ufak bi degişiklikle casperınıza wm5.0 yükleye bilirsiniz yanlız telefon eten m500 olarak acılacak bizzat denedim ve problem yok
hp://www.eten-users.net/topic4087 burada gerkli hersey var hem ingilizce hemde çince romu indirin c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp cince romucalıstırın finish lemeden temp dosyasının icindeki temp yazan dosyayı ingilizceninkiyle değiştirin ve kuruluma devam edin
kardes ben denedım olmuyor ya. kurarken ??????? şeklinde işaretler cıkıyor. anlatımlı olarak bılgı verırmısın. cok tesekkur ederım sımdıden..
kardes nasıl olacak tam anlatı versen....forum ıng bendede okadar ıng yok....15 maddede anlatmıslar cevırebılırmısın.......
o soru işaretleri çince oldugu icin oşekşlde cıkıyo programı ilk calıştırdığınızda tenp dosyası olusturup telefona onu yukluyo işin sırrı şuilk önce ingilizce rom u calıstırın finişh demeden Documents and Setting\xxx\Local Settings\Temp in içinde temp dosyasını oradan alıp masa üstüne kopyalayın ve rom yüklemeyi iptaledin sonra çince romu calıştırın Documents and Setting\xxx\Local Settings\Temp içinde olusan temp dosyasını masa üstündekiyle değiştirin ve kuruluma devam edin ben 3 haftadır kullanıyorum bi problem yok kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme