Şimdi Ara

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
4
Favori
33.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheGermanEngineer_99

ucuncu sorun dogu avrupada yok

Bursa mı Almanya mı memleket?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    dogu demisim almanca calismaktan kafa guzel,bati olacak.

memleket hollanda, bu yil bursadan almanyaya tasindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Nolmus masrafa sesini duyuyolarsa ? Onlar seni sicmiyo mu biliyodu ?

Sakin ol sampiyon ses gelmesi kotu bir sey demedim zaten

• Klozet zengin işidir , et yiyenler kullanır genelde. O yüzden klozET demişler. Fakir işi olsa klozOT derlerdi. Bırakın bu boktan muhabbetleri herkes nereye istiyorsa oraya sıçsın. İsterse taşa silsin.. İsterse balkondan işesin.. Herkese iyi geyikler..

• alaturka kullanamam comelince dizlerim ağrıyor o pozisyonda dakikalarca durmak çok eziyetli ve alaturka daha iğrenç çünkü tam hedeflemezsen illa ki delige tam düşmüyor sonra elinde fırçayla o dışkıyı oradan kazirsin delik cevresi klozetlerde olduğu gibi eğimli degil alaturkalarin sifonu da güçlü olmuyor genellikle böyle suyu yavaş akıtan duvara monte boru gibi bir sistem var

Ayrıca en önemlisi alaturka da ibrik kullanman kıçını elinle yıkaman lazım ki dışkıda milyarlarca bakteri bulunur o bakteriler tırnaklarının arasına girer ve yikamakla elinden cikartamazsin türk işi alafranga da yani klozette musluk var tazyikli açarsın tamamdır

Ve seni bu iğrenç konu için ayrıca kınıyorum ve eliyle kıçını yikadigini bildiğim hiçkimsenin elini sıkmam diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Eylül 2017; 20:57:51 >
  • Suprémacy kullanıcısına yanıt
    okurken güldürdün
  • Ulan kaç gündür popüler konularda duruyordu girip bakmıyordum , bir bakayım dedim yorumlara gülmekten altıma sıçtım

• Altıncısı, klozete işediğinde illa seken idrar oluyor, partikül olarak ayaklarınıza elbisenize bacağınıza felan kesinlikle sıçrıyor.

Kıçınızı yıkamadan önce elinize sıvı sabun alın, en düzgün kıç yıkama budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Eylül 2017; 21:25:24 >
  • klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu)

Bir Adanalı olarak

• İlkini bende yapıyorum, tek yapan benim sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 9 Eylül 2017; 21:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

klozet kadar iğrenç kullanışsız bir şey yok(ciddi konu)

Bir Adanalı olarak

Özellikle çiğ köfte ve yanıcı basur şikayetlerinde efsane çözüm.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Adana yazında lavaboya gitmek;

-Kapıyı kapatır kapatmaz bir sıcaklık çöküyor

-Donu sıyırıp oturana kadar ter akmaya başlıyor

-Yüzünden akan ter burnundan süzülüp yere düşüyor belinden akan ter yavaş yavaş aşağı iniyor dışkıyla buluşup beraberce serbest düşüş yapıyorlar

-İdrarın tuz oranı baya yüksek oluyor çünkü ter ucuna geldiğinde idrarla deliler gibi gülüp eğlenip akıp gidiyor

-Hele birde sucuk yemişsen o sıcakla o ter kokusu ve dışkı kokusu hayal bile edilemez ki etmeyin sakın

-Kabız olan gitmesin abi direk içinde tutsun maceraya gerek yok

-Acı yemişsen küçük bir vantilatör al mümkünse oraya doğru tut başka türlü olmaz

Kısaca Adana da büyük abdestin varsa hamama giren terler misali baya ter akar klozet yada başka bir delik farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: 28ky28

Hocam bi alet vardı, otomatik tuşuna basınca oturma yerlerine koruyucu ambalaj yerleştiriyordu. Yani kardeşin çıktı tuvaletten sen basıyorsun tuşa otomatik ambalaj geliyor rahat rahat yapıyorsun almanı tavsiye ederm

İsmini hatırlamıyorum ama internetten bulabilirsin diye düşünüyorm

Bu arada tuvalette otururken telefonla oynamak, kitap okumak paha biçilemez bişey

tottolet :D

konu da cok b.ktanmis ya :)
  • o değil de avrupalılarda özellikle umuma açık yerlerde taharet musluğu yok. dolayısı ile yıkayamıyorsun. kağıt sürtmekten dötün yara oluyor :)
  • Bir ara tuvalet kağıdıyla alakalı bir konu vardı elimin kenarıyla vuruyorum falan diye o geldi aklıma ne boktan konular lan kim nerede rahat ediyorsa oraya sıçsın

• Herkes bildiği gibi şiitsin.
    Memleketin en önemli sorunu bu mu?
  • Bu ne biçim konu be boktan boktan muhabbetler yapacak başka bir işiniz yok di mi işsizler ordusu Türkiye gurur duyuyorum vatanımla....
  • boşa giden su cabası , hep israf , gereksiz yere su harcıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Şu klozete takan tek ben değilmişim ya o kadar mutlu oldum ki.

Dünyanın en iğrenç şeyi. Adı da alafranga. Hani çok önemli bir sanat terimi sanki. Normal tuvalet candır can. Hem hijyeniktir, hem hareket imkanı verir, hem pipiniz ile rahat rahat işersiniz, aslında kadınlar için çok çok çok daha hijyeniktir ( vajinal hastalıkları çok çabuk kaparlar klozette ), hem de sağlıklıdır. Evet evet öyle gerine gerine oturduğun klozet değil çömeldiğin alaturka sağlıklı olan.

Tabi ezberletilmiş yanlışlar öyle yaygın ki adama bunu söyleyince seni leylekler getirdi gibi algılıyor. Ama sonuçta halkının büyük çoğunluğu evrimin yalan olduğuna ikna olmuş bir ülkeyiz. Artık alıştım.

Ama hasta, düşkün, yaşlı insanlar için alafranga mecburiyet. Alafranga diyorum zira batının bize itelediği pisliklerden biri. Adı oradan geliyor.

allahın çavosu ne anlar alafrangadan tüne deliğin üzerine yap işte.

• Japonya'da görmüştüm sık sık adamlar bu sorunları aşmış artık masaj yapan sıcak su fışkırtan müzik çalan gibi değişik ve çok güzel özellikleri olanları var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.