Şimdi Ara

Artık Ahaber bile benim mutsuzluğumu gideremiyor. Siz nasıl mutlu olabiliyorsunuz akpli arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden canım sıkkın olunca ahaber açardım yalanda olsa bi nebze egleniyordum bazı haberlerde. Ama tabiki zor durumda olan fakir halkımızla alakalı şeyler değil GTA şifresi vs tarzı haberlerde. Yoksa başkalarının kötü durumuna tabiki bende üzülüyorum.

Ama artık ahaberde izlesem beni mutlu edemiyor artık kendimi çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Malum partili AKP yanlısı arkadaslar siz nasıl mutlu oluyorsunuz tavsiyeniz var mı bu kardeşinize?

3 çocuk hariç tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandaş olup köşeyi dönenler mutludur zaten. Hiçbir menfaati olmadığı halde malum partili olanlarda sorgulama, algı ve muhakeme yeteneği yok. Bunların bir imtihan olduğunu, öbür tarafta ödüllendirileceğini falan düşünüyorlar.

Bir de trol kesim var, onlar da 3-5 kuruş için algı çalışması yapıyor, mevcut durumdan memnun değiller ama ekmek parası işte. Forumda bolca var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Nisan 2024; 23:5:41 >
  • Ekmek koftesi ve maharna tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.