Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
4
Favori
32.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerliği yapıp geldikten sonra tüm bunları dert etmeyecek seviyeye geliyorsun.
  • Diğerinde temizlik ayrı dert. Bunda musluk + peçete kombosu mis gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşerken niye erekte oluyorsun lan.
  • Alaturka dizler için zararlı.
  • valla sırf bu klozete tuvalet yapamadığım için en sevdiğim arkadaşlarımla beraber eve çıkamadım.. evde sadece klozet vardı alaturka yok. bu ev olmaz dedim, bana tuvaletini yapmayı bilmiyon felan diye dalga geçtiler. okul başladı gelip dediler ki sen haklıymışsın. tuvaletimizi tutup okuldaki tuvaletlere yapıyoruz.
  • 11 yıllık üyeyiyim daha bu forumda bir konuya okurken böyle güldüğümü hatırlamam,yerlere yattım resmen gözlerimden yaş geli allah razı olsun senden konuyu açtığın için
  • Olay basit beyler 24 yıllık bir alaturka deneyimim var . Eğerki alaturka tuvaletiniz ev içerisinde ise alıyorsunuz sigarınızı yakıyorsunuz çömeliyorsunuz rahat rahat yapıyorsunuz . Eğer ki dışarıda ise aynı taktik işinizi yapıyorsunuz . Sonra hortum ile temizlik işlemi bu kadar basit . Ömrüm hayatım boyunca oraya oturmadım oturamam . Alaturka candır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

Taharet musluğunu açınca su benim yumurtalara çarpıyor ayriyeten benim ç.kümde sığmıyor elimle boynunu bükmek zorunda kalıyorum ve taharet musluğu tam temizlemez manüel temizlik şart inanmayan taharetlendikten sonra makatını peçeteyle silsin görsün domates kabuklarını mısırları vs

Taharet musluğu "Popoyu yıka, kurula çık" için değildir. Taharetlendikten sonra da mutlaka tuvalet kağıdı ve ıslak mendille popoyu silmen lazım. Çoğu kişi taharetle işin biteceğini sanıyor. Bu da yanlış.
  • Taharet felan hikaye alaturkanın olduğu yerdeki çeşmeye kısa bir hortum bağlayacaksınız şaldur şuldur elle temizlik . Sonra eller sabunlancak iş bitecek .
  • Her oturduğumda icat edene sovdüğüm şeydir. Alaturka tuvaletin gözünü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Klozete laf edenlerin de, alaturka gibi pis bi düzenek kullanması tezatlığı. Git oraya buraya sıçratarak işe madem. Terlik giy, sonra o terlikle alaturkaya bas, sonra tuvaletin her yerinde o terliklerle dolan. Sonra ne o klozet pis. He canım he.

Alaturkanın neresi pis alla sen ? Görende sanacak alaturka kullananlar moku öyle bırakıyor . Her gün temizleniyor alaturka tuvalet . Tuvalet terliğini ev içinde giyecek kadar salak insanlar var ise bir şey diyemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

Taharet felan hikaye alaturkanın olduğu yerdeki çeşmeye kısa bir hortum bağlayacaksınız şaldur şuldur elle temizlik . Sonra eller sabunlancak iş bitecek .

Aynen Bi yandan hortum tutulacak diğer elle de cap cup ses çıkartıp makat tokatlanacak :D

• 12 dev 12 dev adam adam 12 adam adam dev adam 12

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alafranga tuvalet ortaçağdan kalma fıçının modern halidir,hijyenik değildir,avmlere vb gibi yerlere özellikle bunlardan yapılır ki iş-para-sağlık üçgeni basit düzeyde devam etsin(kendi paranoyam:)),kesinlikle anatomik yapıya aykırıdır,herşeyiyle iğrenç birşeydir.Getirdiği tek şey konfor o da olmayı versin:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Oha bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba diyordum. Altına imzamı atarım hocam yazdıklarınızın. Zamanında biri bulmuş kaç sene evvel, hala daha aynı tasarım aynı şeyleri kullanıyoruz, üzerine bir şey koymamış insanoğlu.. 2017 yılında tuvalet işi hala çözülmedi. Telefondan yazılım yapıyorlar ama sıçınca klozete sıçrıyor tasarıma bak?

Herhalde sadece Avrupa var aklınızda o yüzden böyle yazıyorsunuz. Japonya da kullanılan sistem efsane dünyada eşi benzeri yok

• Çünkü birader Türkiye deki klozetler tam boy değil.bunlar tam boy ve küçültülmüş olarak ikiye ayrılır.iyi klozet tam boy olur.biryerin biryere deymez.ayrıca su gideri daha sığ olur yüzeye daha yakın olur.sifon sistemi daha eğimli dik açılı olur.Türkiye de kiler berbat.yurtdışında adam gibi tuvalette girince farkı görürsün.koktuk kadar olur çünkü

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Sabah uyanır uyanmaz yapıyordur.doğal bunlar fizyolojik erkekler gece erekte olur.uyurken çişin geldi mi altına etme diye erekte kalır.

• ucuncu sorun dogu avrupada yok
  • elini kıçına sürmeden gaiatının o yemek yediğin elindeki tırnakların arasına dolması daha fazla hoşuna gidiyorsa bu tercih meselesidir. klozet kişiselse hijyeniktir umuma açık yerlerde milyar verseler dezenfekte etmeden kullanmam. ayrıca taharet musluğuda ayarlanabilir bir şey aynı bisiklet selesi gibi onun başını tutuyorsun parabol yapacak şekilde kıçına da teğet geçecek şekilde su püskürtmesini sağlayacak açıya oturtuyorsun yoksa ya çok aşağıda ya çok yukarıda kalır.
  • Alaturkada temizlemek inanılmaz zor, klozet olmasa ölürdüm sanırım

🚽 🚽 🚽

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.