Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: morfiss

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Bu sabah Artes Q812 model tabletim elime ulaştı.İlk açılışta işyerinde olduğumdan hızlı hızlı geç diyerek herhangi bir ayar v.b. bakmadan açtım tableti.Sizden ricam şu güncelleme,program v.b. linkleri verebilir misiniz? Neler yüklemem gerekiyor ? root rom v.b. yapılacak mı?

Konunun ilk sayfası aslında güncel olsa daha iyi olur bence

Tabletiniz hayırlı olsun sayın @morfiss

Bu adresten Sürücü ve Belgeler bölümünden 4.2 romunu ve PhoenixSuit Rom yükleme programını bilgisayarınıza indirin ve Bu yönergeyi Takip ederek işlemi bitirin.

Toplam süre 5dakika. Kolay gelsin

Dosya boyutu 425 MB mış akşam evde yapacağım işlemleri.Bu işlemler harici başka bişey yapmaya gerek yok sanırım.

Tablete uygun önerilen program v.b. var mıdır sizin kullandığınız ? (Onları da indireyim akşam evde net hızlı,işyerinde internet çok ağır)

Cihazda zaten 4.2 rom olabilir. Önce kontrol edin. Genelde yeni satın alınan cihazlar 4.2 geliyor zaten.

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Son aldığım Artes Q812 Android 4.2 sürümü ile gelmişti.
  • quote:

Ben yüklemeyim mi o zaman akşamleyin ?
  • quote:

quote:

Menüden Ayarlara girin ve Tablet hakkında seçeneğine tıklayın Android sürümü yazar

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 8 Nisan 2014; 16:14:55 >

• quote:

quote:

quote:

Menüden Ayarlara girin ve Tablet hakkında seçeneğine tıklayın Android sürümü yazar

Orda sürüm 4.1.1 yazıyor akşam güncelleyim ben bunu

• morfiss kullanıcısına yanıt
    İyi olur. Daha kararlı çalışır tabletiniz
  • Evet biraz önce cihazı 4.2.2 ye güncelledim .
    Antutu dan 20.516 Puan aldı yeter heralde :)
  • @kpln04
    Çalışmayan bir tarafı yok, her şeyiyle çalışmakta (Kamera Dahil). Antutu skorlarını pek takmıyorum, tüm oyunlar vs. eskisi gibi çalışmakta. Asphalt Real Racing gibi ağır oyunları rahatlıkla çalıştırıyor..

@expo-9009
    Çıkış tarihi 2014-3-18 iken nasıl aylardır kullandığını merak ediyorum
    Final sürümüdür, beta rc vs. değildir. Tüm özellikler çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 8 Nisan 2014; 22:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

@kpln04
    Çalışmayan bir tarafı yok, her şeyiyle çalışmakta (Kamera Dahil). Antutu skorlarını pek takmıyorum, tüm oyunlar vs. eskisi gibi çalışmakta. Asphalt Real Racing gibi ağır oyunları rahatlıkla çalıştırıyor..

@expo-9009
    Çıkış tarihi 2014-3-18 iken nasıl aylardır kullandığını merak ediyorum
    Final sürümüdür, beta rc vs. değildir. Tüm özellikler çalışmaktadır.

Önceki sayfalara bakarsan ne zamandan beri kullandığımız görürsün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    belki mevcut mesajlar arasında var ancak tamamını okumam elbette zordu ve ben update işleminde zorlandım. Ancak sonunda başarabildim. Benim gibi zorlanan arkadaşlar için özetlemek ihtiyacı hissettim. aslında tamamı kolay bir proses ancak bilgisayara tanıtma ve yüklemeyi başlatma kısmında püf nokta mevcut.
    1- Phonex programını denildiği gibi indiriyoruz.
    2- versiyon 4.2 ROM.img dosyasını da indiriyoruz
    3- Phonex suit programını çalıştırıyoruz. ve çalışır çalışmaz update bulundu diyor. güncelle diyoruz.
    4- Güncelleme tamamlandıktan sonra programı çalıştırıyoruz. Güncellemede bazı sürücüler güncellenemedi filan derse dikkate almayın.
    5-Programda firmware kısmına girip, önceden indirdiğimiz ROM dosyasını gösteriyoruz. Dosya zip olarak iniyor. mutlaka biryere zip den çıkartın.
    6-Programa gösterdikten sonra update kısmı yeşil renge dönüşüyor.
    7-İşte püf nokta bu kısımda. USB kabloyu tablete bağlamadan bilgisayara takın. Tablet kapalı konumda iken home tuşuna basık tutun ve usb kabloyu tablete bağlayın. hemen ardından elinizi hala home tuşundan kaldırmadan power tuşuna 6 defa basıp çekin. Ekranda update için bir pencere otomatik açılacak. YES diyerek update kısmına başlayın. update penceresi açıldığında elinizi tuşlardan çekebilirsiniz.
    8- Update tamamlandığında bir ekran tamamlandığına dair bilgi verecektir. OK deyip usb kabloyu çıkartın. biraz uzun sürecek ancak tabletiniz açılacaktır.

Kolay gelsin...

Not: gsscorps adlı forumdaşımızdan alıntıdır.

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalar dediğiniz bölümlerden zaten haberim var. Fakat paylaştığım şey için BETA diyorsunuz. Siz ilk sunulan sürümü indirip kurmuşsunuz, iyi hoş. Onun üstüne adamlar güncelleme verdi zaten. Ben 3 haftadır kullanıyorum tek bir sorun çıkarmadı. Dediğim gibi en ağır oyunları hala açmaya ve güzelce oynatmaya devam ediyor. Antutu skorlarına takılırsanız daha çok beklersiniz. Artes yeni bir rom geliştirmiyor onda vs. sürümlere çıkanı alıp düzenleyip veriyor. boot.img dosyası KK nın Artes üzerinde çalışmasını sağlayan temel dosya yeniden kodlanmadığı sürece skorda ahım şahım bir değişiklik olmaz..
  • Tabletimdeki vidalardan birinin düşmesi ve on/off düğmesinin gevşemesi nedeniyle servise gönderdiğim tablet onarılarak bir haftada tarafıma teslim edildi. Buradan artes firmasına teşekkür ederim. Bu arada tabletin ekran koruyucusunu değiştireyim dedim fakat ilk denemem olduğu için bayağı bir hava kabarcığı bıraktım. Akşam iş çıkışı vatan bilgisayara uğrayıp ipad ekran koruyucusu uyumlu ise alacağım...
  • Dikkatli okursanız sizin sürüme değil , kendi kullandığım beta sürüm ile sizin paylaştığınız sürüm aynı mı diye sormuştum. Zaten cevabı yazmışınız bu mesajınızda.

Edit: ayrıca kullandığım sürüm de performans düşmesi olduğunu antutu skoru ile değil oynadığım bazı oyunlarda yaşadığım sorunlarla takılmalarla fark ettim. Antutu testini forum için yapmıştım pek umursayan biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 10 Nisan 2014; 17:03:14 >
  • Arkadaşlar isteyen istediği Romu kullansın kavga etmenize gerek yok. @Artesteknik değişik romların denenmesine karşı olmadığını yazdı daha önce.

Stres yapmayın boşuna
  • Bu arada 4.4.2 için kasty sürümü çıkmış Çince ıvır zıvırlar kalkmış hazır rootlu sürüm. Şuana kadar sorunsuz çalışıyor

Edit: şaşırtıcı şekilde kamera çalışıyor. Önceki onda sürümlerinde kamera çalışmazdı hatırlarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 11 Nisan 2014; 16:01:03 >
  • adventures of tenten oyunu desteklemiyor yazıyordu.acaba onu çalıştırabildiniz mi?
  • selam arkadaşlar

benim tablette dounmatik kendi kendine basıyor. ne yapabilirim?
  • Bugün Artes Q812 ile Sony Xperia Z'yi yanyana Antutu Benchmark testi yaptık tabletin sahibi olan arkadaşımla. Xperia Z önce bitirdi testi ancak çıkan sonuç birbirine çok yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Nisan 2014; 15:42:33 >
  • Benim arkadaşımın tableti açılış ekranın da kalıyor Artes Q812. android yazıyor açılmıyor sürekli aynı yerde kalıyor. Nasıl düzeltebiliriz ve format atmamız gerekirse bilgisayardan mı atmamız gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Benim arkadaşımın tableti açılış ekranın da kalıyor Artes Q812. android yazıyor açılmıyor sürekli aynı yerde kalıyor. Nasıl düzeltebiliriz ve format atmamız gerekirse bilgisayardan mı atmamız gerekecek.

''Home'' butonuna basılı tutup ''Power'' tuşuna basarsanız bir süre ''Reboot'' Menü gelecektir. ''Rebooting'' Seçeneğini seçin ve tablet yeniden başlasın.

Düzelmezse Artes firmasının sitesinden Artes Q812 4.2 Romunu yükleyin tabletinize. Sorununuz çözülür tahminimce. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.