Deneyeceğim bakalım. Youtubeye video çeker gibi çekeceğim artık :D Düştüğümüz duruma bak ya :( |
Artık Birisi Yardım Etsin :( (2. sayfa)
-
-
Ahahahaha hocam soluksuz okudum çok ilginç yav anakart markasina ingilizce mail atiniz ve kapandiği yeri videoyla belgeleyip deneyin birde ilk defa böyle bir şey duyuyorum :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 31 Mayıs 2021; 22:30:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anakart ile yaşadıklarımı netflixe pazarlasam şimdiye bir sürü anakart almıştım :D Valla MSI forumunda paylaştım İngilizce bakalım ne olacak :D Sorunu bilen yok, çözen yok, bu ne illet bir şey. Ama en komiğime giden, servise gidiyor sorunlu bir şekilde, adamlar biz ellemedik anakarta sıkıntısı yok diyor, geri geliyor sorunu çözülmüş falan, çok saçma :D
-
Kolay gelsin hocam umarım istediğiniz haklı sonucuna ulaşırsınız.
-
Çok teşekkür ederim.
-
Hocam şu basit bios pilini çikarip sifirlama bios ayarlariyla oynamayi güncellemeyi falan denedinizmiquote:
Orijinalden alıntı: anilcankozkn09Şu anakart ile yaşadıklarımı netflixe pazarlasam şimdiye bir sürü anakart almıştım :D Valla MSI forumunda paylaştım İngilizce bakalım ne olacak :D Sorunu bilen yok, çözen yok, bu ne illet bir şey. Ama en komiğime giden, servise gidiyor sorunlu bir şekilde, adamlar biz ellemedik anakarta sıkıntısı yok diyor, geri geliyor sorunu çözülmüş falan, çok saçma :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bios pilini çıkartıp sıfırladım. Bios güncellemedim hiç. Yani o işe girmek istemedim. Zaten sorunlu bir anakart, sorunu buna bağlarlar falan diye girişmedim. Fakat şunu fark ettim, iki teknik servis raporunda da bios'un güncellendiğini söylüyorlar. Ve yaşadığım sorun ikinci sefer nüksettiğinde format sonrası meydana gelmişti. Acaba cidden dediğiniz bios güncelleme ile alakalı bir şeyler olabilir mi? Yani servise gidiyor, tek yapılan işlem biosun güncellenmesi, servisten geliyor sorun çözülmüş. 1-2 ay sonra tekrarlıyor sorun. Tekrar servise gidiyor yine bios güncellenmiş sadece ve sorun çözülmüş bir şekilde geliyor. Bundan kaynaklı olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcankozkn09 -- 31 Mayıs 2021; 22:45:0 > -
Biosun güncellenmesi garanti kapsamından çıkarmaz bence deneminizde fayda var kaybetceğiniz bir şey yok gibi duruyoquote:
Orijinalden alıntı: anilcankozkn09Evet bios pilini çıkartıp sıfırladım. Bios güncellemedim hiç. Yani o işe girmek istemedim. Zaten sorunlu bir anakart, sorunu buna bağlarlar falan diye girişmedim. Fakat şunu fark ettim, iki teknik servis raporunda da bios'un güncellendiğini söylüyorlar. Ve yaşadığım sorun ikinci sefer nüksettiğinde format sonrası meydana gelmişti. Acaba cidden dediğiniz bios güncelleme ile alakalı bir şeyler olabilir mi? Yani servise gidiyor, tek yapılan işlem biosun güncellenmesi, servisten geliyor sorun çözülmüş. 1-2 ay sonra tekrarlıyor sorun. Tekrar servise gidiyor yine bios güncellenmiş sadece ve sorun çözülmüş bir şekilde geliyor. Bundan kaynaklı olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Win7 win8 deneyin. Biostaki tum bilmem ne teknolojisi yazan ayarlari kapatmayi deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lokasyon Ankara. Çankaya.
Bahsettiğiniz watt çekme olaylarını bir ara kontrol etmiştim. Bazı değerlerde sorun vardı diye hatırlıyorum fakat değerleri falan hatırlamıyorum tam. Tekrar kontrol edip bildireceğim. Teşekkür ederim.
-
Onları denememiştim. Deneyeceğim. Teşekkür ederim.
-
Yarın ilk işim onu denemek. Çok sağolun.
-
Tam da mesajı silmiştim saçma olur diye. Yakınlarda olsaydınız 1050 ti falan bırakırdım size farklı yüklerde kontrol ederdiniz.
Eskiden çizgiye iki kere aynı anakartı yollamıştım da hatasını bulamadılar, gittim servislerine masaya koyduk kartı prime testine soktuk.
Sonuçta kuzey köprüsü arızalı çıktı daha 1 aylık anakart.
Düzeltip yollamışlardı sonunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Mayıs 2021; 23:13:47 > -
Şöyle, ben zaten 5700XT, 1050Tİ, 2080Tİ ve 1080Tİ (şu an 1080ti kullanıyorum) ekran kartları ile denemiştim. Hepsinde aynı sorun oluyordu.
Ben de en sonunda cidden tüm parçaları yanıma alıp, ayrıca farklı bir anakart daha alıp gideceğim servise kuracağım adamlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anilcankozkn09
Yok şey uzay montaj veya kasa montajı fark etmiyor, her türlü sorunlu olan z270 anakart aynı sorunu çıkartmaya devam ediyor :(Ben bu sefer hiç kasayla falan uğraşmak istemedim direkt uzay montaj z270'e kurdum bu sistemi. Hiç bir sorun yoktu, yine
demişsin yukarıdaki yazılarında. anlattığın şeyler kartın pcie güç besleme yollarıyla alakalı bir durum olabilir direk olarak oraya bakmalarını söylemen sorunun çözülmesini hızlandırabilir
-
İyi o zaman, sizde kart bolluğu varmış.
gpuz falan kaç watt çekildiğini gösteriyor, siz belli bir yükün altına indirdiğinizi söyleyince aklıma çekilen güç aralığını düşük tüketimli kart ile kontrol etmek geldi.
hem cpu hem gpu ayrı ayrı yükleyerek kontrol etmenizi tavsiye ederim.
MSI Afterburner kurunca zaten osd olarak verileri takip edebiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anilcankozkn09Oooof of. Video çekip, direkt mediamarkt ile irtibata geçsem nasıl olur? Onlar müşteri memnuniyetini önemsiyorlardır sonuçta.
videolu kanıt çekip atarsan işe yarayabilir daha önce bir tanıdıktada böyle gizemli esrarengiz bir oyunlara girer girmez anakarttan kaynaklı kilitlenme sorunu yaşıyordu o da çok çekti sonunda videolu kayıt çekti dakikasını saniyesini tek tek yazdı anakartı kasayı üstünü seri nosunu vs sini herşeyinide aynı videoda çekti adamlar değişim yapmışlardı sonunda
-
Komşumuz bilgisayarcı da, istediğim zaman test etmek için elinde ne varsa alabiliyorum
Yarın tekrar kurup değerleri yazarım edit olarak :) Teşekkür ederim
-
Bilgisayarcıysa ve yetişkin biri ise o konuşursa sıkıntı daha iyi çözülebilir daha ikna edici olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X