Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
4
Favori
33.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evdeki ekmek tablasında klozet yüzeyinden daha fazla dışkı bakterisi olduğundan da haberin yoktur heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bırcok evde hem banyoda klozet hem normal tuvalet oluyor alaturka dedıgımızden o evlere tasın
  • kıçımın değdiği oturağa tuvalet kağıdı serer öyle otururum.. o zaman iğrenmezsin..

hijyen açısından alafranganın alternatifi yoktur.

alaturka stil pisliktir..
    kıçına sürünen boku sadece peçeteyle silemezsin..silsen bile tam temiz olmaz.
    kolonyalı mendil kıçı tahriş eder..uzun süre kullanımı anal kansere kadar giden tahrişlere neden olur..

suyla yıkamak için ellemen gerekir o da pislik .. elin tam temizlenmez sabunla yıkasan bile..bok kokar.. ayrıca bakteri bulaşır..çeşitli hastalıklara neden olur..

haaa bunu derken avrupalı bizden daha mı temiz.. aksine...onların klozetinde taharet musluğu yok..yıkamıyolar yani..onlar bizden pis

vel hasılı kelam en temizi türk usulü klozetlerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxDentist -- 8 Eylül 2017; 16:44:51 >
  • en iyisi alaturka kanki ya

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 8 Eylül 2017; 17:5:25 >
  • Böbreklerinden hasta olan biri olarak klozetten alaturkaya geçtiğimden beri rahatım. Ne iltihabım kaldı ne bişeyim. Soran olursa da doktorum sadece bol bol su içmemi ve ''poop like a pro'' konulu videolarda anlatıldığı gibi tuvalete gitmem gerektiğini söylemişti. Videolara baktım aha bizim alaturka oturuşu. Yani sağlık açısından elinizi temiz tuttuğunuz sürece bence bir sakıncası yok.
  • Haklisin ben de sevmiyorum kizilay da bir gun sikistim iyice buyuk tuvaletim geldi avm yi gezdim dolastim butun katlara baktim bir tane alaturka tuvalet bulamadim. Ardindan burger a girdim orda da yoktu. Dedim en iyisi camiye mescide gideyim orda bulurum indim metro altina verdim 1.5 lirayi doya doya mictim cok guzel rahatlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tuvalet alaturkadır

• Evde alaturka iş yerinde klozet var iş yerinde resmen ezziyet oluyor klozet konfor bakımından rahat olabilir ama mikrop bakteri yuvası iğrençç bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North10293 -- 8 Eylül 2017; 17:42:25 >
  • Klozet kullanılmaya başlandıktan sonra bel rahatsızlıkları ortaya çıkmaya başladı asıl sağlıklı olan eski tip çömelerek yapılan alaturka

• Temiz kullanımda klozet daha hijyenik.

• Hayır bi kere münasip organ tam açılmıyor klozette.

• Dediklerinde sonuna kadar haklısın bide çoğu plaza yerlerindeki ofislerde hep alafranga oluyor
  • Huylandırdın beni yine ne güzel alışmıştım umursamadan oturmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 8 Eylül 2017; 19:21:56 >
  • Alaturka en iyisi,

Tabi ev ve aile kültürü , temizlik ( hijyen ) şart.

Banyo da klozet ve alaturka farklı bir tuvalet de var. İkisi arasında komple kapalı lavabo-dolap olan makul bir bölme de var. 3 kapılı ve birbirinden bağımsız geniş.

En önemli şey aile eğitimi , temizlik ve hijyen.

Konu mantıklı ve sıkıntı iyi anlatılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

Temiz kullanımda klozet daha hijyenik.

Ev ? İş ? Avm ? Kamusal alanlar ?

• aynen ve mmalesef çoğu avmde kafe de alaturka yok hep klozet

• Alaturka tuvalete laf atıp , o ellerle yemek yiyip, millet ile tokalaşıyorsunuz diyenler için :

İstinca ve istibrada temizlik hep sol el ile yapılır. Hadîs-i şerîf'te,

" "Hiç biriniz küçük abdest bozarken erkeklik uzvunu kesinlikle sağ eliyle tutmasın, sağ eliyle silinmesin, bir şey içerken kabın içine solumasın!" (Buhârî, Vudû 19)

• Alaturka tuvalet daha sağlıklı zaten.

Modern tuvaletlerin icadından sonra, apandisit, hemoroid ve kabızlık miktarlarında artış görülmüştür.

İlla da Klozete yapcam diyorsanız da, ayaklarınızın altına bir tabure koyup çömelme pozisyonu alın.
  • evde oturaklı klozet dışarda alaturka tuvalet tercihim ama alaturka çok meşakatli temizlik konusunda yer çekimine karşı su dökmeye çalışıyoruz alaturkada toto yukarda su aşada bir şekilde suyun yukarı çıkıp totoyu pantolonu ve donu ıslatmadan temizlemesi lazım sıkıntı yani ben genelde alaturkada alt kısmı komple çıkartır bir yere asarım öyle hallederim işimi
  • Yazıların bir kısmını okudum. 2017 yılında genç nesillerimiz hala çıplak eliyle, dışkılı mabadını yıkamanın normal olduğunu düşünüyor. İnsan bunun üstüne daha ne diyebilir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.