Şimdi Ara

Artes Q812 vs Artes D9702 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 model arasında kararsız kaldım.Tabletler gözüme çarptı bugün yarın ikisinden birini alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

1. seçenek ram daha fazla ve 8" aparatları yok hediye olarak ve 4400 mAH Lion Plimer Pil.

Artes Q812 >>http://www.xn--hzlal-n4ac.com/artes-q812-16gb-8-wi-fi-blue-android-41-jellybean-siyah-tablet/02.049.4561.0026

2. seçenek ram ilkine göre düşük 9.7" ve hediye olarak Deri Kılıf-Tablet Kalemi-Usb Kablo-OTG Kablo-Kulaklık veriyor ve 7200 mAh, 3.7V Li-Ion Polimer Pil.

Artes D9702 >>http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-tablet-siyah/02.049.4561.0038

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlosdasilva87 -- 19 Kasım 2013; 16:16:35 >

• carlosdasilva87 C kullanıcısına yanıt
    Q812 tercih ederdim ben olsam. Ayrıca Q812 kutusuda full aksesuar. Alanlara sorabilirsin anakonudaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Q812 tercih ederdim ben olsam. Ayrıca Q812 kutusuda full aksesuar. Alanlara sorabilirsin anakonudaki.

Müşteri hizmetlerini aradım Q812'de sadece batarya var aksesuar hediyesi yok.Yorumun için teşekkür ederim.
  • carlosdasilva87 C kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu kılıf çıkıyo demişti Q812 alan biri. Yoksa karıştırdımmı acaba. Yaşlılık işte kusura bakma

Tekrardan baktımda D9702 hiçde fena değilmiş. Ips ekran 7200mah pil 9.7' ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 19 Kasım 2013; 17:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Ekran koruyucu kılıf çıkıyo demişti Q812 alan biri. Yoksa karıştırdımmı acaba. Yaşlılık işte kusura bakma

Tekrardan baktımda D9702 hiçde fena değilmiş. Ips ekran 7200mah pil 9.7' ..

Evet ya çok kararsız kaldım, yokmudur başka yorum yapan ??
  • Aynı kararsızlıktayım. Elim bi d9702 ye bi q812 ye gidiyor. Çizgiromanı rahat okuyabileceğimi bilsem q812 yi alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletten anlayan arkadaşlar haydi, yorumlarınızı bekliyorum hala
  • Bende ikisi arasında kararsız kaldım sanirim 9702 alacam.

• İkisinde de 3G yok değil mi?
    BEn de bir arkadaşın çocuğuna alıcam, çocuk açısından göze çarpan bir fark yok sanırım.
  • bende aynı durumdayım.ikisi arasında kararsız kaldım.bir hafta içinde almam gerekiyor.ekran kalitesi ve pil ömrü konusunda bir fark varmı?
  • ben iki gün önce siyah d9702 siparişi verdim hızlıaldan bkm indirimiyle 285 tl ye geldi. bugün elime geçti. çok uzun uzadıya incelem fırsatım olmadı ama sırf merakımdan dead trigger 2 yi oynadım. 2 bölüm geçtim o kısımlarda hiç bir takılma yapmadı. bunun dışında gözüme çarptığı için söylüyorum ki youtube inceleme yapan abi de aynısını söylemiş wi fi si çok çok iyi değil. yan odaya geçtiğimde modemin olduğu odaya göre siteler daha yavaş açıldı. şimdi asphalt 7 yi indiriyorum. bi yandan digitürk play, çizgiroman, e-kitap denemeleri yaptım. en azından benim işimi rahatça görecek bir cihaz. bundan önce ainol elf kullandım. 7" olduğu için çizgiroman okurken devamlı büyüt küçült hoşuma gitmiyordu. o yüzden daha geniş bir ekran istedim. bi aksilik olmazsa h.sonu bir incelem yapıp resimleri eklerim. kararsız kalan arkadaşlara da belki fikir verebilir.

ekleme: asphalt 7 yi de oynadım. onda da bir takılmaz yapmadı. benim için bu fiyata gayet ideal bi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 22 Kasım 2013; 0:06:36 >

• Aynı fiyata Piranha Quattro modeli mevcut. 4 çekirdekli işlemci ve 2 gb ram 9.7" ekran. Sizce o da iyi bir tercih olmaz mı?

http://www.hizlial.com/piranha-quattro-tab-8gb-97-android-tablet/02.049.4272.0016
  • Benimde dikkatimi çekmişti özellik olarak kesinlikle daha iyi görünüyor. Ancak artes i servis olayından dolayı tercih ettim

• miyankizu kullanıcısına yanıt
    Plant vs zombies 2 oyununuda dene çok zevkli
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Ben D1003'te karar kıldım.Dün siparişi verdim bugün elime ulaşacak.Bakalım inş. pişman olmam.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/artes-tabl-d1003-ips-10-1-quot-1gb-16gb-hdd-and-4-1-97955533
  • artes d1003 için yorumlarını bekliyorum.özellikle pil ömrü,görüntü kalitesi ve işlemci performansı konularında
  • biraz daha inceleyince q812 de karar kıldım. ve biraz önce hızlıal'dan sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airporter

biraz daha inceleyince q812 de karar kıldım. ve biraz önce hızlıal'dan sipariş verdim.

sorunları varmı sölersen sevinirim
  • kaqan571 K kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. ama almaya karar verirseniz mutlaka yeni android sürümüne güncelleyin. süper bişey oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.