beyler top icin shen malp olaf yorick renekton mid icin ahri anivia karthus jungle icin lee sin shyvana carry icin ezreal
nerflenecek galiba cok pickleniyorlar kaynak atarım 10 dkye mobildeyim bulamiyorum ben bırakiyorum genjler
shen'i daha ne nerfliyorlar ya zaten 16 saniye tauntun cd'u var :(
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DE8CCE6C4
Oh be sonunda.Bu op karakterler nerflenince asıl oyunculuk ön plana çıkacak her ezreal alan quadra atamıcak.Kaynak var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DE8CCE6C4
bu oyunda ne buff ne nerf benim oyun zevkimi kaçırdı. önceki hallerine bakarsak jax %100 dodge base giriyordu , shen over9k damage blockluyordu, şako 30 saniye klonla geziyordu zz.z.z.z. ezreal'ın w'si takım arkadaşlarına heal basıyordu vıdı vıdı yapmayın bence. oynayan her türlü oynar
O değil de karthus nerglenmese.
adamlarda haklı o kadar uğraşıp champ yapıyolar siz gidip utanmadan hep aynı ezici champleri alıyorsunuz sorarım size en son hanginiz karma oynadı yada viktor o champlerde emek var emek silseler yinede haklılar
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
adamlarda haklı o kadar uğraşıp champ yapıyolar siz gidip utanmadan hep aynı ezici champleri alıyorsunuz sorarım size en son hanginiz karma oynadı yada viktor o champlerde emek var emek silseler yinede haklılar
viktor'a ne diyorsun sen şimdi ?
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
viktor'a ne diyorsun sen şimdi ?
Alıntıları Göster
Anivia bence dengeli zaten Q sunu tutturmak yetenek işi ayrıca canı,armor,mr ve hareket hızı zaten yerlerde bunlara karşılık sağlam vurması gayet dengeli kılıyor Malp,Renekton ve Ezreal mutlak nerflenmeli zaten Malp ve renekton resmen hayvanlaşıyorlar(zaten hayvanlar)
quote:
Orijinalden alıntı: anypeopl..
Anivia bence dengeli zaten Q sunu tutturmak yetenek işi ayrıca canı,armor,mr ve hareket hızı zaten yerlerde bunlara karşılık sağlam vurması gayet dengeli kılıyor Malp,Renekton ve Ezreal mutlak nerflenmeli zaten Malp ve renekton resmen hayvanlaşıyorlar(zaten hayvanlar)
Alıntıları Göster
mid icin ahri anivia karthus jungle icin lee sin shyvana carry icin ezreal
ahrinin nerflenmesi saçma ilk ahriyle karşılaştırırsak zaten q ve w damagesini bitirmişlerdi. Anvia bence nerfe gerek yok zaten yetenek isteyen bi champ karthus. Kararsızım neye nerf geleceğine bağlı. ama slowuna olabilir veya o duvara ne zıkkımsa artık
lee sin : zaten earlyde etkili bi karakter nerfe gerek olduğunu düşünmüyorum. Shyvana : Aynı şekilde mid game kadar etkili sonrasında işlevini tam olmasada yitiriyo. Belki saçma gelicek ama e skiline nerf gelebilir %15 armor kırma yüksek bişey çünkü ezrael: %100 gerekiyodu eline her ez alan quadra.
Şimdi damlar buraya lee sin shyvana up mu dedin gel ben lee sin alayim sen istediğini alcılar
Her oyun ayni herolari gormekten sklmadiniz mi ne guzel artik millet farkli herolara yonelir oyuna bi cinslik gelir biz de sıkıntıdan kurtuluruz
quote:
Orijinalden alıntı: fontainebleau
ahrinin nerflenmesi saçma ilk ahriyle karşılaştırırsak zaten q ve w damagesini bitirmişlerdi. Anvia bence nerfe gerek yok zaten yetenek isteyen bi champ karthus. Kararsızım neye nerf geleceğine bağlı. ama slowuna olabilir veya o duvara ne zıkkımsa artık
lee sin : zaten earlyde etkili bi karakter nerfe gerek olduğunu düşünmüyorum. Shyvana : Aynı şekilde mid game kadar etkili sonrasında işlevini tam olmasada yitiriyo. Belki saçma gelicek ama e skiline nerf gelebilir %15 armor kırma yüksek bişey çünkü ezrael: %100 gerekiyodu eline her ez alan quadra.
Şimdi damlar buraya lee sin shyvana up mu dedin gel ben lee sin alayim sen istediğini alcılar
Katlıyorum fakat shyvananın bence e skiline değil w'sine az bir nerf gelmeli uçuyor resmen
quote:
Orijinalden alıntı: Margu
quote:
Orijinalden alıntı: fontainebleau
Katlıyorum fakat shyvananın bence e skiline değil w'sine az bir nerf gelmeli uçuyor resmen
Alıntıları Göster
yorick dışında saçma olmuş.
arkadaslar nerflenmek nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: ExodusDZ
yorick dışında saçma olmuş.
Alıntıları Göster
Karthus ve shenin ultileri ölü gibi birşey kullanınca pişman oluyorum 200 saniye:s
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Enigma
Karthus ve shenin ultileri ölü gibi birşey kullanınca pişman oluyorum 200 saniye:s
Alıntıları Göster
yorik nerf yerse riotu report ederim
quote:
Orijinalden alıntı: kesimhane
beyler top icin shen malp olaf yorick renekton mid icin ahri anivia karthus jungle icin lee sin shyvana carry icin ezreal
nerflenecek galiba cok pickleniyorlar kaynak atarım 10 dkye mobildeyim bulamiyorum ben bırakiyorum genjler
Lee sin in daha nesini nerflicekler kaç kere nerf yedi yetmedi mi
quote:
Orijinalden alıntı: centerboys
Nerf,bir championun gücünü azaltacak düzeltmelerdir.Buff ise güçlendirilmesidir.Fix de oyundan bir hatanın düzeltilmesi. Önceden açıkladım hepsini.
Yorick mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
Yorick mi?
rengar'i nerflesinler. az playerlık öne felan çıksın. sabah rengar oynuyan bi ökz 8/0 oynuyordu 3 kere dragon, 2 kere baron çaldım. smite atmayı bilmiyor 8/0..
quote:
Orijinalden alıntı: TüFtüF*
quote:
Orijinalden alıntı: centerboys
Nerf,bir championun gücünü azaltacak düzeltmelerdir.Buff ise güçlendirilmesidir.Fix de oyundan bir hatanın düzeltilmesi. Önceden açıkladım hepsini.