Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben de ocak 2014 den itibaren Q812 kullanmaya başladım, genelde oğlum oyun oynuyor. Aldığım ilk gün güncellemesini yaptım. Hız ve ekran olarak oldukça kaliteli bir tablet. Sadece geçen dikkat ettiğimde sol taraftaki vidanın düştüğünü farkettim ayrıca power tuşu sıkıntılı gibiydi ve artesteknik nickli arkadaşa özel mesaj ile ulaşarak yönlendirmesi sonucu dün kargo ile gönderdim. Keşke silikon kılıfı piyasada olsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sismo -- 2 Nisan 2014; 11:31:07 >
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hepsi Çinde yaptırıyor ama kendi fabrikalarında artes ve gm gibi ordaki yerli marka tellerin üstüne marka yazıp satmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

Hepsi Çinde yaptırıyor ama kendi fabrikalarında artes ve gm gibi ordaki yerli marka tellerin üstüne marka yazıp satmıyorlar

4 5 mesaj üstte farklı birşey yazmadım bende. Ben Türküm ve Türk markası olarak Artes'i önemsiyorum Sayın @kpln04

Kolay gelsin.
  • Biraz önce benchmark test yaptım hem nexus 4ümde hem artes q812de. Nexus 4 16bin küsür, Q812 20bin küsür çıktı. Beklemiyordum hiç geçeceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Biraz önce benchmark test yaptım hem nexus 4ümde hem artes q812de. Nexus 4 16bin küsür, Q812 20bin küsür çıktı. Beklemiyordum hiç geçeceğini

İşin dahada ilginç tarafı Real Boxing kurdum arkadaşımın Q812sine. Xperia Z telefondan daha akıcı oynatıyor
  • güzel ürüne benziyor
  • bu ürüne ekran jelatini almak istiyorum. yenisini nerden alabilirim.
    silikon kılıfta..
  • sayın @Gladiotürk
    tablete bir program kurmak istiyorum. apk dosyasını bilgisayara indirdim. bunu tablete nasıl atabilir ve programı nasıl kurabilirim.
    nette baktım bir file manager yuklemem gerektiği ve tableti pc ye baglamam gerektiği yazıyordu. pek anlayamadım nasıl yapmam gerektiğini.
    deneyimli birisi olarak bana bu işi nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 6 Nisan 2014; 13:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

sayın @Gladiotürk
    tablete bir program kurmak istiyorum. apk dosyasını bilgisayara indirdim. bunu tablete nasıl atabilir ve programı nasıl kurabilirim.
    nette baktım bir file manager yuklemem gerektiği ve tableti pc ye baglamam gerektiği yazıyordu. pek anlayamadım nasıl yapmam gerektiğini.
    deneyimli birisi olarak bana bu işi nasıl yapabileceğimi anlatırmısınız.

Merhaba iyi pazarlar sayın @ivirzivir35

1- Tabletinizi bilgisayara bağlayın ve tablet üzerinden ''Usb belleği aç'' seçeneğine tıklayın.

2- İndirdiğiniz apk dosyasını tablet içerisindeki Android -- Obb klasörünün içerisine kopyalayın.

3- Tabletin içerisinde yüklü bulunan File manager programını çalıştırın ve yüklediğiniz apk dosyasını kurun.

Tüm işlem bu kadar kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Hocam benim tabletde wifi kopup duruyor servise vermeden önce 4.4 yüklemiştim wifi sorunu kalkmışdı servis tekrar 4.2 yüklemiş kopmalar yine başladı. Bir öneriniz falan varmı :)

Merhaba Sayın @expo-9009

Ben Airties Air5341VN modelini kullanıyorum. Şuan 6tane mobil cihaz bağlı ve hiçbirinin koptuğunu görmedim. Menzilden çıkarsanız başka tabiki

Tahminimce modeminiz eski ve N draft özelliği yok. Biraz zorlanınca hattı keser eski model modemler. Kolay gelsin.

Hocam aynı modemi kullanıyoruz. Sorun modemde değil eminim. 3 telefon 2 tablet 3 bilgisayar bağlanıyor gün içinde sorunsuz. Sadece bu tablet 4.2 de sorun çıkarıyor. Bağlanıyor kopuyor birdaha bağlanamıyor "bağlantı kesildi diyor"

@none52

O zaman tablettendir hocam.

Bende de kendi kulaklığından başka kulaklık düzgün çalışmıyor. Sende de öyle mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

quote:

quote:

Hocam benim tabletde wifi kopup duruyor servise vermeden önce 4.4 yüklemiştim wifi sorunu kalkmışdı servis tekrar 4.2 yüklemiş kopmalar yine başladı. Bir öneriniz falan varmı :)

Merhaba Sayın @expo-9009

Ben Airties Air5341VN modelini kullanıyorum. Şuan 6tane mobil cihaz bağlı ve hiçbirinin koptuğunu görmedim. Menzilden çıkarsanız başka tabiki

Tahminimce modeminiz eski ve N draft özelliği yok. Biraz zorlanınca hattı keser eski model modemler. Kolay gelsin.

Hocam aynı modemi kullanıyoruz. Sorun modemde değil eminim. 3 telefon 2 tablet 3 bilgisayar bağlanıyor gün içinde sorunsuz. Sadece bu tablet 4.2 de sorun çıkarıyor. Bağlanıyor kopuyor birdaha bağlanamıyor "bağlantı kesildi diyor"

@none52

O zaman tablettendir hocam.

Bende de kendi kulaklığından başka kulaklık düzgün çalışmıyor. Sende de öyle mi hocam?

Onun gibi bir şeydi gönderdim anakartı değiştirmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemediğim kulaklık kalmadı tek kafaüstü kulaklık denemedim. O da olmazsa kırıp atarım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi None52 -- 6 Nisan 2014; 22:47:09 >
  • quote:

Denemediğim kulaklık kalmadı tek kafaüstü kulaklık denemedim. O da olmazsa kırıp atarım herhalde.

Mikrofonsuz kulaklık deneyin birde.
  • quote:

quote:

Denemediğim kulaklık kalmadı tek kafaüstü kulaklık denemedim. O da olmazsa kırıp atarım herhalde.

Hocam yeni nesil kulaklıkların hepsi mikrofonlu. Artes'in verdiği de mikrofonlu.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yeni nesil kulaklıkların hepsi mikrofonlu. Artes'in verdiği de mikrofonlu.

Bizim Q812'nin kutusundan çıkan mikrofonsuz stereo kulaklık. Size torpil geçmişler sanırım

• quote:

Gönderin servise o zaman bendede durum aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim Q812'nin kutusundan çıkan mikrofonsuz stereo kulaklık. Size torpil geçmişler sanırım

Hocam o zaman mikrofonsuz kafa üstü kulaklık lazım. :P

• None52 kullanıcısına yanıt
    Aynen 40. saniyede gözüküyor kutudan çıkan kulaklık.

• Tabletimi şarj sorunu yüzünden servise yollamıştım yaklaşık 5 hafta sonra geldi ve faturada ürünün ana kartı değiştiği söyleniyor açtım ve
    Dokunmatiğinin bozduklarını gördüm sakın ama sakın siz almayın benim gibi bu durumları düşmeyin yarın tekrar yollayacağım servise
    Çin malı kalitesiz ürünler böyle oluyor sakın..
  • quote:

Aynen 40. saniyede gözüküyor kutudan çıkan kulaklık.

Hocam neyse bulurum ben kulaklık

O değil de bazen 4 parmak gerektiren oyunlarda dokunmatik algılamıyor 4 parmağı. Dokunmatik hassasiyetinde sorun var gibi sanki? Daha yeni farkettim bu durumu.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.