Şimdi Ara

Artık BF3 oynayamıyorum Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler son zamanlarda çok kötü oynuyorum artık neredeyse hiç oynayamıyorum yani gelen vuruyor geçen vuruyor.Oyundan da soğudum iyice hiç oynayamıyorum ya kimseyi vuramıyorum geçen sene bu kadar değildi + adamlar vurunca ekran bulanıklaşıyor bu sadece ben de mi var??? hİÇBİRŞEY GÖREMİYORUM.DOLAYISIYLA ÖLÜYORUM SPAWN OL ÖL SPAWN OL ÖL OYUN BÖYLE GEÇİYOR İYİCE SIKILDIM ARTIK SİLİM Mİ OYUNU NE YAPİM YA HİÇ ZEVK ALMIORUM YA

• Bu kadar sinir olmana gerek yok hacı sil gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicfingers

Bu kadar sinir olmana gerek yok hacı sil gitsin

Ya hocam gittim premium aldım gaming mouse falan aldım özel ama yok oynanmıyor hangi oyuna girsem kaybediyoruz takımca adamlar base'e dayanmış çoğu oyun böyle geçiyor.Yani bıktım artık kaybetmekten vurulmaktan 25 seviyeyim silahlar da çok mok ama yok oynayamıyorum niyeyse
  • BF3'te hile dolu bu yüzden normaldir.
  • Bugün girdiğim BÜTÜN takımlar kaybetti.SAATLERCE OYNADIM OYNADIĞIM HER MAÇTA KAYBETTİK.HER OYUNDA ÖLÜM ORANI ÖLDÜRMENİN KATLARI ŞEKLİNDEYDİ.ABİ KENDİMİ ÖLDÜRECEM ARTIK SIKINTI NE NE OLUYOR YA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• _ULTRON_ _ kullanıcısına yanıt
    Oyunda acemisin galiba, sen en iyisi team death match serverlerinde takıl ve dar haritalarda oyna. Önemli olan oyundaki mause kullanma reflekslerinin iyi ve hızlı olması lazım. Yani tetiğe kim önce basarsa o öldürür misali hızlı olmalısın
  • BF3'den BF4'e geçtiğim zaman aynı durumla karşı karşıyaydım. K/D yerlerde sürüyordu. 1000 kill 1000 death falandı ama yılmadım. Deli gibi oynadım. Sonra paçayı düzelttim. K/D 1,6 yine idare eder. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

BF3'den BF4'e geçtiğim zaman aynı durumla karşı karşıyaydım. K/D yerlerde sürüyordu. 1000 kill 1000 death falandı ama yılmadım. Deli gibi oynadım. Sonra paçayı düzelttim. K/D 1,6 yine idare eder. :)

Ben geçen yaz bedava olduğunda almıştım oyunu.Valla hocam bf3'ün mekanikleri bir garip yani ben anlamadım.Hani isabet almasanız da mermiler yakınınıza geldiği zaman ekran otomatikman bulanıklaşıyor.Ben de birşey göremiyorum doğal olarak.Çok saçma bir şey yani.Onun dışında birini ondan önce ben görüyorum sıkıyorum ama isabet almıyor adam,ben sıktıktan belli bir süre sonra isabet alıyor.Ondan sonra canım %100 iken taaa adamla aramda dağlar kadar olmasına rağmen pompalı ile 2 mermiyle ölüyorum.Ben anlamıyorum yani nasıl bir mantık var oyunda.Hasar alırken de öyle bir hasar alıyorum ki adama karşılık veremiyorum karakter çok sarsılıyor.kısaca oynanmıyor oyun!!!!

Öncelikle grafik ayarlarından motion blur'u kapatın. Haraket bulanıklılığı onun yüzünden olur. Karşı taraf ateş edince hafif bir kararma ekranda olur. Nişan almak zorlaşır. Bu oyun gereği öyle olması gerekmektedir. Ondan sonra gölge efektleri var. HBAO+, SSAO gibi bunları kapatın. Görüşünüz biraz olsun açılır. Refleksleriniz ve nişan alma kabileyetiniz oynadıkça gelişir. Sizi hemen öldüren adamlar kaç saatini bu oyuna harcamıştır. Haa şayet yeteneğiniz yoksa fps tarzı oyunları bırakmaktan başka şansınız yok. Hangi tarz oyunlara yeteneğiniz varsa o oyunlara yönelebilirsiniz. Mesela MMORPG tarzı oyunlara yeteneğiniz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Öncelikle grafik ayarlarından motion blur'u kapatın. Haraket bulanıklılığı onun yüzünden olur. Karşı taraf ateş edince hafif bir kararma ekranda olur. Nişan almak zorlaşır. Bu oyun gereği öyle olması gerekmektedir. Ondan sonra gölge efektleri var. HBAO+, SSAO gibi bunları kapatın. Görüşünüz biraz olsun açılır. Refleksleriniz ve nişan alma kabileyetiniz oynadıkça gelişir. Sizi hemen öldüren adamlar kaç saatini bu oyuna harcamıştır. Haa şayet yeteneğiniz yoksa fps tarzı oyunları bırakmaktan başka şansınız yok. Hangi tarz oyunlara yeteneğiniz varsa o oyunlara yönelebilirsiniz. Mesela MMORPG tarzı oyunlara yeteneğiniz olabilir.

Dediğiniz ayarlar bende kapalı zaten ama nedense etrafıma mermi yağdığında otomatikman ekran bulanıklaşıyor anlamadığım bir şekilde.FPS'de yetenekliydim ama bu aralar hiç oynayamaz oldum.Ama yine de oynamaya devam edelim bakalım.Ancak çok uzak mesafelerden beni 1-2 mermiyle üstelik pompalıyla beni öldürenin hile kullandığını düşünmekten başka seçenek göremiyorum ben maalesef....

• O bulaniklaşma suspression denilen bi şey. Yanınızdan mermi geçince ekran bulaniklasir ve mermileriniz saçma sapan gitmeye başlar. Sizde karşıya o etkiyi çokça vermek istiyorsanız lmg, snioer kullanın o silahların suspression etkileri daha yüksek. Ayrıca bu kadar sinirlenmeye gerek yok, girin conqueste alin bi tank keyfinize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynamaktan zevk alıyorum sadece. Adam falan da vuramadım hiç :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda hile yok artı bf4den iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

oyunda hile yok artı bf4den iyi

Yapma hocam o kadar denk geldim ya!
    bende okadar oynuyorum arkadaşımda oynuyor nedense bir kere geldim?? senin oynadıgın serverlar kötü ozaman
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    bencede arkadaş acemi zaten forum donanımada yeni kaydolmuş galiba
  • quote:

bencede arkadaş acemi zaten forum donanımada yeni kaydolmuş galiba

Kaç yaşındasın sen???
  • quote:

Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Güldürdün

? Ikisinide oynadim bf3 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl yok? Az önce 3-4 kişiyi raporladım sırf aımbot yüzünden.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/84417715/363458938/

WizKhalifaZone 144-11

Bu adama oyunda etmediğimiz küfür kalmadı oyunun sonunda rapor edecez dedik. Adam daha 28 tane hesabım var diyor.

Suç bu adamda değil gerçekten değil. Suç Battlefield 3'ü bir ara bedava yapan Origin ve EA Games'de. Yok madem bedava yapacaksın oyunu güncelle mevcut açıkları kapat. Oyunda şu halinde bile ciddi açıklar var.

EA Games ve DICE'e defalarca mail attım rapor gönderdim bu açıklar ile ilgili ama ilgilenen yok. Adamın yapacağı 500-600 MB en fazla 1GB boyuntunda bir güncelleme bu iş bu kadar mı zor anlamıyorum ki.

Edit: Size bir örnek vereyim. Operation Firestorm'da US Base'de pistin bittiği yerin sonuna adamın biri Tunguskayı çekiyor + Aımbot var. Sonra oradan geleni geçeni tarıyor göz açtırmıyor. Bu olayı önlemek için ya pistin bittiği yere tepe yapacaksın yada bu düşmanın gelmemesi gereken alını büyüteceksin bunu bile yapmaya üşeniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 11 Mart 2015; 16:50:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.