Şimdi Ara

Artık Anvil hakkında Bu son olsun !!!... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşın bazı dediklerine katılmakla beraber bazılarına katılmıyorum. item yakma doğru şöyle düşünürsek binary sistemiyle yapılmış bir pc oyununda şans diye bişey olmaz anvilin bir sırası ve serverlerdeki item sayısı ile orantılı olmalıdır. bunlara katılıyorken değerli item yakma olayı bana göre yanlış bir arkadaş low class yakacaksınız demişti buna katılabilirm fakat daha değerli item olayına katılmıyorum çünkü her itemin bir değer sırası mevcut peki serverlerdeki en değerli itemi basacak olursak ne yakılacak ? bu sorudan yola çıkarsak daha değerli item olayı bana göre yanlış. yinede paylaşım için teşekkürler
  • arkadaşım sen şakamı yapıyosun 500gb ye dual shard alırdın.. nereye alion yeüü diyosan ben sana alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

güzel yazmışsın,ama kesin +8 shard çıkar 30 gb ye demişşin de sen inanıyomusun kendin buna ?ve bişi daha sen bunları basarken trina ibaresi kullanmamışşın sen trinasız +8 shard yaptınmı ? dün aksam ve 3 gün önce 2 facia yaşadım ben,toplam zararım 500 gb minimum ve +8 shard çıkartamadım,neler yaktığımıda sayayım sana ve bu sabaha karşı 4 de oldu anvilin en sessiz sakin zamanlarından birisinde ve b3 te,+7 shard 5 tane +7 dv 2 tane +7 hell blood 1 tane +7 sherion 1 tane bunları ben dün sabaha karşı yaktım ve trinayla ne çıktı sonuç biliyomusun ? hiç 0 da 0 yani paşam,anvilin sistemi filan yok anvilin sistemi kafasına göre takılması tek geçerli olan önden birşeyler yakmak ama buda yetmiyor çok zaman,ben bir akşamda +8 shard +8 ms +8 dv bastım ve hepsi 4 tane +7 fp yakarak sonra sandımki he demkki oluyor ama yemedi sonraki günlerde onlarca item yaktım yaktığım shard sayısı 20 tane +7 trina sayısıda o kadar ama olmadımmı olmuyor ne yakarsan yak anvile tutsaksın onu kandıramazssın ne isterse o olur bu bu kadar basit..bu arada kuntun olayına takıldım kunt 1500 mu vuruyo ? ne giyosun sen yhau :) kunt bana 900 den yukarı çıkamadı defans 1100 dd 25 plate takıyorum skeleton iron glass filanda yok tek dd helmetim yani dün akşam renaviato ile ikisini 10 dkka dolandırdım ve damage larına baktım yattım sonunda yatmadım demiyorumda kuntun en fazla vurdugu 800 renaviato nun 740 dı e heralde 100 damage dan birisi spikedır..

arkadaşım ben yukarda zaten yazdım serverın lımıtı dolu ise sen o gun +8 basamassın
    eline sağlık bunları biliyordum ve bilmeyenler için öğretici bi topic olmuş..bide şunu söyleyım server ın bi sınırı vardır eğer serverda 100 kişi varsa 10 kişide +7 shard olmasına izin verır (örnek) daha fazla +7 o gün basamassınz veya
    o gun 20 kişi +8md bastı ver server limiti doldu o gun istediğinizi yapın 21ci +8 md yi geçiremessinz

bun bilgileri daha ares server ı açılmadan yanı usko kurulmadan önce myko betada oynamış ve uskoda da işin ehli kişilerden öğrendim bilginize..

vede altunga şunları yazmış

...binary sistemiyle yapılmış bir pc oyununda şans diye bişey olmaz anvilin bir sırası ve serverlerdeki item sayısı ile orantılı olmalıdır...

yani olayı şu yönden düşür! server herkesde +8 shard olmasını isteseydi nasıl +1 shardı +2 ye çok rahat basıyosak +7 yide aynı rahalıkla +8 basabılırdık..

• bende eskıden hıc basmazdım sımdı merak sardım ole basıorum bıll artı7 bıll artı8 warior çitin artı8 md artı6 horn artı8 bastım ama bunlar ıcınde bayya para harcadım
  • paylasım icin saol

upgrade den agzı cok yanmıs biriyim

belki yardımcı olur bu bilgiler
  • ya yok oyle bir sey önden bir sey yakmakla olcak diil o inanmayın
  • Bilgiler spr saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTviEx

bende eskıden hıc basmazdım sımdı merak sardım ole basıorum bıll artı7 bıll artı8 warior çitin artı8 md artı6 horn artı8 bastım ama bunlar ıcınde bayya para harcadım

Niye Hortlatıon 1 yıl önceki topici
  • sonuna alıntıdır yazını koymanı beklerdim bu yazıyı yazın başka bi sitede ve bu sitede başdan sona kadar okudum kendi eserin gibi yazmayıp sölersen sevinirim!
  • 100 defa verildi siz daha neyin davasını yapıyosunuz
  • kardeşim tarihe biraz dikkat edelim lütfen
  • m3 tıklım tıklm dolu iken yaklayık 60 tane +7 mythrill staff yaktım elimde 1 tane +7 small shield vardı bi bastım +8 oldu ardındanda +8 bill bastım anvil şans işi serwerla alakası bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Güzel Ve mantıklı Şeyler Yazmışsın
    Lady_Martha nın Bi topic'i vardı bunu Oraya Yazsaydın keşke İnede saol
    emege Saygı

• madem up da verdiğini alıyosan ( tek başına) saçma geldi up yapmak bana şimdi o zaman anvil kalabalıkken şans mı denicez kısa yoldan köşe olmak için türk usulu
  • emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.