Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim cihaz antutudan 10 bin civarı alıyor.Parlaklığı çeyrek yapıp oyun+forum yapınca 4 saate çok zor yaklaşıyor.Acaba bir sorun mu var? (şarj sonrası ekran görüntülerini yükleyeceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.VINCENT

Beyler benim cihaz antutudan 10 bin civarı alıyor.Parlaklığı çeyrek yapıp oyun+forum yapınca 4 saate çok zor yaklaşıyor.Acaba bir sorun mu var? (şarj sonrası ekran görüntülerini yükleyeceğim)

20 bin ve üzeri alması gerekli. 4.2 Romumu kurulu? Pil normal 3.5 4 saat. Süreyi uzatmak isterseniz Powerbanklar var 50 60lira gibi bir fiyata. 7 8 saate çıkarabilirsiniz kullanım süresini.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Beyler benim cihaz antutudan 10 bin civarı alıyor.Parlaklığı çeyrek yapıp oyun+forum yapınca 4 saate çok zor yaklaşıyor.Acaba bir sorun mu var? (şarj sonrası ekran görüntülerini yükleyeceğim)

20 bin ve üzeri alması gerekli. 4.2 Romumu kurulu? Pil normal 3.5 4 saat. Süreyi uzatmak isterseniz Powerbanklar var 50 60lira gibi bir fiyata. 7 8 saate çıkarabilirsiniz kullanım süresini.

Merhaba hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Birazdan ekran görüntülerini yükleyeceğim.
    Sürümü kontrol edip testi yeniden yapıyorum.

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tabletde wifi kopup duruyor servise vermeden önce 4.4 yüklemiştim wifi sorunu kalkmışdı servis tekrar 4.2 yüklemiş kopmalar yine başladı. Bir öneriniz falan varmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Hocam benim tabletde wifi kopup duruyor servise vermeden önce 4.4 yüklemiştim wifi sorunu kalkmışdı servis tekrar 4.2 yüklemiş kopmalar yine başladı. Bir öneriniz falan varmı :)

Hocam Modemden olabilir, Başka bir modemde de aynı durum yaşıyor musun?
  • quote:

Merhaba Sayın @expo-9009

Ben Airties Air5341VN modelini kullanıyorum. Şuan 6tane mobil cihaz bağlı ve hiçbirinin koptuğunu görmedim. Menzilden çıkarsanız başka tabiki

Tahminimce modeminiz eski ve N draft özelliği yok. Biraz zorlanınca hattı keser eski model modemler. Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Merhaba Sayın @expo-9009

Ben Airties Air5341VN modelini kullanıyorum. Şuan 6tane mobil cihaz bağlı ve hiçbirinin koptuğunu görmedim. Menzilden çıkarsanız başka tabiki

Tahminimce modeminiz eski ve N draft özelliği yok. Biraz zorlanınca hattı keser eski model modemler. Kolay gelsin.

Hocam aynı modemi kullanıyoruz. Sorun modemde değil eminim. 3 telefon 2 tablet 3 bilgisayar bağlanıyor gün içinde sorunsuz. Sadece bu tablet 4.2 de sorun çıkarıyor. Bağlanıyor kopuyor birdaha bağlanamıyor "bağlantı kesildi diyor"

@none52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 1 Nisan 2014; 20:17:50 >

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Tabletinizin Romunu tekrardan kurun isterseniz. Yada Servise gönderin sayın @expo-9009

Bugün hiç çalıştırmamıştım sizin mesajı okuyunca çalıştırdım tableti güncelleme yapmaya başladı

• quote:

quote:

quote:

Merhaba hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Birazdan ekran görüntülerini yükleyeceğim.
    Sürümü kontrol edip testi yeniden yapıyorum.

Sürüm
    Antutu güncelleme öncesi
    Güncelleme sonrası
    Sizce sorun ne?

Servis birşey yapmamış bu gidişle tekrar 4.4 kurucam

• Antutu Benchmark programını silin ve Playstoreden en güncel versiyonunu indirin birde öyle deneyin isterseniz. Donanımı bendeki tabletle tamamen aynı.

Ben genelde tabletlerin gücünü oyunlarla test ederim. Gta Sanandreas oyununu akıcı bir şekilde oynatıyorsa sorun yoktur
  • quote:

Antutu Benchmark programını silin ve Playstoreden en güncel versiyonunu indirin birde öyle deneyin isterseniz. Donanımı bendeki tabletle tamamen aynı.

Ben genelde tabletlerin gücünü oyunlarla test ederim. Gta Sanandreas oyununu akıcı bir şekilde oynatıyorsa sorun yoktur

Cevabınız için teşekkür ederim.Bu konuyu takip ediyorum.Sizin sonuçlar yüksekken benim cihazda problem mi var diye düşündüm açıkçası.
    Dediklerinizi yapıp sonucu yazacağım.
    Bu arada artes yetkilisinin nicki neydi konudan haberdar etmek istiyorum da.

• Ben teşekkür ederim sayın @M.VINCENT

Artes Yetkilisinin Forumdaki adı @Artesteknik

Antutu puanına çok takılmayın. Dediğim gibi referans oyunları oynatıyorsa problem yoktur. 1.5 milyara aldığımız Sony Xperia Z telefonda 20bin civarında puan alıyor
  • quote:

Ben teşekkür ederim sayın @M.VINCENT

Artes Yetkilisinin Forumdaki adı @Artesteknik

Antutu puanına çok takılmayın. Dediğim gibi referans oyunları oynatıyorsa problem yoktur. 1.5 milyara aldığımız Sony Xperia Z telefonda 20bin civarında puan alıyor

Doğru söylüyorsunuz.Ancak yinede haberdar etmekte fayda var @Artesteknik
  • quote:

Tablette arıza yoksa servis ne yapsın sayın @expo-9009 Modeminizde arıza olup olmadığınada bakın bence

Benim modeme şuan bağlı cihazların resmini ekliyorum. Sorun yok.

• quote:

quote:

Tablette arıza yoksa servis ne yapsın sayın @expo-9009 Modeminizde arıza olup olmadığınada bakın bence

Benim modeme şuan bağlı cihazların resmini ekliyorum. Sorun yok.

Bence dikkat etmediler bile

• expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Köy bakkalımı orası yahu. Bu kadar karamsar olmayın sayın @expo-9009

Artes gurur kaynağımız yerli bir marka. İnşallah telefonda getirip satarlar paramız ülke olarak dışarı gitmekten kurtulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 1 Nisan 2014; 21:33:36 >
    Hocam telefon getirise para yine dışarı gidecek tablette de dışarı gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

Hocam telefon getirise para yine dışarı gidecek tablette de dışarı gidiyor

Haklısınız sayın @kpln04 Üretim olarak düşünürsek malesef çinde üretim yapmayan bir firma şirket yok ancak marka olarak düşünürsek Artes önemli.

Sony Apple Htc bunların hangisi ülkelerinde üretim yapıyor hiçbiri. Ancak Amerikan markalarını sayacak olursak Apple ilk sırada gelir ve 104,7 milyar dolarlık marka değeri var. 3senedir 1. seçiliyor.

İnşallah Artes'ide marka olarak daha değerli bir seviyede görürüz
  • quote:

Köy bakkalımı orası yahu. Bu kadar karamsar olmayın sayın @expo-9009

Artes gurur kaynağımız yerli bir marka. İnşallah telefonda getirip satarlar paramız ülke olarak dışarı gitmekten kurtulur

Ana sorun kulaklık girişiydi diğer yan sorunlarla ilgilenmemişler şarj soketi ekranın köşesine basınca içeri girmesi hafifçe vs. Gerçi çokda önemli değildi bunlar . Bence sorun yazılımsal. Onda 4.4 de çalışan wifi bağlantısı 4.2 de sorun çıkarıyor sürekli. Bencede telefon çıkarsalar keşke GM gibi.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.