Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

arkadaşlar almamız gereken HDMI kablonun adı "mini HDMI" mıdır?
    Teşekkürler!

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim tablet yeni geldi sayılır. Kulaklığı takınca kulaklıktan cızırtı geliyor. Farklı kulaklıklarla denedim aynı sorun var. Kulaklıksızken böyle bir cızırtı yok. Acaba neden oluyor? Yazılımsal olma ihtimali var mı? (Sanmıyorum ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Beyler benim tablet yeni geldi sayılır. Kulaklığı takınca kulaklıktan cızırtı geliyor. Farklı kulaklıklarla denedim aynı sorun var. Kulaklıksızken böyle bir cızırtı yok. Acaba neden oluyor? Yazılımsal olma ihtimali var mı? (Sanmıyorum ama)

aynı sorun bende de var

• Tableti servise şarj olmadıgı halde şarj oluyor diye göndermiştim sorun buydu 4 haftadır gelmedi tablet.
  • quote:

Beyler benim tablet yeni geldi sayılır. Kulaklığı takınca kulaklıktan cızırtı geliyor. Farklı kulaklıklarla denedim aynı sorun var. Kulaklıksızken böyle bir cızırtı yok. Acaba neden oluyor? Yazılımsal olma ihtimali var mı? (Sanmıyorum ama)

Servise verdim 2 hafta önce bakalım düzeltecekler mi. Bu arada yazılımsal değil tabletin ilk kurulu geldiği yazılım dahil 5 tane versiyon değiştirdim düzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: insancapekinsanca

arkadaşlar almamız gereken HDMI kablonun adı "mini HDMI" mıdır?
    Teşekkürler!

Artes Q812 mini hdmi Artes Q818 micro hdmi kablo kullanıyor
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    tüh ya benim neo v nin micro hdmi kablosu var buna olmuyor o dandik kalemin yerine hdmi kablo koysa daha iyi olurmuş

birde lg g2de ki çift tıklama ile uyandırma-kapatma bizim tablete olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 28 Mart 2014; 0:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

tüh ya benim neo v nin micro hdmi kablosu var buna olmuyor o dandik kalemin yerine hdmi kablo koysa daha iyi olurmuş

birde lg g2de ki çift tıklama ile uyandırma-kapatma bizim tablete olur mu?

Çift tıklama olayı Lumia 925'tede var. Yazılımsal birşey. Kesin vardır ancak araştırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Servise verdim 2 hafta önce bakalım düzeltecekler mi. Bu arada yazılımsal değil tabletin ilk kurulu geldiği yazılım dahil 5 tane versiyon değiştirdim düzelmedi

Bir daha servise yollayamam ya eski tableti yolladık bunu verdiler bu da kulaklık cızırtılı. Neyse başka bir arıza çıkınca ikisini birden hallederiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 28 Mart 2014; 0:42:04 >

Hocam bulabilme imkanınız varsa çok makbule geçer.ben şu güç düğmesine alışamadım dik tutuyorum karnıma değiyor yan tutuyorum elime değiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 28 Mart 2014; 1:00:21 >
  • quote:

hocam bulabilme imkanınız varsa çok makbule geçer.ben tuşu güç düğmesine alışamadım dik tutuyorum karnıma değiyor yan tutuyorum elim değiyor

Çok zor şartlarda tablet kullanıyormuşsun

Bugün Artes Q1003 ile Q812 wifi karşılaştırması yaptım. Mutfak ile modem arasında 2 duvar 1 ısıcamlı pimapen var bu mesafeden tvyo uygulamasından dizi izlenebiliyor.

Kullandığım modem Airties Air 5341 Wifi çekim sıkıntısı yaşayan arkadaşlar bu modemi denesin derim. Biri internet kullanıcılarına bu modemi ücretsiz veriyor. N draft özelliği var.

hiç sorma hocam.benim vınn tablete uymadığı için telden hotspot yapıyorum yakında batarya perte çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 28 Mart 2014; 3:46:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Bir daha servise yollayamam ya eski tableti yolladık bunu verdiler bu da kulaklık cızırtılı. Neyse başka bir arıza çıkınca ikisini birden hallederiz artık.

Ben hazır pek kullanamıyorken yollayim dedim.

• quote:

hiç sorma hocam.benim vınn tablete uymadığı için telden hotspot yapıyorum yakında batarya perte çıkar

Aynen Bu Vpnler mobil cihazların pilini çok yoruyor.. Yasaklar bir an önce kalkmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Aynen Bu Vpnler mobil cihazların pilini çok yoruyor.. Yasaklar bir an önce kalkmalı..

Hocam arkadaş hotspot demiş siz vpn ye bağlamışınız olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 28 Mart 2014; 13:11:22 >
  • aynen hocam yanlış anladınız
  • Hayırlı cumalar arkadaşlar. Demek istediğim şuydu. Evet hotspot pili yoruyor ancak yeni yasaklar yüzünden twitter ve youtube için insanlar mobil cihazlarına Vpn kurmak zorunda kalıyor. Buda pile aşırı yük bindiriyor. Bunu anlatmak istemiştim
  • Tableti göndermiştim geldi dokunmatiği çalışmıyor
    yazılım atıcam tekrar bakalım düzelecek mi

• merhaba arkadaşlr. şimdiye kadar forum donanımı üye olamadan takip ediyordum.bugün itibariyle bende üye oldum.inşallah paylaşımlarınız dan istifade eder bende faydalı güzel paylaşımlarda bulunurum. ha bu arada niye buraya bunları yazdım,çünkü bende dün artes812 aldım, kısmetse akşama elime geçeceksorularımla başınızı ağrıtabilirim şimdiden söylüyorum,kızmaca yok
  • jamess dean J kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu , yardım edebilecek isek ne mutlu bize

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.