Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
4
Favori
33.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nabalım öte beriye mi zıçalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kardeşim sana sıfırdan tuvalet eğitimi vermek lazım kedi kumuyla felan.
    o klozet kapağını kaldırıyorsun bir kere işerken.
    yanında ıslak mendil bulundur klozeti sil , taharet konusu ise başka bir bomba nasıl pislikten ölmüyorsun ? o nasıl bir anlatım.Sen en iyisi poşete sıç camdan aşağı at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Eylül 2017; 13:30:5 >
  • Alaturka tuvalet zaman kazandirir tuvalette oturamiyorsunuz yapip gidiyorsunuz

• Bu ne lan risale gibi birincisi, ikincisi, üçüncüsü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum özellikle okul yurt gibi toplu kullanım alanlarında hangi mantıklı klozet yapıyorlar anlamıyorum.

• alaturkada bagirsakta ne var ne yok cikiyo diye biliyorum,alafrangada biraz kaliyomuş bagirsaklarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 7 Eylül 2017; 14:47:52 >
  • adam issiz gibi tum sorunlari yazmis yahu

• 1- Evet hijyeniklik konusunda eksisi olabilir, ben de birisi hemen çıktıktan sonra giremiyorum en az 15 dk havalanacak. Hijyenik olmasını istiyorsan oturacağın yeri ıslak mendil ile silebilirsin.

2- Kardeş erekte haldeyken bir zahmet s.çma zaten Ha normal haldeyken de sığmıyorsa ben selam dururum öyle ç.ke

3- Ses yapıyorsa ve su sıçratıyorsa işe başlamadan önce bir parça tuvalet kağıdı atarsın moku onun üzerine bırakırsın. Bu kadar basit bir şeyi nasıl düşünemiyorsunuz arkadaş anlamıyorum.

4- Kakan cıvıksa alaturka tuvalette de temizlemesi sorun oluyor. Hele o tuvalet kapağının kenalarını temizlerken fırça takıldığı için etrafa pislik sıçratabiliyor. Alafrangada fırçayı geri yerine koyarken damlıyorsa kapağı komple açıp öyle temizlersin arkadaş bu kadar basit.

5- Kardeş klozetlerde taharet musluğu ayarlı olur. Onu tam ortaya ve biraz yukarıya ayarladın mı zaten isabet etmemesi mümkün değil. Biraz da poponu hareket ettirerek denk getirebilirsin. Temizlemek için elini sokmana filan gerek yok. Suyla iyice temizledikten sonra tuvalet kağıdıyla kuruladın mı iş tamamdır.

6- Alaturkada maşrapaya su doldururken daha çok ses çıktığına eminim. Hatta o plastiğe şarrrr diye su değme sesini tüm ev duyuyor.

Bunların dışında alaturka tuvaletin oturuş pozisyonu dolayısıyla çok daha sağlıklı olduğunu da söylemek gerek. Hakkını yemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 7 Eylül 2017; 15:5:27 >

• Alaturka en iyisi

• Bende 2017 senesinde hâlâ eski tip tuvalet kullananları, klozet sistemi olmayan işletmeleri garipsiyorum.

• Makatın değil bacakların değiyor klozete

• Suprémacy kullanıcısına yanıt
    Maşrapayı hafif yan yatırırsanız ses sorunu çözülecektir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

Hayatimda hic alaturka tuvalete yapmadim ciddiyim nasil kullanildigini bile bilmiyorum klozet candir.

Alaturka tuvalet kullanma talimatı:
    Yönünü ayarla
    Çömel
    Ikın
    Bırak düşsün
    Gerekli temizliği yap
    Çık

Bilimsel olarak en sağlıklı dışkılama alaturka tuvalette olur. Araştırın.
  • katılıyorum
  • Sağlık sorunu olmayana kadar alaturka devam. Klozetten bende çok tiksiniyorum , hele umumi yerlerde :(
  • ben evde bile klozete oturmadan önce duşla klozeti yıkıyorum sonra peşeteyle kurulayıp öyle oturuyorum. Bazen spreyle yıkıyorum 10 sn de temızlıyormuş güya onlardan sıkıyorum sonra duşla yıkıyorum. Evde yaşlı akrabam var misafir bizde, o yaşlı ve kilolu olduğu için bazen klozeti kirli bırakıyor bende iğrenıyorum. En iyisi eski yerden olab tuvaletler ama onlarda rahat değil diye tercih edilmiyor . Hem sağlığa da faydalıymış onlar, daha iyi tuvalete çıkıyorsun.

• Yeni bir tuvalet konusu ?
  • çıkalımmı kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sir klozet var diye 4 gun sicmamisligim var abartmiyorum, yemek az yiyip su icmezdim sirf klozete gitmemek icin, en son dayanamadim, bahceye gece ciktim yaptim yapraklarla temizledim makati

• alaturka kullananlarla fetöcüler arasında bir fark göremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.