Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
4
Favori
33.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm sizin evdeki klozetler temizlenmiyor heralde çok pis hijyenik değil falan dediğinize göre

Şakası bir yana aslında eve hem boşaltım hem de hijyen açısından alaturka daha önde. Fakat şöyle de birşey var mesela benim dizlerimde doğuştan sıkıntı var çömelemiyorum. Küçükken evimizde alaturka tuvalet varken de çömelemiyodum dizlerimi kırabildiğim kadar kırıp yarı ayakta yapıyodum mesela benim için muhteşem sıkıntı ve çileydi. Sonra klozetli eve geçince müthiş rahatlamıştım çünkü tuvalrtimi falan tutuyodum canım yandığı için gitmek istemiyordum alaturka varken. He çömelebiliyor olsaydım evde bi kloxet bi alaturka olsun isterdim iki tuvalette farklı farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim şef ayaklarıyla basıp yapıyor ne zaman su dökmeye girsem klozette ayakkabı izleri işin garibi diğer tarafta normal türk işi de var ama adam gidiyor klozete ayakta sıçıyor allah belasını versin ne cins adamlar var ya hayattan soğutuyorlar adamı
  • Hocam şimdi klozet var klozet var.

Kaliteli klozetleri kimseye yedirmem!

1. Bizim evdeki klozet 20 senelik klozet, benden başka kullanan yok, ve tam olması gerektiği gibi her şeyi; yani yeni tasarım klozetleri kullanırken tasarımcılarına ana avrat bacı düz gidiyorum.

2. Klozet tasarımı çok önemli, bazı klozet tasarımları berbat olabiliyor, yani deliği tutturmanız çok zor olabiliyor, geri zekalı hangi mühendis tasarladıysa mıçmak eziyete dönüyor resmen!

3. Klozette kullanılan malzeme, bazıları bizim evdeki gibi kaliteli mazlemeden üretilmiş ve oturduğun yer sana rahatsızlık vermiyor, ama yenilerinde bakıyorsun oturduğun yer eğiliyor bükülüyor, üst yüzeyi aşınmış popoyla arasında sürtünme kuvveti düşün olduğundan tutunamıyorsun vs vs...

Yani işin özü; önemli olan klozet değil klozetin tasarımıdır.
    Henüz hayatımda hiç klozet almadım ama alırsam kesinlikle en kalitelisinden tasarımı en güzelinden alıcam(görünüş tasarımı değil işlevsellik), nasıl olsa mıçıp geçiyorsun diye bakmıyorum ben olaya, ne kadar rahat yapabilirsem o kadar az zaman harcıyorum o ortamda...

• Bir tarafını parmaklamaya meraklı ne kadar da insan varmış memlekette. Yahu bi de elinizi sabunlasanız bari.

• Yap tasarımını kardeş bizde ona edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SanırSam bunLarı bastonLa veya tekerLekLi sandalye ile dolaşanları düşünMEDen yazmışsın.

Ben bastonla yürüyen biriyim, klozet değilde halk arasında heLa taşı veya aLaturka tuvalet diye bilinen çömelerek tuvaletini yaptığın tuvaletleri kullanmakta zorluk çekiyorum.

Çünkü eğilirken bir dert..

Birde uzun süre çömelmiş durumda kalınca ayaklarım uyuştuğu için ayağa kalkmakta zorlanıyorum..

Hele birde makat temizliği için takılan musluk kullandığın elin ters tarafındaysa o bile sıkıntılı..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes kimse sana zorla klozet kullandırtmıyor, sen alaturka kullanıp elinle makatını avuçlayıp temizleyebilirsin, daha sonra o ellerinle bir güzel yemek yiyebilirsin. kokulu kokulu.

• Katiliyorum.

+ basur yapmasi,

+ her ihtiyac sonrasi agir temizlik gerektirmesi (agir koku kolay kolay gitmiyor)

Avm, sokakta vs mescidlerin wclerine gidin adam akilli yaparsiniz.

• Ayip ya, birde hergün avrupaya amerikaya gidecegiz orada hersey daha iyi diye konular aciyorsunuz.

Alaturka tuvalet çomar style dir, avrupada alaturka tuvalet bulamazsiniz, alaturka tuvalet arayanlar türkiyede kalsinlar.

Almanlar daha bugüne kadar türkiyeden gelenleri anlatiyorlar, tuvaletleri kullanmaya bilmedikleri icin klozetlerin üstüne cikiyorlarmis, bacak kollari kirilanmi arasiniz, tuvlet tasini kiranmi ararsiniz, hepsi olan seyler.

Alaturka tuvalet kadar pislik yok, ne rahat iseyebilirsiniz ne de adam gibi micarsiniz.
  • alafranga tuvalate girtiğimde önden sifonu çekerim. klosetin yanlarına tuvalet kagıdı serip oyle otururum ancak alaturka gibis var mı yahu
  • Yıllardır g*tümüzü yırttık. Bas bas bağırdık forumun diğer alakalı başlıklarında. Alaturka candır. Ama gel gör ki Asya hariç nerdeyse tüm dünya klozet kültürünü kendine şiar edinmiş. Avrupa'ya alaturka kültürünü getirmek oradaki vatandaşların ve sonra bizlerin görevi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Üçüncü şikayetin sorununu ben çözdüm işini yapmadan önce tuvalet kağıdı vs. bir şeyi klozetin deliğine koyuyorsun ve sıçramıyor.

Tuvalet kağıdı kanalizasyonu tıkar. O yüzden tuvaletlerde uçak çöp kutuları olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bok suya düşünce sıçramasın istiyorsan 2 parça tuvalet kağıdı koparıp at deliğe sıçmadan önce. Bunu akıl eden sadece ben miyim?

edit: değilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawkbjk -- 9 Eylül 2017; 14:2:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspectum

Yazıların bir kısmını okudum. 2017 yılında genç nesillerimiz hala çıplak eliyle, dışkılı mabadını yıkamanın normal olduğunu düşünüyor. İnsan bunun üstüne daha ne diyebilir...

bu neyin kafası peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship Zed

alaturkada bagirsakta ne var ne yok cikiyo diye biliyorum,alafrangada biraz kaliyomuş bagirsaklarda

Bilimsel olarak öyle zaten. Bağırsak kıvrım bölümü tam sıkışmıyor ve iletim eksik kalıyor.

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu)

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Eylül 2017; 14:6:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yarakidis

Ayip ya, birde hergün avrupaya amerikaya gidecegiz orada hersey daha iyi diye konular aciyorsunuz.

Alaturka tuvalet çomar style dir, avrupada alaturka tuvalet bulamazsiniz, alaturka tuvalet arayanlar türkiyede kalsinlar.

Almanlar daha bugüne kadar türkiyeden gelenleri anlatiyorlar, tuvaletleri kullanmaya bilmedikleri icin klozetlerin üstüne cikiyorlarmis, bacak kollari kirilanmi arasiniz, tuvlet tasini kiranmi ararsiniz, hepsi olan seyler.

Alaturka tuvalet kadar pislik yok, ne rahat iseyebilirsiniz ne de adam gibi micarsiniz.

ulan insanları ayırmayı ne kadar huy edinmişsiniz böyle ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Hocam şimdi klozet var klozet var.

Kaliteli klozetleri kimseye yedirmem!

1. Bizim evdeki klozet 20 senelik klozet, benden başka kullanan yok, ve tam olması gerektiği gibi her şeyi; yani yeni tasarım klozetleri kullanırken tasarımcılarına ana avrat bacı düz gidiyorum.

2. Klozet tasarımı çok önemli, bazı klozet tasarımları berbat olabiliyor, yani deliği tutturmanız çok zor olabiliyor, geri zekalı hangi mühendis tasarladıysa mıçmak eziyete dönüyor resmen!

3. Klozette kullanılan malzeme, bazıları bizim evdeki gibi kaliteli mazlemeden üretilmiş ve oturduğun yer sana rahatsızlık vermiyor, ama yenilerinde bakıyorsun oturduğun yer eğiliyor bükülüyor, üst yüzeyi aşınmış popoyla arasında sürtünme kuvveti düşün olduğundan tutunamıyorsun vs vs...

Yani işin özü; önemli olan klozet değil klozetin tasarımıdır.
    Henüz hayatımda hiç klozet almadım ama alırsam kesinlikle en kalitelisinden tasarımı en güzelinden alıcam(görünüş tasarımı değil işlevsellik), nasıl olsa mıçıp geçiyorsun diye bakmıyorum ben olaya, ne kadar rahat yapabilirsem o kadar az zaman harcıyorum o ortamda...

%100 katılıyorum. Klozetten klozete fark var. Dar klozet resmen eziyet. Geniş ve derin olmalı ki sıçrama, deliği tutturma ve konfor bozulmasın. Küçük çocuk klozetleri gibi rezil tasarımlar evlerden ırak. Adeta bir mühendislik dalı bence.

• beyler çok restoran gördüm, kafe gördüm, üniversite tuvaletleri gördüm. Gördüklerimden anladığım ise bu milletin tuvalletteki işini nasıl göreceğini bilememe durumu. Kusura bakmayın ama eğitimli bir köpek nasıl hacet gidereceğini bilirken bizim okumuşumuzdan cahiline 10 insandan en iyi ihtimalle 9u nasıl işini görmesi gerektiğini ya bilmiyor ya da umursamıyor. Girdiğim her klozette elime bir yaş bir kuru selpak alıp klozetin kenarlarını temizliyorum. Toplu kullanım alanlarında engelli tuvaletleri gibi bir tane de alafranga tuvalet koymaları lazım. geri kalan hepsi alaturka tuvalet olmalı şahsi fikrimce. Uzun lafın kısası klozetin deliğini tutturamayan bu ahmaklara evliliklerinde mutluluk diliyorum.

• Klozete laf edenlerin de, alaturka gibi pis bi düzenek kullanması tezatlığı. Git oraya buraya sıçratarak işe madem. Terlik giy, sonra o terlikle alaturkaya bas, sonra tuvaletin her yerinde o terliklerle dolan. Sonra ne o klozet pis. He canım he.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.