Şimdi Ara

artık bırakıyoruz oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LLoncept

bu oyunda ne buff ne nerf benim oyun zevkimi kaçırdı. önceki hallerine bakarsak jax %100 dodge base giriyordu , shen over9k damage blockluyordu, şako 30 saniye klonla geziyordu zz.z.z.z. ezreal'ın w'si takım arkadaşlarına heal basıyordu vıdı vıdı yapmayın bence. oynayan her türlü oynar

Sen nasıl düz bir adamsın arkadaş.Eskiden daha kötüydü şimdi böyleyse hede hödö.Saçmalamakta sınır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

bu oyunda ne buff ne nerf benim oyun zevkimi kaçırdı. önceki hallerine bakarsak jax %100 dodge base giriyordu , shen over9k damage blockluyordu, şako 30 saniye klonla geziyordu zz.z.z.z. ezreal'ın w'si takım arkadaşlarına heal basıyordu vıdı vıdı yapmayın bence. oynayan her türlü oynar

Sen nasıl düz bir adamsın arkadaş.Eskiden daha kötüydü şimdi böyleyse hede hödö.Saçmalamakta sınır yok.

düzlükle ne alakası var ki , önceden mevcut olan champion sayısı azdı oynananlar daha güçlüydü bu zamana göre , arttıkça aradaki dengeleri kurması zor olduğunun farkına varın. kabul ediyorum bazen aşırı dengesiz yapabiliyorlar ama yani dariusta ilk çıktığında aynı tepki verildi yapılan nerf nerf bile değil kaç kişi sürekli darius oynuyor şuan ? çıktığındaki kadar oynanmıyor. şuana kadar en çok oynadığım champion shaco , zaten 1001 türlü nerften geçti bir ara jungleda zorlanır hale gelmişti çokta şikayetçi olmadım şahsen. bence gelip nerflendi yok bufflansın davasına girmeyin. kullanılmayan birçok champion var , örneğin karma ; aslında o kadarda kötü değil tamam bir takım eksikleri var ama oynanırken zevkli gayette güzel oynayanlar tanıyorum. sanki oyuncunun hiçbir değeri yokmuş gibi nerf buff bakıyorsunuz ya asıl ben bunu saçma buluyorum.

• Forum "o rolde daha iyileri varken o neden oynansın"cılarla dolu. Neden oynanmasın? Hep kolay ve OP denilebilecek karakterlerle oynamanın mantığı ne söyleyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shyvananın 8. yada 9.nerf i olacak gerçekten nerf gelecekse.Artık 'better nerf shyvana'
  • bence hiçbirine nerfe gerek yoktu hepsi 1 starcalla bakıyor
  • gelecek nerfler beyler; ( ne kadar bilmiyorum sadece yapılacakmış )

yorick: q damage düşürülecek, w slow düşürülecek
    olaf: artık Q içinden geçen her ünite için daha az slow w sustain düşürülecek
    renekton: 50 fury olunca skiller güçlenmeyecek 60 fury olunca olacak yani w atıp 2 normal vuruş atıp q atarsınız anca
    shen: q damage düşürülüp e süre uzatışcak R kalkanı daha az olacak
    malp: E skilli artık damage yerine slow azaltacak

ahri: ulti 3 den 2 ye indirilecek charm süresi düşürülecek
    anivia: Q skill istenildiği yerde patlamayacak artık sadece range sonunda kendi patlıyor
    karthus: Q skill her seviyede daha fazla vuracak ama Q ile öldürülen üniteler daha az mana verip, bir üniteye tek vuruyorsa 2 kat vurma kalkacak

lee: malp e gibi damage düşürmeyecek
    shyvana: w açıp uçamayacak ve armor pen düşürmesi azalacak

ezreal: w skill tamamen rework
    edit: beyler bunlar %100 olacak diye bir şey yok sadece düşünülüyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesimhane -- 4 Ekim 2012; 21:09:31 >

• Oh be. En çokta ezrael e sevindim. bana göre şu an için en op ad carry.
  • Shyvana? cc yok zaten bi nerf kaldırcak durumda değil
  • Tamda Brolaf almıstım ;(

• Better nerf shyvana

• ulan yne mi lee nerf zaten adamn bi early de damage i var onuda batırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

gelecek nerfler beyler; ( ne kadar bilmiyorum sadece yapılacakmış )

renekton: 50 fury olunca skiller güçlenmeyecek 60 fury olunca olacak yani w atıp 2 normal vuruş atıp q atarsınız anca

anivia: Q skill istenildiği yerde patlamayacak artık sadece range sonunda kendi patlıyor
    karthus: Q skill her seviyede daha fazla vuracak ama Q ile öldürülen üniteler daha az mana verip, bir üniteye tek vuruyorsa 2 kat vurma kalkacak

Böyle nerfler gelirse çok UP olur bu champlar.

• quote:

Nasıl bir sazan.avi la bu, madem kaynak belirtemiyorsun insanları kekleme. Böyle nerfler hayatta gelmez bir yerinden atıyorsun kendince eğleniyorsun ama komik değilsin üzgünüm.

• Lee yi biraz daha nerflerlerse kimse picklemez zaten. Lee yi lee yapan sey lee nin early game i.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Nasıl bir sazan.avi la bu, madem kaynak belirtemiyorsun insanları kekleme. Böyle nerfler hayatta gelmez bir yerinden atıyorsun kendince eğleniyorsun ama komik değilsin üzgünüm.

kafası güzel arkadaşın bence.
    shen q damegası düşecek e 16 saniye daha da yükseltilecek.
    ahri: bu dediğin şaka. olmayacak şeye amin deme
    saçmalıyorsun. oyun senin isteklinerine göre olmuyor böyle. bu dediklerini yaparsan her heronun kendi üstünlükleri var bunlarıda kaldıralım istersen.

• rahat bırakın artık şu shen ve shyvanayı yeter her patch nerf nerf nerf. Utanmasalar tauntu ultiyle aynı cd de yapıcaklar
  • teemo da bir gelişme var mı ? önüne alan dehşet saçıyor. oyunda çift teemo olunca gene kill ler düşük kalıyor fakat tek kişi seçildiğinde sorunlu bir karakter. feederler olmadığında ise mid game e kadar avantajı yok.

darius ve ezreal in nerflenmesi iyi olur dandik oyuncu bile karşıdakini doğruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 5 Ekim 2012; 3:52:30 >
  • oyuna başlıyalı çok olmadı ama okuduğum yerlerden Karthus 'un ulti ye daha önceden sağlam bir nerf geldiğiydi. Şimdi q skilline yada w ya nerf gelirse kovalayarak adam öldürmek hayal olur anca ulti ile kill çalar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AekfrosT

oyuna başlıyalı çok olmadı ama okuduğum yerlerden Karthus 'un ulti ye daha önceden sağlam bir nerf geldiğiydi. Şimdi q skilline yada w ya nerf gelirse kovalayarak adam öldürmek hayal olur anca ulti ile kill çalar bence.
    r.
    gelmez ya abi her herora nerf gelirse o0o0o işimiz var turnuvada bile böyle oynanıyorsa nerf gelmesi çok zor. karthus zaten bu halde bile ultisiyle kil alıyor genelde. çok nadir görüyorum slow q q q q q ile adam kestiğini.
    genelde kombata direk bodozlama giriyoru slow koyuyor ortaya e sini acıyor q q q vurmaya çalışırken ölüyor. sonra ulti basıyor. 10 numara damage atmış alıyor. 7 saniyemi 5 saniyemi canlı kalıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.