Şimdi Ara

Artık Bende Z-5500'cüyüm!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün bende Z-5500 cüler ailesine katıldım kadıköy eksen den son Z-500 ü 747 ytl ye 12 taksit aldım.Daha kuramadım birazdan kurup bu güzelliği tatmak istiyorum aman allahım subwooferi ne kadar kocaman 5200 ün ki yanında çocuk oyucagı gibi kaldı:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amac22 -- 21 Aralık 2005 19:34:04 >

• valla 5200 ün sub ı herhalde 5500 ün uydusundan daha ufak

oooffff oofff düşünüki adana gibi türkiyenin 4. büyük kentinde yaşıyorum ve daha 5500 ü dinleyemedim bile ooofff oofff ama bendeki x530 u düşünüyorumda 5500 ooofffff ooofffff

• @amac22, öncelikle z5500ün hayırlı olsun. Güle güle kullan. Şu an piyasanın en iyi 5.1 dijital setini almış bulunuyorsun. Bu konuda emin olabilirsin..
    Bu arada ekte verdiğin resim gerçekten harika. Ama insanlar burda görsünler diye bence o resmi görüntüleyerek ekle, yani o şekilde düzenleme yap lütfen, o.k.?
    Tekrar hayırlı olsun..
  • ok arkadasım tamamdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@amac22, öncelikle z5500ün hayırlı olsun. Güle güle kullan. Şu an piyasanın en iyi 5.1 dijital setini almış bulunuyorsun. Bu konuda emin olabilirsin..
    Bu arada ekte verdiğin resim gerçekten harika. Ama insanlar burda görsünler diye bence o resmi görüntüleyerek ekle, yani o şekilde düzenleme yap lütfen, o.k.?
    Tekrar hayırlı olsun..

• öyle yapında milleti iyice kıskandırın valla 5200 cüler çok alınır buna söyleyim.....
  • amaç22 dostum hayırlısı olsun,iyi günlerde kullan
  • dostum Z-5500ün uydularla 5200ün subun resmini rica edebilirmiyim bakayım hangisi daha büyük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o akadar da diil emektar 5200 ü bu kadar yerlere süründürmeyelim ama tabiki 5200 ün subu büyük
  • abi bırak allah askına yaw o setin subu kadar kötü bas yapan bir sub daha görmedim ben zooort zooort simdi Z-5500ün sub ilaç gibi gelmiştir sana
  • valla arkadaşım kurcalıyorum audigy 2 value ne kadar hakkının verir bilemiyorum ama bu setin daha tam ayarları yapamadım forumu inceliyorum X-fi paklar ancak bu sistemi diye düşünüyorum eger yardımcı olabirsen su 550o ün ayarları nasıl oluyor sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekcig

valla 5200 ün sub ı herhalde 5500 ün uydusundan daha ufak

oooffff oofff düşünüki adana gibi türkiyenin 4. büyük kentinde yaşıyorum ve daha 5500 ü dinleyemedim bile ooofff oofff ama bendeki x530 u düşünüyorumda 5500 ooofffff ooofffff

ben mersindeyim hızlısistem mağazasında dinledim adanada da hs vardır orda muhakkak vardır dinle ben çok beğendim ama çok güçlü herkez alıp o seti %65-70 de bile dinliyemez kovarlar şikayet ederler ben açtırdım hs de kocaman mağaza deli gibi ses var ben megaworksumu bile açamıyom

bide küçük odada kullanacaksan ben alma derim

• quote:

Orjinalden alıntı: musandia

quote:

Orjinalden alıntı: tekcig

valla 5200 ün sub ı herhalde 5500 ün uydusundan daha ufak

ben mersindeyim hızlısistem mağazasında dinledim adanada da hs vardır orda muhakkak vardır dinle ben çok beğendim ama çok güçlü herkez alıp o seti %65-70 de bile dinliyemez kovarlar şikayet ederler ben açtırdım hs de kocaman mağaza deli gibi ses var ben megaworksumu bile açamıyom

bide küçük odada kullanacaksan ben alma derim

megaworksumu bile açamıom demişin ama megada analog olarak çok güçlü. yani ben x-530 umu bile açamıom desen ok...

• Evet, topic tekrar açıldı..
    @amac22, aradan geçen şu bikaç gün için z5500le ilgili neler ekleyebilirsin? Ne tür farklar gördün?
  • Bass konusunda baya bi fark görecegine inanıyorum
  • Evet arkadaşın dediği bass konusunda epey fark faptı 5200 e göre 5200 ünkü bass diilmiş bunu dinledikten sonra .Yalnız bazı izlenimlerimi aktarmak istiyorum bu forumda Z-5500 öyle anlatan arkadaşlar varki daha önce hiç ses sistemi dinlememişler bu sistemi bence multimedya speaker olarak tartışmak gerek çünkü home theather olarak beklediğim gibi performans göremedim!! Beklediğin neydi diye sorarsanız??bir çok yakınımda AV recevierli 5,1 sistemler dinlemiştim madem 5500 bu kadar iyi bir set adamlar 2-3 milyar verecegine neden bir 5500 almazlar diye düşünmüştüm.Ama dvd playere takınca 5500 ü ,neden o kadar para verdiklerini daha iyi anladım.Bu sistem multimedya sistemleri içinde gördüğüm en iyi ses o bir gerçek.
    Ama insanoğlu herzaman daha iyisini bekliyor bir öncekinden.Sonuç olarak ben bu sistemi dvd playere takıp ev sinema sistemi olarak kullanmak için almıştım ama bilgisayara bağlayacagım çünkü benim beklentilerimi karşılamadı home teathre olarak.Ses çıkışı olarak çok güçlü bir set %50 nin üzerinde küçük mekanlarda dinlenilmesi imkansız gibi gözüküyor.Ben birde digital olayına takıldım normal mp3 , cd audio ve dvd audio dinledim direct ve coaxial bağlantılarla ama bir fark hissedemedim digital ile analog arasında !!digital sadece dvd film izlerkenmi fark edilebiliyor.
    Kartım audigy2 value şimdide X-fi alsam ne kadar fark hissedebilirim diye soruyorum kendime??gözle görülür bir fark yaratırmı? dediğim gibi bu işin sonu yok!!!!!!
    Son olarak küçük odalarda yaşayan bilgisayar kullanıcıları için bu sistem çok fazla o kadar para verip yüksek seste müzik dinleyemedikten sonra bu sistemi almak mantıksızlık bence!!
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Evet, topic tekrar açıldı..
    @amac22, aradan geçen şu bikaç gün için z5500le ilgili neler ekleyebilirsin? Ne tür farklar gördün?

• @amac22 kardeş,acaba konumlandırmada mı bir problem oldu,ben epey bahsetmiştim bundan,50 metrekaerlik salona kurup film izledim mest oldum,ama neyden sonra,ben kuzenin Technics amfi+2 adet SONY MFC-450 kolon + 1center+2 rear Technics olmak üzereepey film izledik,wooferda Panasonic SB-WA 110 idi,ama benim salonda Z-5500 ile izleyince kuzende mest oldu,ama şu var,elbet ASLA 2,5-3 milyarlık sistem gibi olmaz,olursa saçma olur ama acaba DVD Playerınla ilgilimi bir sorun yada uyuşmazlık oldu acaba? Mesela ben sesin keskin böyle ÇİİUVVVVVV diye kurşun seslerinin çıkmasına çok dikkat ederim vs...Hepsine bayıldım,şahsen ben bu kadar beklemiyordum,hele o wooferın koca alanı komple doldurması ve basın nerden geldiğini anlayamamak muhşemdi Ama tabii hep derim,bu zevk meselesi,ama şu var,bende Hi-Fi kuracağım yakın zamanda,ama Z-5500'ün sesine öyle alışmışım ki,arada fark yaratabilmek için EN AZ 2,5-3 milyar harcamam gerekiyor,daha alt sistemleri dinlediğimde sesler kesmiyor resmen,o yüzden Z-5500'ün bu performansı bana ekstra masraf çıkarıyor ve sistem beğenemiyorum artık kolay kolay,kocaman JBL kolonlar dışında Hoşçakal,boş kutu hakkındaki yardımın için de ayrıca tekrar çok teşekkür ederim @amac22 kardeş

• @amac22 arkadaş DVD nin markasını merak ettim. Lütfen yazarmısın.
  • @amac22 dostum ben audigy 2 zs den X-Fi Xtreme Music e gectim baya hissedilir derecede fark oldu sen bi de audigy 2 valueden geciceksin ondan dolayı baya fark olur diyorum bir de ben de dvd playerin markasını merak ettim ben Philips 720SA ya bagladım ses gayet tatmin ediciydi
  • arkadasım belki konumlandırma,ayarlama ve film kayıt kalitelerinden de kaynaklanıyor olabilir orginal thx testekli bir kaç film bulabilirsem test yapmam daha saglıklı olabilir.dvd markam SONY NS 590P 96 khz ses çıkısı optik ve coaxial çıkışları mevcut dts ve prologicII destekliyor..dediğim gibi belki aynı dvd yi bilgisayardaki audigy 2 valueden dinlediğim zaman sanki daha kaliteli ses geliyormuş hissine kapıldım.63 dolarlık bir kart nasıl olurda 250 usd lik dvd playerden daha iyi ses çıkarır hala anlamış diilim..orası ayrı bir muamma???
    quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

@amac22 dostum ben audigy 2 zs den X-Fi Xtreme Music e gectim baya hissedilir derecede fark oldu sen bi de audigy 2 valueden geciceksin ondan dolayı baya fark olur diyorum bir de ben de dvd playerin markasını merak ettim ben Philips 720SA ya bagladım ses gayet tatmin ediciydi

• amac nekadardoğru sözler etmişsin yukarki yazılarında bende megawörks var 3.kademeyi geçemedim film izlerken daha 4 e aldımmı içerden sesi kıs ev yıkılıyor diye ihtar geliyor x-fi de eminim daha kaliteli olacakdır ses hatta sana söyle bir şey söyliğim git vatandan al x-fi dene beğenmezsen geri götür kutusuna ıvır zıvırına dikkat et zarar verme geri alıyorlar sana fiş veriyolar 1 sene içinde kullanabiliyon o fişi. denemekde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavzi -- 25 Aralık 2005 12:15:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.