Şimdi Ara

ARTIK BiRŞEY DİYEMİYORUM :// REKOR 18'li ok (2549 Damage)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda tak etti artık koxper görünce evet town çekiyorum çünkü alttaki resimlerden dolayı..

Rolandbasede yediğim bu damageyeyi gördükten sonra gülmeye başladım sinirden...Bu fotoya iyi bakın 2 kere vurmadı bunu tek seferde o kadar ok attı.. Hadi çift seferde diyelim yine aynı yola geliyoruz çünkü o kadar seriki...

http://www.imagebam.com/image/2334e826445893 ( Yanlış saymadıysam aynı anda 18 tane ok yemişim )
    Toplam yediğim damage 2549 1sn içinde...1.15 k defansı olan wariora bu damageyi giren arkadaşımı kutluyorum tekrardan

Bunaysa alıştık artık her gördüğüm archerdan fix yediğimiz damage...
    http://www.imagebam.com/image/e9d40f26446512

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 12 Şubat 2009; 3:39:55 >

• Arrow defans kalkan almak şart oldu artık
  • yuh artık ya
  • şu pk da koxp kullananlar annesine kardeşlerine nekadar saygısız insanlar....
  • Allah'tan damageler düşük. Adamlar zrde hareket olayını kaldırmış seri r yaptıkca size ok gidiyor

Counter olduğunu düşünün bide
  • Hala pk mı yapıyorsunuz siz. Ya arkadaş bırakın şu işi. Beleş np olmayın.
  • Arkadaşım bende ronarktayım. Allah bize sabır versin. Aynı şekilde bende town çekiyorum artık. Bu okçulara göre bi yöntem bulduk. Adam toplayabilirsen bunlar taze balık. 1 mage 2 warrior 1 party heal 1 asas olarak dolaşıyoruz. Geceden sabaha kadar bunlara göz açtırmıyoruz. O derece olduki nerdeyse towndan içeri girecektik. Sen sen ol bunlarla solo karşılaşma. Çünkü gerçekten soloda çözümü yok. İşin sinir eden kısmı artık mesafeyide aştı bunlar. Town kulelerine yaklaşmadan ben içerideyken damage vurabiliyor.
  • exp akar
  • Bu zamanda ardream ve rlb de oynanmaz.. 70+ kasın cz de böyle şeyler yok..
  • aynen aynen cz de böle şeyler olmaz ya eskiden dd diye dolanırdık şimdi de defans arrow mu bulcaz artık kafalık dd kolluk da bacak ds(spear) donluk dc(club) göğüslük de bişeler uydurcaz artık bölemi olmamız lzm yaaa
  • Bende ronarktayım o adamı tanıyorum grup healle cok kestik onun gibileri
  • 1 2 gündür arkadasimin asas'iyla rlb takiliyorum . ve aşırı derece k0xper var cypher da gözledigim kadariyla karuslarda koxp kullanan sayısı daha fazla ve artık karuslar wh ile bizim town un en arkasına geciyorlar human towndakileri kesebiliyorlar kuleler vurmuyor .. ayrıcaa 14 lü ok yedigimizi biliyorum ama rekor sende
  • 10 lu ok duydumda bu biraz fazla olmuş adamlara bak ya
  • alışın bunlara
  • alışın diye bşy olmaz
    Dostum herkez ticket atsın olmaz boyle yazııkö günahtır...
    düzeltsinler dc olayını barii...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

alışın bunlara

yoksa sende onlardan birimisin
  • daha oynanmaz oldu bu oyn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.