Şimdi Ara

Artes Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tablet almayı düşünüyorum uygun fiyatlı birşey olsun istiyorum araştırdım ve en mantıklı olarak bu markayı buldum çünkü dahili 3g internet özelliği var yani sim kartlı ama 2 modeli arasında kaldım işlemci farkı var hangiisini önerirsiniz acaba ?

ek olarakta bu markayı kullanan varsa yorumunu almak ıstıyorum 8 gb dahili hafıza var ama bu hafıza içindekiler hariçmi yani içindeki uygulamaları da bu alandan düşmüşte 8gb boş alanmı var yoksa içindekiler den geriye 1-2 gb mı bana kalan alan var ?

Artes Tablet Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimcii -- 11 Aralık 2012; 2:20:05 >

• bu markadan kullanan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimcii

tablet almayı düşünüyorum uygun fiyatlı birşey olsun istiyorum araştırdım ve en mantıklı olarak bu markayı buldum çünkü dahili 3g internet özelliği var yani sim kartlı ama 2 modeli arasında kaldım işlemci farkı var hangiisini önerirsiniz acaba ?

ek olarakta bu markayı kullanan varsa yorumunu almak ıstıyorum 8 gb dahili hafıza var ama bu hafıza içindekiler hariçmi yani içindeki uygulamaları da bu alandan düşmüşte 8gb boş alanmı var yoksa içindekiler den geriye 1-2 gb mı bana kalan alan var ?

Artes Tablet Önerisi

Öncelikle Artes kullanıcısıyım ve çok memnunum. Dediğin modeller arasında işlemci farkları bulunuyor, G712 modelinin bataryasıda biraz daha iyi. 8gb hafıza tüm hafızası olarak düşün bunun üstüne işletim sistemi kurulmaktadır, sana kalan benim tahminim 6-7gb tır. ama sd kart takabiliyorsun 32gb a kadar destekliyor. Benim tavsiyem alacaksan g712 almalısın. tek çekirdekli işlemciler artık tutulmuyor.

• Bu g712 modelini bende almak istiyorum dahili 3g li bir tablete ihtiyacım var alırsanız bir inceleme başlığı açabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Bu g712 modelini bende almak istiyorum dahili 3g li bir tablete ihtiyacım var alırsanız bir inceleme başlığı açabilirmisiniz

tabiki neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom88

quote:

tablet almayı düşünüyorum uygun fiyatlı birşey olsun istiyorum araştırdım ve en mantıklı olarak bu markayı buldum çünkü dahili 3g internet özelliği var yani sim kartlı ama 2 modeli arasında kaldım işlemci farkı var hangiisini önerirsiniz acaba ?

Öncelikle Artes kullanıcısıyım ve çok memnunum. Dediğin modeller arasında işlemci farkları bulunuyor, G712 modelinin bataryasıda biraz daha iyi. 8gb hafıza tüm hafızası olarak düşün bunun üstüne işletim sistemi kurulmaktadır, sana kalan benim tahminim 6-7gb tır. ama sd kart takabiliyorsun 32gb a kadar destekliyor. Benim tavsiyem alacaksan g712 almalısın. tek çekirdekli işlemciler artık tutulmuyor.

Alıntıları Göster
    quote:

g712 de tek çekirdek ama ağır mı çalışır acaba ?

ek olarakta sd kart taksam karta kurdugum uygulamalar ve oyunlar dahili hafızadan da yer kaplar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimcii -- 11 Aralık 2012; 23:36:03 >

• quote:

quote:

g712 de tek çekirdek ama ağır mı çalışır acaba ?

ek olarakta sd kart taksam karta kurdugum uygulamalar ve oyunlar dahili hafızadan da yer kaplar mı ?

Bakın ben artesteknikle dün bir görüşme yaptım bu cihazın çift çekirdeklisi önümüzdeki haftalarda ellwrinde olacağını söyledi bana ben biraz bekleyelim derim bence tabiki sizi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netbook tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit : Doğru diyorsun sanırım, ama eminim öyle yazıyordu sitelerinde daha önce okuduğumda. Diğer konu ise sd karta kuracağın uygulama veya dosyalar dahili hafızada yer kaplamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 12 Aralık 2012; 21:39:07 >
  • g712 çift çekirdekli değil ki özelliklerinde tek çekirdek yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.