Şimdi Ara

Artık bir vejetaryenim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu saatten sonra vejetaryen olmaya karar verdim. Bu önemli anımı siz değerli donanım haber üyeleri ile paylaşmak istedim. Eğer isterseniz sizde benimle birlikte başlayabilirsiniz. Böylece birbirimize destek olabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Bu mesaj silindi.
    Bende şu ana kadar tarafsızdım bu konuda isteyen istediğini yer diyordum ama artık et yememeye karar verdim. Çünkü yediğim zaman beni sebzeler kadar tatmin etmiyor. Bugün yediğim yemekten sonra farkettim :)

@ersan145
  • etsiz hayat mi geçer, otçul hayvanlar gibi kuskuru mu kalıcaksın ?
  • Avrat kılıklı seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Avrat kılıklı seni
    Forum tarihindeki en saçma mesaj sıralamasında ilk 10 a girer. Tebrikler !

@iPuma

Kuskuru kalmam herhalde :) Bu zamana kadar et yedikte ne oldu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RvReneth -- 5 Şubat 2014; 3:44:52 >
  • Mangal yapacam bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Mangal yapacam bugün
    Afiyet olsun hocam. Bende ıspanak falan yerim artık

@Simo Hayha
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvReneth

Afiyet olsun hocam. Bende ıspanak falan yerim artık

@Simo Hayha
     Artık bir vejetaryenim
  • Etin ne zararını gördünüz hocam :) meyve sebzeler herzaman yenilmeli tabide etsizde olmaz arada bir yemek iyi olur.
  • Etçil hayvan.T Rex
    Otçul hayvan. Kuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso1975

Etçil hayvan.T Rex
    Otçul hayvan. Kuzu
    etin zararını biz görmüyoruz zaten
    @fatihgaucho
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Artık bir vejetaryenim

ulan diyetteyim bu ne lan eridim yeminle böyle sıcak yağlı ekmeği atıcan ağzına sonra o etleri çatala geçircen atacan ağza çiğniyecen yavaş yavaş sonra buz gibi pepsiyi içecen ohhhhhhhhh
  • Klasik ergen tribi. İlla birşey olacaksınız dimi ya vejetaryen yada sonunda "ist" ile biten herhangi bişey. Kendiniz olun biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Klasik ergen tribi. İlla birşey olacaksınız dimi ya vejetaryen yada sonunda "ist" ile biten herhangi bişey. Kendiniz olun biraz.

Sonu ''ist'' ile biten mi
  • quote:

Klasik ergen tribi. İlla birşey olacaksınız dimi ya vejetaryen yada sonunda "ist" ile biten herhangi bişey. Kendiniz olun biraz.

Kararı veren kişiyi tanımadan, tanımayı geçtim hayatınızda bir kere bile o kişiyle konuşmadan nasıl böyle bir karara varabiliyorsunuz? İnsanları yargılamaktan vazgeçin artık
  • RvReneth kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • sebep nedir peki hocam sadece sağlıklı olmak adına mı?

bir adanalı olarak kınıyorum sizi
  • quote:

oooo manyak laf manyak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

quote:

oooo manyak laf manyak

Alıntıları Göster
    insan hayatını neden kısıtlar anlamam.insanda hayvandan et yemesinde doğal olarak sakınca yoktur.kendinizi kısıtlamayın böyle şeylere hayatınızı yaşayın
  • quote:

İlla Müslüman milliyetçi et seven bir birey olmak lazim degil mi? Kendi dusuncemize yatan seyleri yapinca onlara inaninca vejeteryan ateist deist agnostik vegan olunca ergen tribi oluyoruz dimi. Haklisin ayakta alkislayalim seni.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.