|
Bildirim
|
elini makatına sokup temizliyorsun bide klozet çok pis diyorsun yawwwwww Xd
|
Sende bi temizlik hastalığı var hocam. 1 yıl klozetsiz evde oturduk evden nefret ettik. Hamileler yaşlılar kilolu insanlar için klozet gerçekten çok lazım oluyor
Ben şahsen zayıf bi şey olmama rağmen çok zorlandım tuvalete girmek istemiyordum resmen :d |
Alaturka tuvalet kullanma talimatı:
Yönünü ayarla Çömel Ikın Bırak düşsün Gerekli temizliği yap Çık Bilimsel olarak en sağlıklı dışkılama alaturka tuvalette olur. Araştırın. |
Evdeki klozet neyse de, halka açık yerlerde büyük sıkıntı.
|
Ben de alaturkacıyım çünkü ne kadar az temas o kadar iyi, sadece ayakların değiyor işini görüp çıkıyorsun.
Tatilde bulunduğumuz evde klozet vardı baya iğreniyordum kullanırken, çok daha pis geliyor her tarafım değiyor vs. |
Konu sahibinin açtığı konunun altına imzamı atarım.Kesinlikle ve kesinlikle bize medeniyet ve modernlik diye sundukları şey pislikten başka birşey değil.Yaşlı ve hastalar için kullanılması faydalı ama toplumun epey bir kesimin benimsemediği birşeyi neden herkesin kullanması gerekmiş gibi insanlara dayatıyorsunuz.Hastanelerde,otellerde,otogarlarda,avm'lerde,hava alanlarında vs insanların toplu kullandığı yerlerde isteyene de istemeyene de bu tuvaleti zorla dayatıyorlar.Ulan vicdansızlar madem yeni tipi tersih edenler olduğu için bu tuvaleti koyuyorsunuz eski tip tuvalette alışanlar için en azından bir tane de eski tip tuvalet koyun yanına.İnanın tatil dönüşünde evime döndüğümde eski tip tuvaletimin ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorum.Adamlar da işini biliyor tabi koy yeni tip tuvaleti ondan sonra ne paspas çek ne temizlik yap.Ondan sonra millet b..kuyla nasıl debeleniyorsa debelensin.Konu içinde birisi de çıkıp demiş ki ''kendi bokunu elinle yıkıyorsun da klozete pis diyorsun''demiş.Zaten sorun kendi bokuna elimizi vurmak değil başkasının bokuyla işeğiyle haşir neşir olmak.Girdiğin tuvalet senden önceki adam yanlışlıkla kenarına işemiş mi başka birşey mi yapmış belli değil.Gelip üstüne oturuyorsun.Burda hiç boşuna itiraz etmesinler yeni tip tuvaletin olduğu yerlerde bir tane eski tip varsa herkes eski tuvalete giriyor.
|
bizim şef ayaklarıyla basıp yapıyor ne zaman su dökmeye girsem klozette ayakkabı izleri işin garibi diğer tarafta normal türk işi de var ama adam gidiyor klozete ayakta sıçıyor allah belasını versin ne cins adamlar var ya hayattan soğutuyorlar adamı
|
Nolmus masrafa sesini duyuyolarsa ? Onlar seni sicmiyo mu biliyodu ?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 7 Eylül 2017; 11:33:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 8 Eylül 2017; 9:18:9 > |
|
|
|