Şimdi Ara

Artık biri yardım etsiiiiiin yetr ama bilmemek ayıpmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar disc juggler ile aynı anda cd cekemıyorum bi el atın lutfen denemedığım sey kalmadı ya..
    istediğim bir cd den 2 kopya almnak okadar ama yapamadım helllp ya helllp

• up up pls up
  • Disc Juggler ne? Kopyalama programı mı?
    Eğer öyleyse kopyalama prg olarak NERO kullan. Rahatça bir CDnin 2 kopyasını alırsın
  • cevabın için teşekkürler ama neronun hiçbir sürümünde aynı anda cd yazma bulamdım benim isteğim cd romuma 1 cd takıp 2 rw de aynı cd nın kopyasını almak ama bir türlü başaramadım bilen biride cıkmadı sabahtan beri sitenin altını ustune getirdim ama yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: namsone

cevabın için teşekkürler ama neronun hiçbir sürümünde aynı anda cd yazma bulamdım benim isteğim cd romuma 1 cd takıp 2 rw de aynı cd nın kopyasını almak ama bir türlü başaramadım bilen biride cıkmadı sabahtan beri sitenin altını ustune getirdim ama yok..

Pardon yanlış anlamışım.
    Ancak sorunu daha anlaşılır olacak şekilde değiştirmezsen çoğu kişi yanlış anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 9 Ağustos 2005, 23:04:01 >
  • Aşağıdaki resimdeki checkbox ı işaretlersen aynı anda birden fazla kopya alırsın

Artık biri yardım etsiiiiiin yetr ama bilmemek ayıpmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 9 Ağustos 2005, 23:17:10 >
  • o seceneğide işaretledim ama ginede olmuyor sorunu çözemedim bir türlü neroda yazıyorum cift olarak onu çözdüm ALLAH a şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence çok haklı millet öğrenecek daha çok şey var herkesin ve benimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.