Şimdi Ara

artik eskisi gibi iyi göremiyorum,,uzaktan iyi okuyamiyorum ! bi bakin ! :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://augenlaser.operationauge.de/augen-op-bei-dr-sinan-goeker-t1116.html

quote:

so bin wieder da.. ich sehe wie ein adler es ist kaum zuglauben. nach 30 Jahren Brille .. ich fühle mich wie neu geboren. es ist der hammer . ich hatte am tag dadrauf beim Test 150% Laughing aber leider musten sie noch ein par kleine falten glatt streichen. nun bin ich bei 130% ist doch super!!! der Dr. meinte das es aber wieder von Tag zu Tag besser wird. also was soll ich sagen einfach super..

heute bin ich sogar vom flughafen nach hause gefahren und das ohne probleme HIHI ..

so jetzt erstmal aufs Sofa ..

PS. jeder der noch nicht weiß ob er es machen soll nur Mut. ist Hammer schön das neue sehen
    MFG

Dieter

O alman 30 yil sonra o tedaviyle gözlüge son verdi ! insallah banada olur bu :(( " ben yine burdayim kendimi yendien dogmus gibi hissediorum 30 yil sonra ilk defa gözlüksüz görüyorum bugun 150% test soncuu... cikti.. bir sahin gibi görüyoru m" diyor

bir alinti daha !!!!

quote:

Ich habe am 27 Juli bei Istanbul Surgery Hospital einer Laserbehandlung von Chr.Dr. Sinan Göker untergezogen. Und jetzt geht alles prima Laughing
    Ich brauche meine Brille gar nicht mehr. Alles war sehr eindrucksvoll in Istanbul. Besonders das Krankenhaus und die Aertze. meine Geschichte werde ich beim naechsten Mal schreiben.

Alles Gute
    Stefan

o alman istanbuldaki göz hastahansien gitmis.... ve simdi gözleri tam net görüyor !!

" kendimi dr.sinada tedavi altina aldrdim.. ve simdi hersey mükemmel !! bana arti kgözlük gerekmiyor!!! istabula Tessekkur ediyorum ! " diyor

http://augenlaser.operationauge.de/ich-war-bei-dr-sinan-goeker-t5398.html

insallah bu dogrudur !!! bende tedavi olmaya gitcem . dr.sinana !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan4 -- 9 Temmuz 2008; 0:22:44 >

• Hocam gözlerin bozulmuştur bu kadar paniğe gerek yok.Gözlük takarsın olmadı lens dünyanın sonumu gözlük takmak.Ama gözlerin bozulduysa hemen geçmez benim bildiğim.Uzun süre gözlük kullandıktan sonra bozukluğun gerileyebiliyor diye biliyorum ben.Tabi gözü çizdirme tedavisi falan olmadan normal yolla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 9 Temmuz 2008; 0:21:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Hocam gözlerin bozulmuştur bu kadar paniğe gerek yok.Gözlük takarsın olmadı lens dünyanın sonumu gözlük takmak.Ama gözlerin bozulduysa hemen geçmez benim bildiğim.Uzun süre gözlük kullandıktan sonra bozukluğun gerileyebiliyor diye biliyorum ben.

gelebiliormu?? bu gözlügü ne kadar kullanmamiz lazim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan4 -- 9 Temmuz 2008; 0:26:43 >
  • Geçmiş olsun şimdiden..Gözlüklüler kervanına sende katıldın artık..Sanırım miyopsun ve - 0.75 cam numaran olabilir..20 yaşına kadar numaran artacak..Gözlük takarsan durar diye bişey yok..Kulliyen yalandır..Takmazsan daha hızlı ilerler..Sonra ilerde lazer tedavisi olabilirsin..
  • Tak organik camlı, kaplamalı bir gözlük. Monitörden gelen zararlı ışınları engelliyor. Günde 5-10 saat arası pc başında oturan benim göz numaram küçüldü Bu arada 5 yaşımdan beridir kullanıyorum 15 sene oldu.
  • başlangıç seviyesindekiler gözlük takarak tedavi olabilior. gözlük takılmazsa ilerliebilior. ööle havuç mavuç bahne bundan sonra onların yapcaı bişey yok. ama 15 gün bilg. çok bakmazsan bi milim düzelme oluor. en güzeli yaşın tutunca çizdirmek. ama oda çok yeni bi yöntem ve ilerde(60-70 yaşında) yaratcaı komplikasyonlar daha bilinmior. kafanıda çok takma derim. ama kesin söölüom bundan sonra yicein hiç bişey sni geri döndürmeyecek...
  • valla daha geçen bende bunu babama sordum ,

8 yaşımdan beri bilgisayar başındayımdır , şu an yaş 23...

daha geçen yıl fark ettim , dışarı çıktığımda az ötedeki arabaların plakalarını okuyamıyordum...

gözlerimi az kısarak baktığımda düzeliordu...

herhalde fazla pc başında oturmaktan dedim , hala pc başındayım acaba düzelirmi düzelmezmi pc'yi bırakınca bilemiyorum...

babamda 1.25 gözlük var , onları takınca gayet net gördüm...

düzelmez dimi artık bu vakitten sonra ?

offfffffff

ne zaman birine birşeyimden övgü ile bahsetsem bu geliyor başıma ,

yaş 20 hiç çürük dişim yok diyordum 3 yıl önce , şimdi arkadaki dişler çürüdü...

1.5 yıl önce herkese diyordum çocukluğumdan beri pc başındayım gözlerimde bir sorun yok diye , şimdide gözler bozuldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: aslan4

quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Hocam gözlerin bozulmuştur bu kadar paniğe gerek yok.Gözlük takarsın olmadı lens dünyanın sonumu gözlük takmak.Ama gözlerin bozulduysa hemen geçmez benim bildiğim.Uzun süre gözlük kullandıktan sonra bozukluğun gerileyebiliyor diye biliyorum ben.

gelebiliormu?? bu gözlügü ne kadar kullanmamiz lazim???

Emin değilim bu konuda ama en az birkaç yıl diye hatırlıyorum,yinede yanlış bilgi vermek istemiyorum bilen iyi bilen birine danışman daha iyi olur.Sen genede yarın bir göz doktoruna görün orda test yapıyorlar sorunun ne olduğunu derecesinin ne olduğun falan öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 9 Temmuz 2008; 0:33:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aslan4

"http://www.tumgazeteler.com/?a=1217755

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/12/14/gun123.html

Astigmat hastalarına müjde

http://www.youtube.com/watch?v=zfeETrlr5uI

Artık astigmat hastalığı da lazerle tedavi edilebilen hastalıklar arasına girdi. Almanya `daki Heidelberg Üniversitesi ve İstanbul Cerrahi Hastanesi `nce ortak geliştirilen bir cihazla daha önce müdahalesi mümkün olmayan astigmat hastalığına çare bulundu. Op . Dr. Sinan Göker tarafından geliştirilen ve Türkiyede ilk kez kullanılan `femtosecond` yöntemi korneaya uygulanarak astigmat tedavisi gerçekleştiriliyor. Miyop ve hipermetrop tedavisinde başarıyla uygulanan bu tedavi yöntemi görme yeteneğini tehdit eden ve lazerle tedavisi mümkün olmayan kornea yapısal bozukluklarına da çare oluyor. "

arkdslar bu haberde tedavi mümkünmüs.. acaba bunun fayiati nedir bieln varmi??

laser tedavisi ne güven yokmu???

• Lazer tedavisi için en az 18 yaşında olman lazımmış benim bi arkadaş var onun göz derecesi baya bi ileri olcak ama 18 yaşını bekliyor.Ulan bunuda tam hatırlamıyorum ne adamım be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 9 Temmuz 2008; 0:35:15 >
  • gidip sorarsan çoğu doktor güvenli diiicektir. bu hem doktorun para kaygısı yüzünden hemde ameliyatın çoook basit olmasından kaynaklanır. zatn ameliyat bile denmez 10dklik iş. ama bunlar daha çok yeni teknikler. daha bu işi yaptırıp 40 sene yaşayan yok. ilerde nasıl tepkiler verir vücud bilinmez. bişey olmayadabilir ama oladabilir. şimdilik bi kumar gibi. çıkan ilacların bi kısmının 50 yıldan sonra piyasadan çekilip yasakladıını bilirim. tabi yaşamında büyük güçlük oluşturuosa yaptır bu ameliyatı ama bekleyebiliosan veya gözlükle lensle bu tarihi erteleyebiliosan ertele derim bn. en basidinden sigaranın zararlarının bulunması bile seneleri aldı...
  • arkadaşlar lazer tedavisi için gelişimimizin(göz derecelerinin uzun süre sabit kalması,bunu doktorlarla görüşmeden yapmanız tehlikeli olabilir) durması gerek.
    benim gözlerim bayağı bozuk,miyopi var. ondan dolayı,lazer tedavisi olmayı düşünüyorum,23-24 yaşlarında.

arkadaşım seninde gözlerin galiba bozulmuş,büyük ihtimal gözlük\lens alman gerekecek. en iyisi göz doktoruna görünmen.
  • Lens kullanmayında ne yaparsanız yapın ,

Avrupada hiçbir göz doktoru lens kullanmıyor , kendileri bile gözlük takıyorlar.

Elbet vardır bir nedeni dimi ?
  • Beyler bende keratakonus ve astigmat hastalığı var ve suanda askerlikden çürük raporu yedim bu hastalık çok kötü bişey ne yakını ne uzağı görebiliyorsunuz anca 1metraden zar zor görüyorsunuz bu hastalığın tedavisi var ama biraz pahalı bir tedavi kornea naki en iyisi buda ölen kişilerden alınıyor ve sırayla takılıyor vallahi inş senin hastalıkta böyle bişey değildir umarım...doktor gözlük verdi ama gözlük daha kötü gösteriyor bu hastalığa gözlük etki etmiyor daha sonra lens verdi 400 kaat verdik lenslere keşke vermez olaydım sert lens cinsinden ve acayip bir batma var şuanda bir köşede duruyor ne yapacağımı şaşırdımm açıkcası...

ayrıca gözlerini kısıpta görenler varsa bunlarda kornea bombeliği yani keratakonus hastalığı vardır bildiğim kadarıyla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 9 Temmuz 2008; 1:04:41 >
  • gözlerini kısıpta görme basit bi durumdur miyopta çok rastlanır. hatta bazıları iki elinin baş ve işaret parmaklarını bi araya getirerek yarattıkları küçük köşegenden bakar bunlar genelde miyoptur. gözün kendisinin otomatik ypamadııı şeyi siz manuel yaparsınız. tabi doktora görünmek en sağlam yoldur. ama doktora güvenebilmek gerekir....
  • Gözün bozuk olup olmadığını anlamak için sabah kalktığınızda test yapın.Akşama yoruluyor çünki
  • quote:

Orjinalden alıntı: spinalsurgeon

gözlerini kısıpta görme basit bi durumdur miyopta çok rastlanır. hatta bazıları iki elinin baş ve işaret parmaklarını bi araya getirerek yarattıkları küçük köşegenden bakar bunlar genelde miyoptur. gözün kendisinin otomatik ypamadııı şeyi siz manuel yaparsınız. tabi doktora görünmek en sağlam yoldur. ama doktora güvenebilmek gerekir....

evt ben gözlerimi kIssam biraz daha iyi görüyorum nedden böyle oluyor ?
  • 9 senedir PC başındayım hiç bir sorun yok Allaha şükür geçen gittim göz doktoruna şahin gibi gözlerin var dedi Bir doktora görün bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

Gözün bozuk olup olmadığını anlamak için sabah kalktığınızda test yapın.Akşama yoruluyor çünki

çok ilginç ya.benim gözlerim bozukmu değil mi anlayamadım.akşam olurken yani hava tam kararırken gözlerim bulanıklaşıyor sanki gözümde bir sıvı varda göremiyormuşum gibi oluyor ama şimdi dışarıya baktım ve hiç bir zorlanma olmadı gayet uzağıda görüyor ama yinede şüpheliyim korkuyorum gözlerimin bozulmasından
  • Göz bozuldumu ameliyatsız düzelmez diye biliyorum.

Gözlük tedavi etmez sadece iyi görmeni sağlar .Arkadaşım 15 yıldır takıyor ve halada takcak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.