Şimdi Ara

Artık 'Bozgun' yazısını görünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzülmüyorum feedleyen olsada birşey demiyorum oyundan zevk almaya çalışıyorum bende feedliyorum bazen ama normal gamelerde çünkü altın ligine çıktım artık.. Darısı sizin başınıza..

• Emin ol Altın daha beter
  • Gümüş illetinden çıktık ya o altından da çıkarız inş..
  • Valla ben zevk alamiyorum sinir krizleri geçiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.cotur

Gümüş illetinden çıktık ya o altından da çıkarız inş..

Allah kurtarmış kardeş. ben hala gümüşüm mesela manisa ruh ve sinir hastalıklarında özel odam var haftasonları yatıyorum terapi görüp tekrar hayata geri dönüyorum.
  • quote:

Üzülmüyorum feedleyen olsada birşey demiyorum oyundan zevk almaya çalışıyorum bende feedliyorum bazen ama normal gamelerde çünkü altın ligine çıktım artık.. Darısı sizin başınıza..

Keşke ben de senin gibi olsam artık normal oyunlarda sinirlenmiyorum hiç ama rankedda moron herifler gelince mouseum bozulma tehlikesiyle karşılaşıyor. Hayır anlamıyorum riot bilerek mi yapıyor ya karşısı moron ya benim takımım moron ulan dengeli 2 takım koy o şekilde yenilelim rakiplere honor vereyim yeterki güzel dengeli bi maç olsun ya. Adam zorla adc alıyor vayne almış karşıda feedlenmiş annie var üstüne üstüne gidiyor hala. Adam vayne ile en önde duruyor 4 kişinin arasına atlıyor. Kaybettiğim oyunların %50 si gerizekalı adcler yüzünden. Adc oynamaya geri dönüyorum sırf bu yüzden.

• Metalwrath kullanıcısına yanıt
    Önde durur çünkü vayne hiper carry tmm mıı..s.s.s.s.s.s.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önde durur çünkü vayne hiper carry tmm mıı..s.s.s.s.s.s.

O da öyle düşündü sanırım
  • gold olmak için uğraşıyorum ama yok olmuyor
  • solo top da renektonu feedleyen adam oyun sonuna doğru renektona 2 kere öldüğüm için (sadece W atıyor) all dan VAYNE feedledi bizim adc report yazdı ve çıktılar bir gün de ban yedim bunu nasıl yorumlarsınız bekliyorum cevapları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

solo top da renektonu feedleyen adam oyun sonuna doğru renektona 2 kere öldüğüm için (sadece W atıyor) all dan VAYNE feedledi bizim adc report yazdı ve çıktılar bir gün de ban yedim bunu nasıl yorumlarsınız bekliyorum cevapları.

kufur ederek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

solo top da renektonu feedleyen adam oyun sonuna doğru renektona 2 kere öldüğüm için (sadece W atıyor) all dan VAYNE feedledi bizim adc report yazdı ve çıktılar bir gün de ban yedim bunu nasıl yorumlarsınız bekliyorum cevapları.

kufur ederek

hafif kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.