8 yaşımdan beri bilgisayar başındayımdır , şu an yaş 23...
daha geçen yıl fark ettim , dışarı çıktığımda az ötedeki arabaların plakalarını okuyamıyordum...
gözlerimi az kısarak baktığımda düzeliordu...
herhalde fazla pc başında oturmaktan dedim , hala pc başındayım acaba düzelirmi düzelmezmi pc'yi bırakınca bilemiyorum...
babamda 1.25 gözlük var , onları takınca gayet net gördüm...
düzelmez dimi artık bu vakitten sonra ?
offfffffff
ne zaman birine birşeyimden övgü ile bahsetsem bu geliyor başıma ,
yaş 20 hiç çürük dişim yok diyordum 3 yıl önce , şimdi arkadaki dişler çürüdü...
1.5 yıl önce herkese diyordum çocukluğumdan beri pc başındayım gözlerimde bir sorun yok diye , şimdide gözler bozuldu...
vay be aynıyız senle ben de gözlerimle övünürdüm uzağı çok net görebiliyorum hiç bi göz problemim yok diye miyop oldum 1 senedir miyopum ama doktora gitmedim pek bi sorun da olmuyo zaten 1 25 gözlük denedim arkadaşımdan acayip net oldu ortalık
gözlük takınca göz alışıyo gözlüksüz durmak zorlaşıyo falan diyolardı ben de gitmedim doktora
1 de benim sol göz sadece sağ göz 0.5 civarı sanırım. Sol göz sağ göze güvenip tembellik yapıyo
arkadasım aynı sorunu ben 3 sene önce yasadım 4 defa doktara gittim 4 ü de gözlük yazdı..
ilk sene 0,50 idi 1 sene takmadım ve çuan her ıkısı de 1,00
quote:
Orjinalden alıntı: rapizm35
arkadasım aynı sorunu ben 3 sene önce yasadım 4 defa doktara gittim 4 ü de gözlük yazdı..
ilk sene 0,50 idi 1 sene takmadım ve çuan her ıkısı de 1,00
YANI GÖZLÜK TAKDIKTAN SONRA IYILESDIMI GÖZLERIN:: ßß
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
Göz bozuldumu ameliyatsız düzelmez diye biliyorum.
Gözlük tedavi etmez sadece iyi görmeni sağlar .Arkadaşım 15 yıldır takıyor ve halada takcak
kardes orda baska kisilerdne alinti var.. lazer tedavisiyle adam 30 yil gözlüklüydü sonra oraya gitmis. dk.sinan diye brine tedavi olmus. ve simdi sahin gibi görüyormus.. 2 kisi yazdi boyle o alman göz forumunda.. dr.sinan kanal 7ye gelmis orda herseryi anlatior yani... youtube da videosuna bak bi..bne simdi bakcam..