Evet işte o uzay montaj yaptığım sırada servisten yeni gelmişti. Zaten servise gidip geldiğinde belirli bir süre sorun yaşamıyorum. Yaklaşık 1-2 ay geçtikten sonra sorun çıkartmaya tekrar başlıyor. İlk servise gidip geldiğinde sorun çözüldüğü için kasaya montajladım öyle kullandım 1-2 ay, sonra sorun tekrar çıkınca her şeyi söktüm ve servise tekrar yolladım. İşte 2. geldiği sefer hiç kasaya falan montajlamadım, direkt uzay montaj olarak kullandım. Fakat yine 2-3 hafta sorunsuz kullandıktan sonra aynı sorun cereyan etmeye başladı :( |
Artık Birisi Yardım Etsin :( (3. sayfa)
-
-
Evet ben de öyle düşünüyorum. Şöyle bir video çekmeyi planlıyorum.
Önce sorunlu olan Z270 anakarta sistemi kuracağım. Ardından ekran kartının yazılımını da gösterip powerin %100'de olduğunu göstereceğim. Oyuna gireceğim ve bilgisayar çat diye kendisini yeniden başlatacak. Ardından ekran kartının powerini %60'a çekip oyuna gireceğim ve hiç bir sorun olmadan 5-10 dakika oynayacağım.
Z270'in testi bittiğinde, aynı sistemi sorunsuz çalışan B250M anakarta kuracağım. Tekrar ekran kartının yazılımından powerin %100'de olduğunu göstereceğim ve oyuna gireceğim. B250M anakartta çatır çatır oynayacağım oyunu ekran kartı %100 güçteyken. Resetleme de olmayacak.
Bunların hepsini, seri numaralarını falan filan tek bir videoda yapacağım.
-
Kardeşim neden direttiğini anlayamadım. Zaten yedek anakartın var. Hatalı ürünü tak video çek, anakartıda videoya dahil et. Yaşadığın sorunu anlat belgeyide videoda göster. Faturanla beraber tüketici hakem heyetine başvur. Haklı çıkmama şansın yok,
-
mediamark mı şeytan dötüne...
geçmiş olsun. sorununuzu "servıs" çözememıs gıbı duruyor.
videoya alın anakartta sıstem kurulu ıken. aynı parcalarla tekrar vıdeo alın aynı kosullarda. daha sonra dogru THH ye.
"seve" "seve" para iadesi yada değişim cıkar. ha 3 ayda ha 5 ayda.
-
BF 1 oynarken aynı problemle bende karşılaşıyordum fakat daha sonradan olayın tamamen beceremediğim overclock işleminden kaynaklandığını anladım, sistem çalışıyordu ama kararlı değildi daha sonra bunu düzeltince problemde ortadan kalktı. İşlemcin k serisi değil ama yinede anakarttan bios üzerinde herhangi bir işlem yaptın mı hız aşırttırma ile ilgili ya da ram hızları ile ilgili. Bazen yanlış yapılan işlemlerde sistem yük altındayken bu şekilde davranmasına sebep oluyor. Yani mekanikten ziyade yazılımsal bir hata yapılmış olma olasılığını değerlendirdin mi ? Bios update falan denedin mi ? (benim anakart msi z370 gaming m5 ti bu arada)
-
Hiç bir işlem yapmadım. Sadede biostan xmp ve gaöe boost açıyorum o kadar. Anakartı 1-2 gün söküp kullanmayınca sorun çözülüyor. Sonra 1-2 hafta geçiyor aradan ve sorun yine çıkıyor. Çözemedim ben de :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallaha bu Pc'lerin derdi de bir süre sonra kendinden soğutuyor. Benimki de alakasız olacak ama ramla alakalı sorun vardı. Aynı ramdan bir tane daha aldım ve geldiğinde ilk takınca klasik ekrana görüntü gelmeme hatasını aldım. Neyse deyip yer değiştirince açıldı ama 1 haftanın sonunda sistemde yine ekrana görüntü gelmeme sorunu ve mavi ekran oluşmaya başladı. Yapacak başka bir yol yok deyip yine yerlerini değiştirince bu sefer sorun kalktı. Cins cins iş çıkartıyor bu bilgisayarlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X