Şimdi Ara

Artes Q812 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Tablet önceden hic böyle bir sorun yapmamıstı.Kapatıp açınca A31 ekranında takılıp kaldı.Tabletin sürümü 4.1 dir.Ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

4.2 surumunu yukle geç bile kalmıssın
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt

hocam xp pc de yüklenebiliyorumu
  • Yakınlardaki bir internet kafeye git Windows 7'li bir bilgisayarda 4.2 romunu yükle. Bunları yaparken yarım tost + kola söylemeyi unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Yakınlardaki bir internet kafeye git Windows 7'li bir bilgisayarda 4.2 romunu yükle. Bunları yaparken yarım tost + kola söylemeyi unutma

Hocam cafedekilerde xp malesef :D
    http://static-135-131-92-77.sadecehosting.net/m_76940793/mpage_9/tm.htm

Burada chefry arkadasımız xp ile güncellemiste ben nasıl yaptıgını cozemedim :)

• Merhaba,
    belki mevcut mesajlar arasında var ancak tamamını okumam elbette zordu ve ben update işleminde zorlandım. Ancak sonunda başarabildim. Benim gibi zorlanan arkadaşlar için özetlemek ihtiyacı hissettim. aslında tamamı kolay bir proses ancak bilgisayara tanıtma ve yüklemeyi başlatma kısmında püf nokta mevcut.
    1- Phonex programını denildiği gibi indiriyoruz.
    2- versiyon 4.2 ROM.img dosyasını da indiriyoruz
    3- Phonex suit programını çalıştırıyoruz. ve çalışır çalışmaz update bulundu diyor. güncelle diyoruz.
    4- Güncelleme tamamlandıktan sonra programı çalıştırıyoruz. Güncellemede bazı sürücüler güncellenemedi filan derse dikkate almayın.
    5-Programda firmware kısmına girip, önceden indirdiğimiz ROM dosyasını gösteriyoruz. Dosya zip olarak iniyor. mutlaka biryere zip den çıkartın.
    6-Programa gösterdikten sonra update kısmı yeşil renge dönüşüyor.
    7-İşte püf nokta bu kısımda. USB kabloyu tablete bağlamadan bilgisayara takın. Tablet kapalı konumda iken home tuşuna basık tutun ve usb kabloyu tablete bağlayın. hemen ardından elinizi hala home tuşundan kaldırmadan power tuşuna 6 defa basıp çekin. Ekranda update için bir pencere otomatik açılacak. YES diyerek update kısmına başlayın. update penceresi açıldığında elinizi tuşlardan çekebilirsiniz.
    8- Update tamamlandığında bir ekran tamamlandığına dair bilgi verecektir. OK deyip usb kabloyu çıkartın. biraz uzun sürecek ancak tabletiniz açılacaktır.

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa FireBrand Tablet m778
    12 yıl önce açıldı
    Xperia neoV KAPANDI AÇILMIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.