Şimdi Ara

Artık BF3 oynayamıyorum Yardım!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ferrari

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

oyunda hile yok artı bf4den iyi

Nasıl yok? Az önce 3-4 kişiyi raporladım sırf aımbot yüzünden.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/84417715/363458938/

WizKhalifaZone 144-11

Bu adama oyunda etmediğimiz küfür kalmadı oyunun sonunda rapor edecez dedik. Adam daha 28 tane hesabım var diyor.

Suç bu adamda değil gerçekten değil. Suç Battlefield 3'ü bir ara bedava yapan Origin ve EA Games'de. Yok madem bedava yapacaksın oyunu güncelle mevcut açıkları kapat. Oyunda şu halinde bile ciddi açıklar var.

EA Games ve DICE'e defalarca mail attım rapor gönderdim bu açıklar ile ilgili ama ilgilenen yok. Adamın yapacağı en fazla 500-600 MB en fazla 1GB boyuntunda bir güncelleme bu iş bu kadar mı zor anlamıyorum ki.

28 hesap mı Vay anasını komedi la...

Güncelleme yayınlama hakkında da işlerine gelmiyor hocam.Uğraşmıyorlar.Zaten oyunu bedava yapmalarından gözden çıkardıklarını anlamamız lazımdı....

• _ULTRON_ _ kullanıcısına yanıt
    Zaten Battlefield 3'ü bedava yaptıkları gün acayip sinirlendim. Böyle olacağıda belliydi.

Hileciler bu aralar büyük haritalarda çıkmıyor. Bir Canals TDM yapayım dedim G17 ile 100 kill alan mı dersin alayı TDM oynuyor.
  • Abi yok ben resmen ölmüşüm ya ölmüşüm benim yeteneklere reset atmışlar bildiğin ya az önce 2 kişi öldürdüm 7 kere öldüm abi ne oluyor allah aşkına anlamıyorum ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• KaRaHaN96 K kullanıcısına yanıt
    bence acemisin biz oynadık öyle birşey gelmedi başımıza
  • quote:

bence acemisin biz oynadık öyle birşey gelmedi başımıza

Ben normalde FPS'de çok iyiyimdir en iyi alanımdır hatta arkadaşlar da bilir ama bu aralar böyle durumlar meydana geliyor anlamadığım bir şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 13 Mart 2015; 15:33:30 >
    coddan geçmişsen olabilir bf3 ve bf4 ayrı bir fps dir
  • quote:

coddan geçmişsen olabilir bf3 ve bf4 ayrı bir fps dir

Sanırım o yüzden oldu ama ben oyun ilk bedava olduğu zamanlarda kesinlikle daha iyi oynuyordum bunu söyleyebilirim.
    ozaman noob dolu olabilir sonra oynayamayınca bırakan çok oldu .bende bu ara girmiyorum arkadaşlarım oynuyor ama izliyorum onları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.