Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: cs_hack05

Beyler tablet acilmiyor. Alwinner logosunda kalıyor. System rebooting yaptim duzelmedi yine. Ne yapim rom mu atayim. ?

4.2 Romunu tekrar yüklemeyi deneyin. System Rebooting yapınca 3 4 kez açılması gerekli aslında.

Hocam bilgisiyar görmüyor nasil yapicaz ?

tamam hallodu hocam.tamamen sildim düzeldi ama kedi oyunu vardi oda gitmis :D geri gelmez demi o artik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaatmüh. -- 3 Mayıs 2014; 15:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Beyler tablet acilmiyor. Alwinner logosunda kalıyor. System rebooting yaptim duzelmedi yine. Ne yapim rom mu atayim. ?

4.2 Romunu tekrar yüklemeyi deneyin. System Rebooting yapınca 3 4 kez açılması gerekli aslında.

tamam hallodu hocam.tamamen sildim düzeldi ama kedi oyunu vardi oda gitmis :D geri gelmez demi o artik :D

3 4 kez System Rebooting yada Factory Reset denedinizmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 4 kez System Rebooting yada Factory Reset denedinizmi ?

Duzeldi tamam hocam.sagolun

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    degerli gladiotürk
    size 2 sorum olacaktı.

1- yukarıdaki video yu izledikten sonra aklıma geldi. bende tableti sizin gibi TV ye bağlayıp kablosuz olarak kullanmayı düşünüyorum ancak tableti pil ile değilde adaptör ile kullanmayı düşünüyorum. adaptör uçlarını pil giriş yerlerine lehimleyip kullanabilir miyim. böyle yapınca kablosuz fare ve klavye yi de kullanabilir miyim.

2- tablet için önerebileceğiniz bir pdf yazıcı var mı ?

size ait olan videonun linki :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c5lP0pVANw4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 3 Mayıs 2014; 19:13:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

degerli gladiotürk
    size 2 sorum olacaktı.

1- yukarıdaki video yu izledikten sonra aklıma geldi. bende tableti sizin gibi TV ye bağlayıp kablosuz olarak kullanmayı düşünüyorum ancak tableti pil ile değilde adaptör ile kullanmayı düşünüyorum. adaptör uçlarını pil giriş yerlerine lehimleyip kullanabilir miyim. böyle yapınca kablosuz fare ve klavye yi de kullanabilir miyim.

2- tablet için önerebileceğiniz bir pdf yazıcı var mı ?

Merhaba. Tabletin içerisini açarak bir işlem ne derece doğru olur bilemiyorum garantiniz boşuna yanmasın. Şahsen ben aklımdan bile geçirmezdim.

Artes Q972 Konusunda bir arkadaş Hem şarz eden hem Otg bağlantısı yapılabilen bir kablodan bahsetmişti. Ancak deneme yapmış ve Artes Q972'de çalışmamış bu kablo. link
    Artes Q812 ile durum ne olur bilemiyorum.

Pdf okuyucu demek istediniz sanırım. Ben bu işler için OfficeSuite Pro 7 kullanıyorum. Tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered&hl=tr

Edit: Video linki eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 3 Mayıs 2014; 19:19:29 >

• Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    pdf okuyucu değil. bilgisayarlarda pdf yazıcılar var ya. sayfayı pdf olarak kaydetmek için. ben bilgisayarda pdf factory kullanıyorum mesela. onun gibi ama tablet için olanın dan sormuştum.
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Amacınız pdf oluşturmaksa aynı programla onuda yapabilirsiniz tabiki
  • Cihaz açılırken 'A31' ekranında takılıp kalıyor, dün de zaten firefox yükleyip açtıktan sonra kilitlenmişti.
  • Yok mu yukarı da bahsettiğim sorunun çözümünü bilen?
  • Ürünü nerden temin edebiliriz acaba internette bulamadım da?
  • Gittigidiyordan aldim,daha dört gün oldu ve bolca mevcuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Yok mu yukarı da bahsettiğim sorunun çözümünü bilen?

''Home'' butonuna basılı tutup ''Power'' tuşuna basarsanız bir süre ''Reboot'' Menü gelecektir. ''Rebooting'' Seçeneğini seçin ve tablet yeniden başlasın.

Düzelmezse Artes firmasının sitesinden Artes Q812 4.2 Romunu yükleyin tabletinize. Sorununuz çözülür tahminimce. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar tabletim dünden beri İnternet'e girmiyor görüyor ağ bağlantılarını şifreyi yazıyorum fakat internette gezemiyorum aynı anda başka cihazla girebiliyorum. Sorun ne servise göndermeli miyim ?

• quote:

quote:

Yok mu yukarı da bahsettiğim sorunun çözümünü bilen?

''Home'' butonuna basılı tutup ''Power'' tuşuna basarsanız bir süre ''Reboot'' Menü gelecektir. ''Rebooting'' Seçeneğini seçin ve tablet yeniden başlasın.

Düzelmezse Artes firmasının sitesinden Artes Q812 4.2 Romunu yükleyin tabletinize. Sorununuz çözülür tahminimce. Kolay gelsin.

Hocam ilk seçeneği defalarca denedim olmadı ama pc gördüğü için hiç tereddüt etmeden 4.2.2 yi yükledim ve açıldı.

• nodar kullanıcısına yanıt
    En güzeli
  • Upgrade den sonra cihaz hızlandı ama antutu 12365 puan aldı..

Bu arada ss almak için verimli bir uygulama bulamadım.İşe yarar programlar 'Root' istiyorki demek ki bizim cihazda yok ki
    uyarı veriyor... Bir ara bilen biri şu 'root' olayını tarif ederse iyi olur.
  • quote:

Upgrade den sonra cihaz hızlandı ama antutu 12365 puan aldı..

Bu arada ss almak için verimli bir uygulama bulamadım.İşe yarar programlar 'Root' istiyorki demek ki bizim cihazda yok ki
    uyarı veriyor... Bir ara bilen biri şu 'root' olayını tarif ederse iyi olur.

Ses kısma butonu ile Power butonuna aynı anda basın ekranın görüntüsünü alacaktır.
  • quote:

Ses kısma butonu ile Power butonuna aynı anda basın ekranın görüntüsünü alacaktır.

Çok denedim hocam olmuyor, yine de sağol.
  • quote:

quote:

Çok denedim hocam olmuyor, yine de sağol.

Zamanlamayı tutturamıyorsunuzdur. Olur.
  • Neyse hallettim hocam, olay zamanlama meselesi, iki tuşa da aynı anda basmakda ayrı bir mesele oldu ama birkaç denemeden sonra
    başardım.

SS ler aşağıda.

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.