Şimdi Ara

Artık Bende Z-5500'cüyüm!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaslar affan83 kardeşimin de yardımlarıyla 5500 ün daha önce farkedemediğim özelliklerinle tanışmaya başladım her ne kadar daha dvd playerde tam olarak performans yakalayamadımsa da bilgisayarda digital keyfini yaşamaya başladım.yalnız elimdeki bir çok film dts i desteklemiyor destekleyenlerde ise direct ile digital arasında daglar kadar fark var.digitalde ses çok net hiç insanı yormuyor billur gibi net çıkıyor ses bu setin nimetlerinle daha yeni tanışıyorum forumda bu seti şiddetle tavsiye eden arkadaşların ne kadar haklı olduklarını daha iyi anlıyorum...Son olarakAffan 83 kardeşime yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Evet, topic tekrar açıldı..
    @amac22, aradan geçen şu bikaç gün için z5500le ilgili neler ekleyebilirsin? Ne tür farklar gördün?

• @amac22 kardeşim,rica ederim,yararım dokunduysa ne mutlu Setin tekrar hayırlı uğurlu olsun,MSN'de bilgisayara bağlayıp DOLBY DİJİTAL ses alma olayını çözdükte DVD Player hakkında fikrim olmadığından o konuda yardımcı olamadımAncak emin ol DVD Playera da bağlayıp dijital ses olayını çözünce ondan da aynı performansı alıcaksın

• Selam arkadaşlar, ben seti ilk aldığım gün pcye bağlama imkanım olmadığı için DVD playerde denmek zorunda kalmıştım. DVD player markası da packardbell. Dizilimi şöyle gelişi güzel dizmeme rağmen aldığım performans tarif edilemezdi. İlk olarak lotr 2 kule filmini denedim. Kale duvarına koyulan bombanın patlamasıyla 3 dükkan ötedeki adamın gelip yer sarsıntısını hissettinizmi demesi setin mükemmelliğini ortaya çıkardı. Diğer efektler de cabası. Yani @amac22 dostum DVD playerde nasıl performans alamadın aklım almıyor. Muhakkak bir terslik vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

Selam arkadaşlar, ben seti ilk aldığım gün pcye bağlama imkanım olmadığı için DVD playerde denmek zorunda kalmıştım. DVD player markası da packardbell. Dizilimi şöyle gelişi güzel dizmeme rağmen aldığım performans tarif edilemezdi. İlk olarak lotr 2 kule filmini denedim. Kale duvarına koyulan bombanın patlamasıyla 3 dükkan ötedeki adamın gelip yer sarsıntısını hissettinizmi demesi setin mükemmelliğini ortaya çıkardı. Diğer efektler de cabası. Yani @amac22 dostum DVD playerde nasıl performans alamadın aklım almıyor. Muhakkak bir terslik vardır.

"yer sarsıntısını hissettini mi" mi dedi

• quote:

Selam arkadaşlar, ben seti ilk aldığım gün pcye bağlama imkanım olmadığı için DVD playerde denmek zorunda kalmıştım. DVD player markası da packardbell. Dizilimi şöyle gelişi güzel dizmeme rağmen aldığım performans tarif edilemezdi. İlk olarak lotr 2 kule filmini denedim. Kale duvarına koyulan bombanın patlamasıyla 3 dükkan ötedeki adamın gelip yer sarsıntısını hissettinizmi demesi setin mükemmelliğini ortaya çıkardı. Diğer efektler de cabası. Yani @amac22 dostum DVD playerde nasıl performans alamadın aklım almıyor. Muhakkak bir terslik vardır.

Ya ciddi misin arkadaşım? O kadar farketti mi valla? Ses seviyesi ne durumdaydı? Boost'ta mıydı ses?

• Arkadaşlar inanın abartmıyorum, çok ciddiyim. DVD playere coax olarak bağlamıştım. Ses seviyesi de boost 5 teydi. L.O.T.R 2 kule filmndeki kale duvarına konulan bombanın patlama sahnesini bilirsiniz. O sahnede işte ben wooferın yanında duruyordum. Öyle kulağı zorlayacak bi ses çıkmadı ama ayaklarımın altında yerin sarsıntısını hissettim. Dışarıya da o dalga daha da yayılarak gittiğinden daha fazla etkisi olmuştur. Komşunun gelip o cümleyi sarfettikten sonra sizlerin sayesinde çok doğru bir karar vererek bu seti aldığıma bir kez daha sevindim.
  • quote:

Arkadaşlar inanın abartmıyorum, çok ciddiyim. DVD playere coax olarak bağlamıştım. Ses seviyesi de boost 5 teydi. L.O.T.R 2 kule filmndeki kale duvarına konulan bombanın patlama sahnesini bilirsiniz. O sahnede işte ben wooferın yanında duruyordum. Öyle kulağı zorlayacak bi ses çıkmadı ama ayaklarımın altında yerin sarsıntısını hissettim. Dışarıya da o dalga daha da yayılarak gittiğinden daha fazla etkisi olmuştur. Komşunun gelip o cümleyi sarfettikten sonra sizlerin sayesinde çok doğru bir karar vererek bu seti aldığıma bir kez daha sevindim.

wayyy bea şu z-5500 ün yaptıklarına bak ya yaw ben daha boost a getirip bişi yapamadım siz yine ii çıkmışsınız boosta ben acık sesi açsam zaten yan taraftaki dişçi duvarı tekmelemeye balşıyo yaw yok yok en iisi Wolverine kardeş gibi müstakil eve çıkmak başka türlü olmayacak yaw...

• ya bende alcam param yetmiyor yaa bu ne biçim adalet yaa
    ses kartıda en azından bi audigy zs 2 lazım oda 150 milyon

• arkadaşlar bende philips 630 dvd var. arkasında digital çıkış var. şimdi ben bu 5500 ü alsam başka bi parça kullanmadan direk DVD'ime takabilirmiyim.

• evet. z5500 ün dekoderine bağlanabilir. hemde aynanda 6 farklı cihaza bağlanıyor olması lazm z5500 ün. yanlışım varsa düzeltin
  • Tabiki direkt baglarsın optic yada coaxla
  • arkadaşlar 5500 ü alalı 1 hafta oldu bu gün yine meraktan 5200 ü takıp deneyeyim dedim ama inanın radyo çızırtısı gibi geldi bunu 5200 ü aşagılamak için söylemiyorum ama 5500 ün farkını bu seti dinledikçe çok daha iyi anlıyor insan
  • E tabii boost seçeneği bunları yaptırır, ben de boost 7 de dvd izliyorum, hatta dts kodlu filmleri bile. İlk gün komşumuz izlediğim bir dvd deki sahneden dolayı evde silahlı çatışma çıktı sanmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.