna basılı tutup ''Power'' tuşuna basarsanız bir süre ''Reboot'' Menü gelecektir. ''Rebooting'' Seçeneğini seçin ve tablet yeniden başlasın.

Düzelmezse Artes firmasının sitesinden Artes Q812 4.2 Romunu yükleyin tabletinize. Sorununuz çözülür tahminimce. Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim düzeldi.

Ben teşekkür ederim sayın @dazed

Ne demiş Hz Mevlana ''bilgi paylaştıkça çoğalır eksilmez''

• O tür oyunlar oynamıyorum açıkçası ama mutlaka çalışır. Play store da desteklenmiyor dediğine bakmayın, çoğunlukla hepsini çalıştırır. Ufak çözünürlük veya nete bağlantı sorunları filan yaşarsınız. Denediğim oyunlar: NFS Most Wanted, Asphalt 8, Dead Trigger 2, Minecraft, Mortol Combat, GTA San Andreas..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

O tür oyunlar oynamıyorum açıkçası ama mutlaka çalışır. Play store da desteklenmiyor dediğine bakmayın, çoğunlukla hepsini çalıştırır. Ufak çözünürlük veya nete bağlantı sorunları filan yaşarsınız. Denediğim oyunlar: NFS Most Wanted, Asphalt 8, Dead Trigger 2, Minecraft, Mortol Combat, GTA San Andreas..

oyunukurunca download ekranı gelmeden bu cihazla uyumlu değil yazıyor kapanıyor

• Merhaba DH üyeleri. Tableti alalı uzun zaman oldu. Yanında verdikleri kılıfın kullanılır bir yanı kalmadı. Uyumlu ek kılıf bulabilen, alan var mı?
    Ipad boyutlarında fakat en olarak biraz geniş olduğu için onun kılıfları uymuyor. Sanalpazar, n11, gittigidiyor tarzı yerlerden bulabilen varsa
    acil link atsın. Diğer kılıfı kullanamadığım için tableti 2 kez düşürdüm dik olarak cidden çok ama çok sağlammış gövde hafif içine göçtü, birazda
    plastik kırıldı. Fakat ekrana bişey olmadı. Link beklemekteyim..

Tabletin durumunu merak edenler için resim ekliyorum. İlk resim evde düştüğünde, ikinci resim asfalta düştüğünde oldu.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek  Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Merhaba DH üyeleri. Tableti alalı uzun zaman oldu. Yanında verdikleri kılıfın kullanılır bir yanı kalmadı. Uyumlu ek kılıf bulabilen, alan var mı?
    Ipad boyutlarında fakat en olarak biraz geniş olduğu için onun kılıfları uymuyor. Sanalpazar, n11, gittigidiyor tarzı yerlerden bulabilen varsa
    acil link atsın. Diğer kılıfı kullanamadığım için tableti 2 kez düşürdüm dik olarak cidden çok ama çok sağlammış gövde hafif içine göçtü, birazda
    plastik kırıldı. Fakat ekrana bişey olmadı. Link beklemekteyim..

Tabletin durumunu merak edenler için resim ekliyorum. İlk resim evde düştüğünde, ikinci resim asfalta düştüğünde oldu.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek  Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

Geçmiş olsun fena darbe almış. Camı nasıl kırılmamış ucuz kurtarmışsınız. Koruyucu kılıf şart

• En güzeli silikon kılıf, ben de arıyorum.

• burada otuz sayfalık yorumlara bakınca artes almak için can attım ve geçen salı artes q812 aldım cuma nanay.dokunmatik kendi kendine basmadığım halde hareket ettirdim mi kafayı yiyor.tuşlar kendi kendine basmaya başlıyor. bugünde geri yolladım bakalım ne diyecek firma.umarım yenisiyle değişirde olumlu bişeyler yazmak nasip olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancannnnn

burada otuz sayfalık yorumlara bakınca artes almak için can attım ve geçen salı artes q812 aldım cuma nanay.dokunmatik kendi kendine basmadığım halde hareket ettirdim mi kafayı yiyor.tuşlar kendi kendine basmaya başlıyor. bugünde geri yolladım bakalım ne diyecek firma.umarım yenisiyle değişirde olumlu bişeyler yazmak nasip olur.

1 hafta ya da 2 hafta içinde sorun olursa yenisini veriyorlar. Galiba 1 haftaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Nisan 2014; 22:51:57 >
  • bakcaz görcez kardeşim inşallah değiştirirler:))
  • Bu modellerde genelde dokunmatik sorunu oluyor sanırım.Herkes dokunmatikten şikayetçi.Fiyatı uygun aslında bende almayı düşünüyorum ama dokunmatik sorunu yüzünden kararsızım.Birde q812 sahibi bir arkadaş depolama bölümünden ss alıp koyabilir mi? Ayrıca v812 ile arasında bir fark var mı? İkisininde fiyatı aynı sayılır.Hangisini almak daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 16 Nisan 2014; 3:44:30 >
  • Salih kullanıcısına yanıt
    Onda v812 dan bahsediyorsanız onun kamerası biraz daha iyi

• Aliexpress e bakın isterseniz Türkiye de bulmak zor gibi

• Aliexpress te şu ürünü buldum:

http://www.aliexpress.com/item/new-arrives-TPU-onda-v812-case-tablet-for-tpu-onda-v812-leather-case-laptop-tablet-accessories/743673761.html

ürün plastik koruma...muhtemelen sipariş vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismo -- 16 Nisan 2014; 13:56:52 >
  • ben dokunmaik sorunu yaşamadım

@Salih

oluyorsa bende almayı düşünüyorum

@sismo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 16 Nisan 2014; 12:07:25 >
  • Salih kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik hassasiyatı Sony Xperia Z telefon ile tamamen aynı herhangi bir sorunu yok Artes Q812'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Bu modellerde genelde dokunmatik sorunu oluyor sanırım.Herkes dokunmatikten şikayetçi.Fiyatı uygun aslında bende almayı düşünüyorum ama dokunmatik sorunu yüzünden kararsızım.Birde q812 sahibi bir arkadaş depolama bölümünden ss alıp koyabilir mi? Ayrıca v812 ile arasında bir fark var mı? İkisininde fiyatı aynı sayılır.Hangisini almak daha mantıklı?

Bende ki tablette dokunmatik sorunu var, alalı 2 ay oldu. yakında servise vereceğim. acaba Artes teknik servisi foruma birdaha girmiyor yada ilgilenmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

ben dokunmaik sorunu yaşamadım

@Salih

oluyorsa bende almayı düşünüyorum

@sismo

plastik kılıf için satıcıyla trade manager aracılığı ile görüşeceğim. Belki bizim tabletin resmini gönderirim ya da ölçülerini...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.